עבור לתוכן

כמה שווה המחשב היום?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 B|

מפרט:

E8400 

Sapphire Radeon HD 7770

GA-EP35-DS3

Corsair  1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 
Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 

CORSAIR VX550W 41A

Raidmax Sagitta II Black

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

קצת זכרון , מעבד לא הכי מזהיר , כרטיס מסך טוב , ספק כח טוב . 
אולי יהיה כדאי לך לשדרג את הזכרון ואת המעבד  ולעשות עיסקה מוצלחת יותר , וכן הקונה יוכל להנות ממחשב טוב יותר .
אין טעם לשאול כמה שווה המחשב , תסתכל בלוחות ותראה מפרטים , יש כאלה מפריזים במחיר וקורה שנותנים מחיר רק בשביל להעיף מהר.  המחיר הריאלי   באמצע . 

פורסם
ציטוט של Yehudaa

קצת זכרון , מעבד לא הכי מזהיר , כרטיס מסך טוב , ספק כח טוב . 
אולי יהיה כדאי לך לשדרג את הזכרון ואת המעבד  ולעשות עיסקה מוצלחת יותר , וכן הקונה יוכל להנות ממחשב טוב יותר .
אין טעם לשאול כמה שווה המחשב , תסתכל בלוחות ותראה מפרטים , יש כאלה מפריזים במחיר וקורה שנותנים מחיר רק בשביל להעיף מהר.  המחיר הריאלי   באמצע . 

יותר כמו כולם מפריזים :P

בהקשר לנושא:

מעבד - 100-150 ש"ח

כרטיס מסך - 200-250 ש"ח

לוח אם - 100 ש"ח

זכרון - 100 ש"ח

ספק כח - 100 ש"ח

מארז - 50 ש"ח

בקיצור - 650 - 750 ש"ח.

זו הערכה אישית שלי. לדעתי לא יהיה נכון למכור את המחשב, ויהיה עדיף להביא אותו לבן משפחה.

שים לב שגם לי יש מחשב בן 9 שנים. עם זאת שידרגתי אותו עד קצה היכולת (בלי להחליף את הפלטפורמה - עדיין LGA 775/LGA 771)

ניתן לשדרג את המעבד במחשב שלך למעבד כמו הXEON E5450, שיתן ביצועים מקבילים לQ9650 באיזור ה150 ש"ח.

אז תוכל גם לשים את כרטיס המסך 7870XT ב580 ש"ח, והנה לך מחשב משחקים חדש.

נערך על-ידי אור כהן

פורסם
  • מחבר

הייתי נותן אותו לבן משפחה, אבל כבר לכל בני המשפחה יש מחשבים שעברו מדור לדור :lol: אז רציתי לדעת בכמה למכור.. אם בכלל אפשר למכור. המחשבים האלו גם תופסים המון מקום, כיום אנחנו קונים מחשבים קטנים יותר ויותר.

פורסם

אז כמו שאמרתי קודם, לדעתי במחיר של 600-700 ש"ח יהיה ניתן למכור את המחשב הנ"ל. פשוט לדעתי חבל. הורים? סבא/סבתא? מי יודע מי צריך מחשב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בשביל זה צריך גם ציוד היקפי, מסך. ואף אחד לא צריך. תודה על ההצעת מחיר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים