עבור לתוכן

חייב עזרה דחופה. אין לי דרייבר של USB וגם של רשת, איך להעביר קבצים?

Featured Replies

פורסם

שלום. ידידה שלי הביאה לי מחשב של LENOVO 500S

הבעיה שאחרי התקנת וינדוס אין לו דרייבר לכרטיס רשת. גם רגילה וגם אלחוטית. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים המתאים, אך כשאני מחבר את ה USB אז מסתבר שגם לו חסר דרייבר והמחשב לא מזהה את החיבור.

איך אני אמור להעביר את הדרייבר למחשב?

מיותר לציין שאין כונן אופטי למחשב...

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה די דחוף :(

פורסם

תנסה כונן אחר או יציאת USB אחרת

פורסם

ניסית לחבר ל-USB 2.0? בדרך כלל USB 3.0 דורש דרייברים לפעול

פורסם

במקרה הכי גרוע, אפשר לפרק את הכונן הקשיח, לחבר אותו למחשב אחר ולהעתיק כל מיני דרייברים בצורה הזו.

פורסם

הbluetooth חי? כי אם כן, תוכל להעביר קבצים דרכו מהפלאפון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קודם כל מספר הבהרות : מיד אחרי הפירמוט כלום לא היה חי, הכל היה חסר בדרייברים. גם USB 2 (בחיים לא קרה לי בעבר, בטח לא בווינדוס 7), גם USB3 , גם ETHERNET , גם NETWORK (שזה בעצם ה WIFI) וגם הבלוטוס. 

גם עוד כמה דברים על הדרך אבל לא רלוונטי לעכשיו. 

במצב כזה אני כמובן לא יכול להעביר קבצים לא בדיסק און קי, לא בבלוטוס מהפלאפון, לא דרך האינטרנט, וגם לא דרך הרשת הביתית. פשוט כלום. 

בסופו של דבר מה שעשיתי (אני רושם את זה בעיקר כדי שאם איכשהו זה יקרה למישהו אחר אז בתקווה הוא יגיע לדף הזה ) זה שהעליתי את ההתקנה של ווינדוס 7 ואז בחרתי REPAIR ומשם נכנסתי ל Command prompt ורשמתי NOTEPAD. עשיתי OPEN FILE ואז זה פתח לי את הסייר קבצים ומשם הוא כן מזהה את הUSB (כי זה לפני עליית הווינדוס שלו אין את הדרייבר) ולכן יכלתי להעתיק את הקבצים לכונן C ואז חזרתי לווינדוס עצמו והרצתי את הדרייבר המועתק מ כונן C

מקווה שלא תיתקלו בבעיה הזו ואם כן מקווה שזה יעזור :)

פורסם

בד"כ אפשר לשנות בביוס את הUSB למצב תאימות ל2 ואז זה עובד. מקסימום אפשר להעלות LIVECD עדכני כלשהו ודרכו להעתיק את הדרייברים הנחוצים או פשוט להתקין מערכת הפעלה עדכנית.

פורסם
  • מחבר

לגבי LIVECD אתה צודק, באותם רגעים לא חשבתי על זה. לשנות מצב תאימות ל USB 2 לא היה עוזר מאחר שגם ל USB2 לא היו דרייברים וגם הוא לא עזר לי

NONE77 - הכלי שיש שם win7 USB3 creator פשוט משתיל לתוך ההתקנה את הדרייבר של USB3 ?

תודה רבה

פורסם

זה לא יעזור בWINDOWS 7 במחשב מבוסס SKYLAKE

כל יציאות הUSB הן דרך XHCI - גם אלו שהן USB 2.0

פורסם

בכל מצב

EHCI לא קיים בצ'יפסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים