עבור לתוכן

עזרה בקניית נתב + מודם בייתי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש עזרה בקניית ראוטר בייתי

כרגע אני גולש על 40 מגה אצל בזק (ומתכוון להעלות ל100 מגה כשאני אקנה את הראוטר)

נכון לעכשיו יש לי את הראוטר שהם מחלקים ב10 שקל לחודש (ואני ממש לא אוהב אותו) אני גולש חדר ליד הראוטר ומקבל ב-WIFI רק 10 מגה מתוך 40 מגה.

אני גולש מ2 מכשירים שמחוברים בכבל ו7 בWIFI (מחשבים ניידים, פלאפונים) ובגלל זה חשוב לי ראוטר טוב שיהיה לא רק מאובטח אלא גם מספיק חזק (הבנתי גם שלאנשים מסויימים הראוטר של בזק מגיע במקרה הטוב עד 55 מגה ולא באמת עד 100 אבל זה לא קרה לי ככה שאני לא יכול להגיד בוודאות).

אני לא מבין בכלל בראוטרים, תקנים, או דברים שמחזקים את העוצמה של הWIFI לכן כל עזרה תיהיה מבורכת

בעיקרון, כמו שאמרתי, אני מחפש ראוטר חזק שיכול להחזיק עד 100 מגה ותומך בתקנים של בזק (אני לא יודע אם יש ראוטרים שעושים טיפה רעש, אבל הראוטר שלי בחדר שינה אז חשוב שיהיה שקט לגמרי.

.

תודה מראש!! :)

פורסם

בסיטואציה שלך הייתי הפוך את הנתב של בזק למודם נטו, רוכש נתב אוניברסלי ומשתמש בו.  אם אתה לא יודע איך לבצע את כל ההגדרות, תעזר בחבר שמבין.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה, אתה ממליץ לי לקנות רק נתב בלי מודם הכוונה? זה באמת עדיף? כי זה אומר שאני עדיין אשלם לבזק 10 שקל בחודש על משהו לא כזה טוב לא?

האמת ששאלתי כמה אנשים והם הציעו לי לקנות את TP-LINK TDW9980  ראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו אך עם זאת כמה ביקורות שאומרות שהוא מתחמם ממש מהר...

יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה ויכול לעזור?

פורסם

בשלב הזה לא הייתי ממליץ על ה-9980 כי הוא אינו תומך ב-VECTORING.  אם וכאשר בזק תפעיל את הטכנולוגיה הזו, הוא יהפוך להיות בלתי שמיש.  אם אתה מתעקש על מוצר אחוד תוך הורדת התשלום של 10 שקלים, ה-9970 של TP-LINK או ה-G255 של D-LINK יתאימו לך.  קח בחשבון שהעלות שלהם שווה בין 2.5 ל-3 שנים של שכירות בבזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים