עבור לתוכן

המלצה על מודם ראוטר

Featured Replies

פורסם

איזה עדיף לקנות tp-link td w9980 או tp link td w9970?
אני לא רוצה לשכור מודם ראוטר מחברת האינטרנט, אז אני מחפש מודם ראוטר, בסך הכל בשביל לשחק בפלייסטיישן 4 לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים וסדרות
מה הכי מומלץ?
תודה

פורסם

בראיה לטווח רחוק, ה-9970 עדיף במיוחד בגלל התמיכה ב-VECTORING.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

בראיה לטווח רחוק, ה-9970 עדיף במיוחד בגלל התמיכה ב-VECTORING.

קניתי את הראוטר, נסיתי לחבר אוטו ולא הצלחתי, התקשרתי לחברת אינטרנט והם אמרו לי שהוא ל מסונכרן, הנקודה של הקילשון צריכה לדלוק והיא לא דולקת בכלל, הם ניסו לבצע כמה פעולות, גם לבטל את הוקטור או משהו כזה. כל מה שהם ניסו לא הצליח.

אין לי שום סנכרון ולכן הראוטר לא עובד בכלל.

מה אני עושה עכשיו?

פורסם

אתה מחובר ב-ADSL או ב-VDSL?  אל תלך דרך ה-AUTO - תבצע הגדרה ידנית.  שם לב שה-VPI וה-VCI של בזק הם 8 ו-48 בהתאמה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

אתה מחובר ב-ADSL או ב-VDSL?  אל תלך דרך ה-AUTO - תבצע הגדרה ידנית.  שם לב שה-VPI וה-VCI של בזק הם 8 ו-48 בהתאמה.

טוב כשלא עבד לי זה היה עוד כשהייתי מחובר לבזקבינלאומי, 50 דק הוא לא הצליח לסדר את זה, אמר לי נורת הקילשון לא דולקת ובגלל זה הראוטר לא מסונכרן עם האינטרנט.

היום התניידתי לאקספון ובחור מהתמיכה הטכנית הגיע לאותה בעייה, ותוך חצי דקה הוא סידר לי את זה, פשוט הגדיר dns ידני.

אמרתי לו שאתמול אמרו לי על הקילשון הזה, הוא היה בהלם.

לא עבד לי טוב האינטרנט בבזק בינלאומי היה לי בעיות, זה הראה לי בבדיקה 70 מגה וזה הוריד לי סרטים כאילו יש לי 20 מגה.

אחרי ניסיונות של פתרונות בתמיכה אמרו לי שהמחשב (מחשב חזק מאוד)שלי לא טוב והוא איטי, והפלייסטישן שלי לא טוב, ואתמול שהוא לא הצליח לסדר לי את הראוטר הוא אמר לי שהראוטר שלי לא טוב, ואמרו לי הכל בשביל להגיד שאצלם אין בעייה.

והנה עברתי חברה ופתאום הכל הסתדר, אפילו בבדיקת מהירות הוא מראה לי עכשיו 78 ולא 70, והוא מוריד לי על 8-9 מגה בית, במקום על 2.

תמיכה טכנית בבזק בינלאומי בושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים