עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד לגיימינג ב3.5-4K

Featured Replies

פורסם

1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי

ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך.

אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר.

2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים:

TF2

Call of Duty: Black Ops

Mass Effect 3

FarCry 3

Serious Sam: BFE

GTA V

מסך 15.6 ומעלה 1920X1080

הגדרות בינוניות ומעלה

3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה)

4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה..:D לכלול הכל בבקשה

5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי

6. לא מתוכנן OC

7. מע' הפעלה: WIN10

8. אשמח לאיזור המרכז/שרון. מוכן להגיע עד ב"ש או חיפה, אבל לא מעבר.

9. תאריך רכישה: בהקדם האפשרי. אין לחץ אבל אשמח להיפטר מהגרוטאה שיש לי כרגע.

10. בקשות מיוחדות: אוקיי אז ככה - רציתי לרכוש את הDell Inspiron 7559 אחרי שקראתי קצת. מחירו 799$ באמזון (זה הקישור על מנת שתוכלו לראות את המאפיינים הספציפיים http://www.amazon.com/Dell-15-6-Inch-Quad-Core-i5-6300HQ-Processor/dp/B015PYYDMQ). הבעיה שפה בארץ הוא עולה באיזור ה4,600 ש"ח. אני לא יודע אם בשביל המשחקים שאני רוצה לשחק אני צריך את המכונה הזאת, ולכן הגעתי לפה. אם תוכלו לסייע לי עם הנושא אשמח מאוד.

אין צורך ביותר מ8GB של RAM. אני חושב שi5 יספיק, אך אם יש שידרוג אפשרי לi7 במחיר סביר - אחרוג מהתקציב.

11. שידרוג: אשמח לשמור על אופציה לשדרוג (אשר קיימת במחשב שבלינק)

12. אם יש דרך להשיג את הDell Inspiron 7559 איכשהו בגרמניה בשבועיים הקרובים (במסגרת התקציב כמובן) ומישהו יודע משהו - זו גם אופציה. בamazon.de יש רק דגם אחד של המחשב והוא עולה 4,400.. כך שזה לא באמת חוסך לי. אהיה שם לחופשה קצרה של שבוע.

ו...תודה רבה מראש!

נערך על-ידי Fir3Rabbit
הדגשת טקסט

פורסם

באילת הוא יכול לעלות לך פחות במעט, עם זאת שים לב שהמחשב באמזון מגיע כבר עם SSD.

אם אתה רוכש אותו עם כונן קשיח רגיל, יש למחשב הזה סלוט M.2 להוספת SSD בנוסף לכונן מכני רגיל.

נראה שאין ברירה אלא לחרוג לזה, חשוב שהמעבד לא יהיה חסכוני כפי שבחרת וגם כרטיס מסך מינימום 960M.

ביצועים של המחשב במשחקים מבחינת כרטיס מסך תוכל לראות פה ולעשות עם עצמך תיאום ציפיות מבחינת ביצועים בפועל:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה! :)

לגבי SSD או רגיל - זה פחות משנה לי ונראה לי שאפילו יותר יתאים לי ה1T HDD.

רשמת 'ביצועים של המחשב במשחקים מבחינת כרטיס מסך תוכל לראות פה".. איפה זה פה?

אני חוזר ומדגיש כי הייתי שמח לרכוש את המחשב שבלינק שצירפתי, אבל זה לא רלוונטי, כי אין אותו בשום מקום בתקציב הרצוי.

מה שלמעשה אני מבקש זה מפרט או שניים של מחשבים שמסוגלים להריץ את המשחקים שציינתי בהודעה המקורית.

שוב - תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים