פורסם 2016 במאי 79 שנים בעקבות דיון שפתחתי באלקטרוניקה ומודינג לינק, הומלץ לי להתיעץ כאן אני מנסה לגשת לשרת רשת ארדואינו דרך שני נתבים שהשני מבינהם משמש כap. למישהו יש פתרון לנושא? כשאני מחבר את הארדואינו רק לנתב הראשון, הכל עובד פיקס
פורסם 2016 במאי 79 שנים החיבור בין שני הנתבים חוטי או אלחוטי? אם חוטי, האם הוא בוצע על פי המודרך בפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2016 במאי 89 שנים מה הדגם של הנתב המשני? לפי התיאור שלך הנתב המשני מחובר לראשי דרך יציאת ה-WAN או שלא בטלת את ה-NAT. נערך 2016 במאי 89 שנים על-ידי Cheif
פורסם 2016 במאי 89 שנים מחבר Levelone חיברתי lan to lan אין לי מושג מה זה nat, איך מבטלים או מפעילים אותו
פורסם 2016 במאי 109 שנים מחבר עדכון: הבאתי ראוטר tplink נוסף לשם בדיקה, החלפתי אותו במקום הlevelOne הגדרתי את ההגדרות הרצויות וזה עדיין לא עבד ניסיתי להחליף כבל, ופתאום זה עובד ניסיתי להחזיר את הlevelOne, וזה לא עובד! (אין לי מזל מסתבר חחחח) אז נראה לי שהיו שני גורמים בעייתיים 1.כבל 2.הגדרות שאני עדיין לא יודע לסדר בlevelOne מסתבר שlevelOne עובד שונה מtplink עכשיו למשהו שלא הבנתי, אם הכבל דפוק, איך אני מצליח לגלוש? (מחובר לlevelOne)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.