פורסם 2016 במאי 289 שנים אהלן חברים היום חברה שלי למדה בלפטופ שלה ולפתע הופיע לה חלון כחול ואחרי זה המחשב לא עולה, ניסיתי כבר לעשות תיקון אוטומטי וכלום לא עוזר.. מחשב בן חצי שנה אולי קצת יותר עם וינדוס 10 מקורי ששודרג מוינדוס 8 אשמח לעזרה כלשהי
פורסם 2016 במאי 289 שנים ל- Advanced Options של ה-Repair מגיע ? אם כן, הפעל משם מצב Command Prompt ותגיע לנתיב הבא -> C:\Windows\System32\Drivers * יתכן ואות הכונן בו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה שונה אם אתה משתמש בתקליטור התקנה לתיקון. חפש בתיקיה זו את הקובץ avgidsdrivera.sys ושנה לו את השם. קובץ זה שייך לתוכנת האנטיוירוס AVG. בדוק ודווח.
פורסם 2016 במאי 289 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport ל- Advanced Options של ה-Repair מגיע ? אם כן, הפעל משם מצב Command Prompt ותגיע לנתיב הבא -> C:\Windows\System32\Drivers * יתכן ואות הכונן בו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה שונה אם אתה משתמש בתקליטור התקנה לתיקון. חפש בתיקיה זו את הקובץ avgidsdrivera.sys ושנה לו את השם. קובץ זה שייך לתוכנת האנטיוירוס AVG. בדוק ודווח. מצליח לכנס לתיקיה דרך דוס אבל יש שם מלא קבצים ואני לא ממש זוכר את הפקודה של לשנות שם לקובץ.
פורסם 2016 במאי 289 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport ל- Advanced Options של ה-Repair מגיע ? אם כן, הפעל משם מצב Command Prompt ותגיע לנתיב הבא -> C:\Windows\System32\Drivers * יתכן ואות הכונן בו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה שונה אם אתה משתמש בתקליטור התקנה לתיקון. חפש בתיקיה זו את הקובץ avgidsdrivera.sys ושנה לו את השם. קובץ זה שייך לתוכנת האנטיוירוס AVG. בדוק ודווח. מצליח לכנס לתיקיה דרך דוס אבל יש שם מלא קבצים ואני לא ממש זוכר את הפקודה של לשנות שם לקובץ.
פורסם 2016 במאי 289 שנים מחבר בדוק אם יש אפשרות דרך ה"אפשרויות המתקדמות" לבצע שיחזור מערכת מנקודת שיחזור. יש אפשרות, אבל זה נכשל באמצע..
פורסם 2016 במאי 289 שנים מחבר מה שלמעלה עשיתי C במקום R, כי חשבתי שR זה כונן או משהו בכל מקרה עשיתי עם R וזה מה שזה אומר : הדיסק נעול מבחינת כתיבה ?
פורסם 2016 במאי 289 שנים מהו כונן המכיל את מערכת הפעלה - X ? אז יש בעיה עם הדיסק הקשיח. נערך 2016 במאי 289 שנים על-ידי HelpSupport
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.