פורסם 2016 באפריל 309 שנים שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
פורסם 2016 באפריל 309 שנים לא נראה לי שיש דבר כזה, פקודות בעברית, בדוס.. עריכה: התכוונת לזה אולי ? נערך 2016 באפריל 309 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2016 באפריל 309 שנים מחבר ציטוט של Teknik לא נראה לי שיש דבר כזה, פקודות בעברית, בדוס.. עריכה: התכוונת לזה אולי ?
פורסם 2016 באפריל 309 שנים מחבר כשמעלים שרת mysql בהחלט ניתן לכתוב פקודות mysql בממשק הטקסטואלי. הבעיה היא עם טורים בעברית. כשרוצים להוסיף נתונים בעברית הנתונים מתקבלים עם האותיות שהצגתי. נערך 2016 באפריל 309 שנים על-ידי pssheba שגיאת כתיב
פורסם 2016 במאי 69 שנים לעברית ב CMD יש פרוצדורה יחסית מורכת. הוראות בגוגול. https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=hebrew+CMD&gws_rd=ssl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.