עבור לתוכן

קו / פס כחול מלמעלה עד למטה באמצע המסך

Featured Replies

פורסם

היי,

בהמשך לכותרת, ניסיתי לחפש בגוגל מה יכול לגרום לזה אבל לא מוצא ממצאים חד משמעיים.

דגם המסך Samsung SynceMaster 2443BW.

היסטוריה קצרה, המסך הפסיק להדלק ו "תוקן" במעבדה למסכים, עברו כמה חודשים ואז פעם ראשונה הופיע קו אדום או צהוב באמצע

אבל ע"י טפיחה על צד המחשב והקו היה נעלם וכך כל פעם. אחר שינה לצבע צהוב או אדום וגם עם טפיחות היה עובר, ואז לבסוף כחול ולתמיד.

טפיחות לא עוזרות יותר. מה יכולה להיות הסיבה העיקרית/שכיחה במקרים כאלה?

האם למישהו קרה אותו הדבר והצליח לפתור?

תודה לעוזרים!

פורסם

נסה לשחרר קצת את הברגים הפנימיים אולי הדקו אותם יתר על המידה בתיקון?

פורסם

אותה בעיה אצלי עם SyncMaster 226BW, מצאתי מס' מדריכים באינטרנט שמתארים את התופעה.

https://www.youtube.com/watch?v=stmRMRWTmEI

עדיין לא ניסיתי.

פורסם

היי.

זו תקלה במסך. ממש חשוב לך מה גורם לה? למה?

כנראה שאין מנוס וצריך לתקן שוב...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

נסה לשחרר קצת את הברגים הפנימיים אולי הדקו אותם יתר על המידה בתיקון?

לא ראיתי דיווחים על ברגים מהודקים שיכלו להשפיע כך על המסך, אבל נבדוק כשאפתח את המסך...

ציטוט של Avi.Sprngr

אותה בעיה אצלי עם SyncMaster 226BW, מצאתי מס' מדריכים באינטרנט שמתארים את התופעה.

https://www.youtube.com/watch?v=stmRMRWTmEI

עדיין לא ניסיתי.

זהו, הסיבה ההגיונית היחידה אחרי חיפוש ברשת היא הפלאטים האלה שמחברים את הפאנל ללוח...

אני חושב שאחד החיבורים השתחרר.

ציטוט של E71

היי.

זו תקלה במסך. ממש חשוב לך מה גורם לה? למה?

כנראה שאין מנוס וצריך לתקן שוב...

כן, האמת שכן חשוב לי, כדי שאדע לתקן לבד להבא ולא לשלם 250 על תיקון פח...

יתר על כך, אמרתי לאבא שלי לא לקחת את המסך לתיקון ולתת לי לגלות מה התקלה ולתקן אותה לבד (לא עזר ממש)...

פורסם

אם אתה לא מצליח לתקן את המסך לבד, אולי כדאי פשוט לרכוש חדש במקום שוב לתקן, שני התיקונים הללו זה כבר עלות של מסך חדש,  לא מדובר באיזה דל qhd ips ב4000 שקל.

זה גם בהנחה שהתיקון אכן יעלה כ250 שקלים ולא יותר מה לא יפתיע אותי אם כן. 

קניתי לאחרונה מסך של BenQ פאנל VA, עם 3 שנות אחריות שעלה 440 שקלים והוא נהדר, אם כי הוא 22 אינץ, אבל אפשר למצוא לא רחוק משם במחיר גם 23 או 24 אינץ.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רציתי לעשות, הצעתי לאבא שלי שעדיף שאני אקנה לו מסך של ACER ב-600 ש"ח וזהו.

אבל לא, הוא התעקש על לתקן... :(

פורסם

אולי הכוונה שלו היתה שעדיף להרוויח 250 ש"ח חדשים בזמן שאתה מנסה לחסוך את ה-250 הישנים, ואז יש סיכוי שמצליח לך ויש שלא? אני מנחש שאין לך חלקי חילוף. זה מסך של 1920 על 1200, אמנם ישן ועם פאנל TN, אבל כחדש שווה קצת יותר מ-600 ש"ח.

אולי בכל זאת יש הגיון בתיקון...

פורסם

אין ביטחון מלא בתיקון, ובדר"כ אחריות על התיקון של חודש עד 3. יש מסכים דומים בנתונים גם בפחות כסף, עם אחריות ל3 שנים של שקט.

פורסם
ציטוט של Roy.T

אין ביטחון מלא בתיקון, ובדר"כ אחריות על התיקון של חודש עד 3. יש מסכים דומים בנתונים גם בפחות כסף, עם אחריות ל3 שנים של שקט.

תתחדש על האוזניות... :D

הרבה יותר טוב מההוא שמטפס על המוח.

פורסם

חחח מטפס על מוח... איזה מצחיק אתה..

הוא לא טיפס על מוח...

פורסם

הוא ז### את המוח.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם
ציטוט של oren417

הוא ז### את המוח.

זיכך את המוח?

למה, המוח היה מלוכלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים