עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הHiFiMAN HE-350

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה הדעה על האוזניות הללו כי אני שוקל לקנות אותם, יש לי את ה sennheiser hd 598 SE שקניתי במחיר די זהה (באזור ה110$), יש הנחה משמעותית על ה HiFiMAN בmassdrop ולכן רציתי לדעת האם זה עליה או ירידה ברמה לעומת ה sennheiser, האם צריך מגבר או שאפשר להסתדר בלי..

תודה לעונים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

לפי מה ששמעתי הHE350 הן אוזניות מדהימות, אבל מצד שני גם הסנהייזר שיש לך ממש טובות. לפי דעתי לא כדאי לך להשקיע עוד כסף בלהחליף. לגבי מגבר, מומלץ להשתמש באחד כזה, אבל אומרים שאיכות השמע מדהימה בלי קשר

פורסם

זו לא בדיוק "הנחה משמעותית" כי הן לא נמכרות בשום מקום אחר, ובכל מקרה לא מדובר על אוזניות הפלנר שמאפיינות את היפימן בדגמי ה-400X 

והלאה אלא על דרייבר דינמי ושם לא חסרות להן מתחרות במחיר דומה כמו ה-HD598 או אפילו זולות יותר כמו ה-SHP9500 של פיליפס שמה

שבטוח נוחות משניהם.

אם יש לך את ה-HD598 ואתה מבסוט מהן לא חושב שיש טעם מבחינתך להצטרף לדרופ הזה, על פי אלו שקיבלו את ה-HE350

לביקורת מדברים על אוזניות דומות באופן יחסי. אם אתה בקטע של משהו חדש או שדרוג תנסה אולי משהו סגור ויותר באסי

אם אתה אוהב גם וגם, אם אתה מחפש חתימת סאונד דומה אך איכותית יותר קשה לי להאמין שאוזניה כלשהיא ב-100 דולר תספק

אותך, ובשביל להרגיש שידרוג אמיתי אתה צריך כבר להביט למעלה לכיוון ה-HD650 שעולות כ-230 יורו או ההיפימן 400S הפלנריות

שעולות 300 דולר. 

לגבי ההגברה, אישית נוכחתי להבין מניסיון (לא ארוך מאוד אבל מגוון עקב מסע רכישות על סף הפסיכופתי) שכמעט כל אוזניה איכותית תדע

להרוויח ממגבר אוזניות\ממיר איכותי, והוא לא חייב להיות יקר בכלל,  זה לא אומר שזה לא יעבוד בצורה סבירה מבחינת איכות ועוצמה בלי, אבל

בחלק מהמקרים גם באוזניות שלא קשות במיוחד להגברה ההבדל היה שמיים וארץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נראה לי שירדתי מהם, לא רציתי שדרוג אלא גיוון אבל זה לא קריטי לי כרגע ואני מעדיף להוציא את הכסף על דברים אחרים כמו מגבר אוזניות למשל.

אני לא יודע מה אני מחפש ואם כדי מנורות או שעדיף טרנזיסטור (אני מנגן ויש לי בבית מגבר מנורות לגיטרה, אני מניח שזה עובד בצורה זהה והצליל יהיה יותר חם השאלה אם זה לטובה או לרעה כשאני מחפש צליל כמה שיותר שטוח וקרוב למקור) אגב יש סטירה בין שימוש למגבר אוזניות לבין שימוש בכרטיס קול כמו ה lexicon I-O 22?

פורסם

למנורות יש (כפי שציינת) סאונד טיפוסי. בעיקרון זה קצת דיסטורשן בהרמוניות השניה והשלישית, מסתבר שהאוזן שלנו אוהבת את זה.

אם אתה מחפש משהו שקוף וניטראלי יכול להיות שמנורות זה לא הפתרון האולטימטיבי למרות שבטוח שיש מגברי מנורות עם אחוזי עיוות נמוכים מאוד.

כמו תמיד, ההמלצה הכי טובה היא להתנסות בעצמך. יש חנויות מתמחות של סטריאו שבהן תוכל לשמוע גם מגבר טרנזיסטורי וגם מגבר מבוסס מנורות ואז יהיה לך הרבה יותר נוח להחליט.

שני הסנט שלי - מנורות אם יש תקציב גבוה, טרנזיסטורי לכל דבר אחר.

ועוד תוספת קטנה, @Roy.T צודק לגמרי, מגבר אוזניות בהכרח ישפר משמעותית את האיכות של כל זוג אוזניות "בסדר" וצפונה :)

פורסם

מחזק את אביב גפן, מגבר מנורות סיני קטן סביר זה סט-אפ התחלתי של לפחות 250 דולר פלוס 35 אחוז מיסים, ועוד כ 100 דולר לפחות לטובת מנורות לא סיניות שבדרך כלל יש שלושה ארבעה מנורות במגבר לפחות.

ועדיין אני יכול לומר שבחלק מהמקרים עם אוזניות מסוימות אין מנוס משימוש במגבר solid state.

מנגד אין בעיה להשתמש עם מגבר ss עם כל סוגי האוזנית שהבעיה העיקרית תיהיה אולי שהמגבר לא מספיק חזק לדחוף אוזניות מסוימות.

דבר אחרון שאני רוצה לציין זה שמגברי רמקולים רבים עם חיבור לאוזניות מורידות את איכות השמע מקצה לקצה בבדיקת של שני רסיברים שיש ברשותי אל מול מספר מגברי אוזניות. גם מגבר אוזניות ב 50 דולר נשמע טוב יותר מרסיבר של 2000 שקלים. למשל מגבר איכותי של פיוניר שיש ברשותי גורם לחלק מהאוזניות להישמע פשוט שטוחות, רחוקות מאוד מהצליל האמיתי שלהן.

אין לי ניסיון עם מגבר לגיטרה. אם אתה רוצה מגבר שלטעמי איכותי ומאוד משתלם למחירו חפש באלי אקספרס את ה-smsl 793II, מגביר בלי בעיה עד 300 אום ולא נשמע שונה בהרבה מה-magni 2 בהשוואה ובמחיר של 60 דולר עם משלוח חינם בלי מכס ובלי נעליים. היתרון הוא גם שזה גם מגבר וגם דאק ביחד, המינוס שאין לו USB ככה שהאופציות הן חיבור אופטי או אנלוגי. ישנן עוד מספר אופציות זולות וטובות אם תרצה המלצות נוספות תעדכן.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

שוב אני שואל, זה שיש לי כרטיס קול סותר את הצורך במגבר?

יש לי lexicon I-O 22.

פורסם

זה תלוי.

אם יש בכרטיס מגבר אוזניות מובנה, אם כן מה עכבת היציאה שלו ומה טווח העבודה שלו מבחינת כוח הנעהף וגם בהיבט שלציוד מקצועי בהכללה די גסה יש עכבת מוצא יחסית גבוהה כך שהעכבה (בOHM) של האוזניות צריכה להיות די גבוהה בהתאם, רצוי בהתאם ליחס של 1:8 מעכבת המוצא.

מעבר לזה, בהכללה די גסה #2, רמת תכנון המעגל ורמת הרכיבים תהיה יותר גבוהה במגבר אוזניות שיש לו ערך VFM טוב מאשר בכרטיס קול עם מגבר מובנה.

מעבר לזה, זה כבר עניין של טעם. מגבר מנורות יכול להיות עם אופי ייחודי משלו, בדר"כ ברמות תקציב כניסה הם מתוכננים להישמע יותר נעים, אביב גפן כבר נתן פירוט די ממצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים