עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך מארה"ב -עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

קראתי שהרבה קונים חומרה מארה"ב,נכנסתי לאתרים בישראל ובאמזון ארה"ב ולא ראיתי הבדלים כאלה גדולים בין ישראל לארה"ב,יש לכם אתר או חנות און ליין אמינה שאפשר לרכוש משם כרטיס מסך ?

מסך מחשב ASUS  PG279Q

בן דודי חוזר מארה"ב עוד שבועיים ואני מעוניין שיביא אותו כרטיס,אשמח לעזרתכם,כרטיס מסך נדרש 970 , או עד 400דולר .

פורסם

תמתין עוד כמה ימים. יצאה סדרה חדשה של כרטיסי מסך:

GTX1070 וכן GTX1080, חזקים משמעותית מהדור הקודם. הGTX970 עכשיו כבר לא משתלם, הייצור שלו הופסק.
תוכל למצוא אותו ביד שניה ב1200 ואף פחות עם קצת מיקוח.

הGTX1070 יעלה 379 דולר והGTX1080 יעלה 599 דולר.

באתר HWzone בעמוד הראשי תוכל לראות כתבות על הדור החדש של כרטיסי המסך

לדוגמה:

ביצועי ה-GeForce GTX 1080 האמיתיים נחשפו: עוצמה חסרת תקדים בצריכת חשמל נמוכה

המפרט הטכני של ה-GTX 1070 נחשף: צפוי לכבוש את השוק בקלות

פורסם
  • מחבר

איפה ראית ב 379 דולר? זה זול יותר באמזון מה 970 

ה 1070 יתאים למסך שלי ?

פורסם
  • מחבר

טעות

פורסם

379 דולר זה המחיר הרשמי של ה-1070 בארה"ב, הכרטיס עוד לא הגיע לחנויות ואי אפשר לקנות אותו.

באמזון אין בעיה למצוא 970 גם בפחות מ-300 דולר, חנות חנות און ליין אמינה וטובה אחרת היא newegg.

פורסם

למיטב ידיעתי newegg לא שולחים

בינלאומי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

אורן הוא כתב אותם בגלל שזה נשלח לארה"ב ולא לישראל,בכל מקרה ,כנראה שאני אפספס את ה 1070 בגלל שהוא מגיע עוד שבועיים,עוד שאלה אחת קטנה,הייתי בחנות מחשבים,הם בדקו את המארז שלי ואמרו שהוא מתאים לכרטיס מסך עד רוחב של 27 סנטימטר,איך אני בודק באתרים את גודל הכ.מסך ?

פורסם

באתר pcpartpicker אתה יכול להכין מפרט עם איזה חומרה שאתה רוצה ואז הוא נותן לך את החנויות הכי זולות שיש לפי המדינה שבחרת לקנות בה. 

GTX 1080 ב 27 למאי 

GTX 1070 ב10 ליוני

פורסם
ציטוט של יוסףש

איך אני בודק באתרים את גודל הכ.מסך ?

באמאזון, ואני מניח שגם בחנויות אחרות, מציינים את המידות של המוצר (חפש את המפרט הטכני).

במקרה שלך, אם נתרגם לאינצ'ים, אתה יכול לשים כרטיס מסך באורך של עד 10.6 אינץ'.

פורסם
  • מחבר

לא כתוב,בכל אופן החלפתי מארז :)

פורסם

גם אם באתר של החנות לא כתוב האורך של הכרטיס באתר היצרן זה כמעט תמיד מופיע רק דורש עוד דקה של חיפוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים