עבור לתוכן

אינטרנט: יש לי 93 מגה בחוטי ו-25 מגה באלחוטי מה כדאי לרכוש להעלאה?

Featured Replies

פורסם

מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>מאפיינים>הגדרות (או configure)>לשונית DRIVER, שם יהיה לך תאריך ומס' גירסה.

• תגובות 30
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המופיעים אחרי הקלקה על מאפיינים

במאפיינים.png

מנהל התקנים.png

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב ותודה,

לי יש וינדוס 10 64 זה המתאים הלינק הראשון?או הלינק שכתוב בו וינדוס 10?

תודה שוב

פורסם

צהריים טובים בלינק הראשון כתוב שהמערכות שהdriver תומך הם  XP 32/64 Vista 32/64 Win7 32/64 Win8 32/64 Win8.1 32/64 Win10 32/64

אתה נכנס לקטגוריה win10\64  

דרך אגב אם הטלפון כשאתה עושה בדיקת מהירות ליד הראוטר מה המהירות שאתה מקבל? וכשאתה ליד המיני מחשב תבדוק גם כן (יש סיכוי שיש הפרעה בקליטה)

פורסם
  • מחבר

בדיקת מהירות בסמארטפון

ליד המיני פיסי  50mbps

ליד הפיירבוקס של הוט 52mbps 

פורסם
ציטוט של tood24

בדיקת מהירות בסמארטפון

ליד המיני פיסי  50mbps

ליד הפיירבוקס של הוט 52mbps 

אז הקליטה בסדר תעדכן driver במיני פיסי ותעדכן מה המצב שלו אחרי זה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה

אעדכן ואודיע

פורסם
  • מחבר

שאלה 

אצלי המעבד הוא של אינטל 

Intel Core i5 5200u Boardwell-u Processor System

(Cache 3M, Turbo 2.7GHz, 2.2GHz)

הדריבר יתאים ?

תודה

פורסם

דריבר רשת לא קשור למעבד אם הנתונים שהבאתה נכונים אז הדריבר יתאים

פורסם
  • מחבר

שאלה 

אצלי המעבד הוא של אינטל 

Intel Core i5 5200u Boardwell-u Processor System

(Cache 3M, Turbo 2.7GHz, 2.2GHz)

הדריבר יתאים ?

תודה

הדריבר הותקן וחל שיפור באלחוטי נושק ל-39mbps

תודה רבה

פורסם
ציטוט של amirir

נ.ב,

הקווים של הוט הם שיתופיים, ז"א בשעת העומס הקווים מתחלקים ולא תקבל את ה 100 מגה ( ולפי דעתי אף פעם ).

אנחנו יותר קרובים לשנה שבה כל המכוניות בכבישים יהיו עם נהג אוטומטי מלשנה שבה המשפט הזה היה נכון :)

הוט מזמן שדרגו את הטכנולוגיה והתשתיות שלהם. נכון להיום מבחינת טכנולוגית נטו הוט מובילים משמעותית על בזק, לפחות ברוב הארץ.

פורסם
ציטוט של EGarchmorph

אנחנו יותר קרובים לשנה שבה כל המכוניות בכבישים יהיו עם נהג אוטומטי מלשנה שבה המשפט הזה היה נכון :)

הוט מזמן שדרגו את הטכנולוגיה והתשתיות שלהם. נכון להיום מבחינת טכנולוגית נטו הוט מובילים משמעותית על בזק, לפחות ברוב הארץ.

אמנם הוט התקדמו והכל טוב ויפה, הטכנולוגיה אותה טכנולוגיה והיא שיתופית ונתונה לירידות מעומס. זה שלא נתקלת לא אומר שלא קיים.

בדרך כלל זה רחוב \ בניין \ בלוק שחולקים סיב אופטי או מרכזייה וככל שיותר משתמשים במקביל כך המהירות של כל אחד תרד.

פורסם
ציטוט של EGarchmorph

צר לי להגיד שאתה טועה. המשפט שלך דומה לשעון מתקתק בעידן הדיגיטל :).

פורסם
ציטוט של Ymac

אמנם הוט התקדמו והכל טוב ויפה, הטכנולוגיה אותה טכנולוגיה והיא שיתופית ונתונה לירידות מעומס. זה שלא נתקלת לא אומר שלא קיים.

בדרך כלל זה רחוב \ בניין \ בלוק שחולקים סיב אופטי או מרכזייה וככל שיותר משתמשים במקביל כך המהירות של כל אחד תרד.

לפעמים אני מקבל יותר ממה שאני משלם עליו, למיטב הבנתי זו הייתה הדרך של הוט להתמודד עם בעיית הירידה במהירות בשעות העומס, פשוט להעלות את ההגבלה שלך כדי לפצות על הירידה. אבל זה העבר.

היום ירידה במהירות בחיבור ישיר זה לא משהו תקין, אם זה קורה הוט כבר לא משתמשים בתירוץ של "זה שעת עומס" וכולי, הם עושים מאמצים לסדר את זה. כן יש אלמנט של רעשים על הקו, הם מאוד רגישים לזה, בגלל זה הרבה פעמים יפתרו את הבעיה עם מסננים ומגברים.

התחילת הדרך שלי עם הוט היו לי הרבה בעיות עם ירידה במהירות וניתוקים, מאז שהתקינו לי מגבר בכניסה לבית אני לא יורד מ-100.

אז כן, קורה שיש ירידות וניתוקים, אבל לא להסתפק ב"זה הוט וזה קורה כשהשכנים שלך מתחברים" להתקשר, להתעקש, ויבוא טכנאי לסדר את זה.

חשוב לציין שהם מתחייבים למהירות שהובטחה לך בחיבור קווי בלבד, הטכנאי שיגיע לא יתחבר ל WIFI שלך, הוא ירצה להתחבר לראוטר, ולפחות זה שהיה אצלי בבית לא הסתפק ב90 וגם לא ב 95, הוא לא עזב לפני שהוא קיבל כמה פעמים 100+.

ציטוט של amirir

צר לי להגיד שאתה טועה. המשפט שלך דומה לשעון מתקתק בעידן הדיגיטל :).

אתה מתכוון קלאסי, שווייצרי, יוקרתי, ומדוייק? :D 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים