פורסם 2016 במאי 299 שנים שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לותודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדשזמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר..חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVOמערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן.גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256תדירות שינוי מיקום המחשב:נייד מסתובב איתו כל יום כל היום בתיק.זמן סוללה רצוי:כמה שיותר יותר טובגודל הצג:14צבע המחשב הרצוי:שחור,אפור,לבן אפשרויות נוספות במחשב:נדרש הרחבה ל16 גיגה לפחות שיהיה קיים במחשב (שיגיע לפחות עם שמונה גיגה) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - עבודה משרדית+הרמה של מכונות וירטואליות במחשב+עבודות תכנות סרטים מהאינטרנט מוזיקה מיוטיוב אינטרנט:פייסבוק מייל יוטיוב וגלישה באינטרנט לצורך ללמידה מצגות וכו' עבודה משרדית WORD ACCESS ועוד מה שציינתי למעלה גיימנג:גיימנג קל ביותר קונטר סטרייק המשחק השיא שלי זה GTA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.