עבור לתוכן

מחפש מחשב לסלון לשימוש ביתי רגיל - עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח לכולם!

אני מחפש מחשב לסלון שיתחבר למסך טלוויזיה 55' (HDMI) למען אימי.  השימושים יהיו סטדנטיים לחלוטין ויכללו גלישה באתרים, יו טיוב, קודי על שלל הרחבותיו (ABEKSIS WIZARD בגדול). בנוסף, אני רוצה שתהיה לי את האופצייה להורדת טורנטים וצפייה בסרטים וסדרות (לא בלו ריי וכו', 720P מספיק). פרט לכך, אני אשתמש בו לצפייה ישירה בתוכנות כמו SOPCAST ו-ACEPLAYER בספורט.

יש אפשרות בתקציב הנ"ל לשלב גם כנן SSD בשביל המהירות? לא נצטרך כונן קשיח בנפח גדול בכל מקרה. גם אופציית מארז יחסית שקט די רלוונטית משום שהוא יהיה בסלון.

אשמח להמלצות או מפרטים מומלצים וגם אתרים מומלצים להשוות מחירים וביקורת על מוצרים. תודה לכולם :)

נערך על-ידי L_B

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ קלות, מישהו? :)

פורסם

מכיוון שהשימושים שלך הם סטנדרטיים בלבד, למה לא לקנות PC on a stick (דוגמאות אלו של אינטל או לנובו) או מיני מחשבים (לדוגמא של tronsmart). בשאריות של התקציב תוכל לקנות כרטיס זיכרון מהיר וגדול ומקלדת אל חוטית טובה (ממליץ על כזו עם פאד לעכבר כמו בלפטופ) 

פורסם
  • מחבר

כזה למשל? http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Ara-X5-Windows-10-TV-Box-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-8G-Gen-8-Graphics-2G-32G-2-4Ghz-5Ghz-351938.html?source=ShareAsale 

האם הוא יתאים להרצת משחקי ספורט בסטרימינג ישיר (איכות גבוהה דרך תוכנות, לא דרך הדפדפן)?

והאם הזיכרון בו לא מגיע כבר מובנה, איך אפשר להרחיב?

ועכשיו אני נוכח לדעת שיש לו גם מערכת הפעלה בילט-אין עם רישיון, בכלל נפלא.

פורסם

כן, בדיוק כאלה.

הכח עיבוד שלו מספיק לכל הדברים האלו בקלות.

לרוב הקופסאות האלו וגם לאחד ששלחת יש מקום לכרטיס הרחבה לזכרון (micro SD כמו של פלאפונים)

פורסם
  • מחבר

אה אתה מתכוון למקום אחסון. חשבתי לזיכרון RAM.

האמת אני כלל לא צריך הרבה שטח, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג וגלישה סטנדרטית.

תודה על העצות חבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים