פורסם 2002 באפריל 323 שנים המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
פורסם 2002 באפריל 323 שנים באיזה אנטי-וירוס אתה משתמש, לרוב הפופאלריים יש כבר אפשרות הרצה בדוס, תשתמש בדיסקט ההצלה, או תחפש את הקובץ הרצה לדוס בתקיית התוכנה במצב דוס.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים היילכל אנטי-וירוס יש אפשרות דיסקט הצלה שממנו מפעילים אנטי-וירוס במצב דוסאם אין לך, אני יכול לשלוח לך את דיסקט ההצלה שלי ב ICQ (של MCAFFE, בן חצי שנה אבל מעודכן לגרסה הכי חדשה)ICQ116595990
פורסם 2002 באפריל 323 שנים חשוב ליצור את דיסקט ההצלה הזה על מחשב נקי מווירוסים, אחרת האנטי-ווירוס בעצמו יכול להיות נגוע.אולי הלינק הבא יכול לעזור: ftp://ftp.esafe.co.il/pub/utils/technician_disk_english.exeProg.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים יש אנטי וירוס הנקרא AVG(נראה לי שהוא של איזה חברה צ'כית!) שפועל בדוס בלי צורך לדיסק הפעלה.האנטי וירוס לוקח 3 מגה ואפשר להוריד אותו מוואלה(אם אתה צריך Serial number תשלח לי הודעה ל אימייל - Artiumk@hotmail.com)יש בו את כול האפשרויות של האנטי וירוסים המתקדמים(הורדת עדכונים,סריקת קובץ או תקייה מסוימת בלי להכנס לתוכנה,Firewall)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.