עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מתכנן לקנות היום\מחר

Featured Replies

פורסם

נערך על-ידי Eli Levi

פורסם

קודם כל, יש לך טעות אחת - במארז שבחרת אין פתח לכונן DVD. תצטרך מארז אחר או כונן חיצוני (כן, באסה, גם אני רציתי את המארז הזה וויתרתי בגלל ה-DVD).

דבר שני, יש שם קצת חוסר איזון... מעבד i7 ומצד שני לוח הכי פשוט שיש עם 2 סלוטים להרחבה והכל הכי מינימליסטי. לא שזה לא יעבוד, פשוט.. אני הייתי בונה אחרת. אבל ביקשת שלא. אז לא :)

בגדול, אני הייתי חוזר ל-i5 והולך על לוח טוב יותר.

ולגבי הספק, הכרטיסים החדשים אמורים (זאת הציפייה...) לעבוד עם פחות חשמל, לא יותר חשמל. אז נראה שתהיה בסדר. אם כי - כמובן - אין אפשרות לומר זאת בוודאות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

קודם כל, יש לך טעות אחת - במארז שבחרת אין פתח לכונן DVD. תצטרך מארז אחר או כונן חיצוני (כן, באסה, גם אני רציתי את המארז הזה וויתרתי בגלל ה-DVD).

דבר שני, יש שם קצת חוסר איזון... מעבד i7 ומצד שני לוח הכי פשוט שיש עם 2 סלוטים להרחבה והכל הכי מינימליסטי. לא שזה לא יעבוד, פשוט.. אני הייתי בונה אחרת. אבל ביקשת שלא. אז לא :)

בגדול, אני הייתי חוזר ל-i5 והולך על לוח טוב יותר.

ולגבי הספק, הכרטיסים החדשים אמורים (זאת הציפייה...) לעבוד עם פחות חשמל, לא יותר חשמל. אז נראה שתהיה בסדר. אם כי - כמובן - אין אפשרות לומר זאת בוודאות.

חבל אם זה המצב אני לא מוותר על המארז חחח אני מוריד את הכונן :)

כל עוד הלוח אם תומך בחלקים אני לא רואה פה בעיה,

אין לי הבנה גדולה בלוח אם אבל אם זה קריטי 

אתה יכל להמליץ לי על לוח אם שיתאים עם המפרט?

אם אני יוריד מעבד ל i5 אני ייצור חוסר איזון בעתיד עם הכרטיס מסך ואז אני יצטרך לשדרג את שניהם חבל.

המליצו לי גם ללכת על זיכרון לhyprex יש לך מושג מה ההבדלים בין הרגיל והאם זה נחוץ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=65983

נערך על-ידי Eli Levi

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ServX

תראה אלי בעיקרון אני לא כזה חובב כרטיסי מסך של AMD

לדעתי מתחממים יותר מדיי היה לי ניסיון רע איתם כשהם על איידל עם 50-55 מעלות

לכן עברתי לכרטיסי NVIDIA שלדעתי נותנים יותר איכות בלי להתפשר על ביצועים

אני לא הכי מבין בלוחות אם אבל מה שבחרת אכן פשוט ומתפשר מדיי אם אתה שם i7 ואם תרצה לשדרג בעתיד

בוא נמתין לאחד שמבין יותר בלוחות שימליץ לך על לוח טוב

ולגביי הזכרונות Hyperx זה מותג ומאוד אמינים ומובילים מאוד בשוק הזכרונות, הייתי מחליף את מה שאתה שמת ושם 2 סטיקים של 8

בהצלחה :)

אתה צודק יש להם נטייה יותר להתחמם אבל הם יותר טובים בביצועים,

הם יעלים יותר לטווח רחוק, שלא לדבר בdirectx 12 תומכת בהם וNVIDIA לא.

החלפתי בסוף לI5 ושדרגתי לוח אם שים לב.

פורסם
ציטוט של Eli Levi

חבל אם זה המצב אני לא מוותר על המארז חחח אני מוריד את הכונן :)

כל עוד הלוח אם תומך בחלקים אני לא רואה פה בעיה,

אין לי הבנה גדולה בלוח אם אבל אם זה קריטי 

אתה יכל להמליץ לי על לוח אם שיתאים עם המפרט?

אם אני יוריד מעבד ל i5 אני ייצור חוסר איזון בעתיד עם הכרטיס מסך ואז אני יצטרך לשדרג את שניהם חבל.

המליצו לי גם ללכת על זיכרון לhyprex יש לך מושג מה ההבדלים בין הרגיל והאם זה נחוץ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=65983

הלוח שבחרת מתאים למפרט, אבל הוא לא אידיאלי (לדעתי) למערכת בתקציב הזה. הייתי מעדיף למשל להשקיע עוד כ-100 ש"ח עבור לוח יותר מתקדם (B150 או H170) שמכיל יותר מייצבי מתח למעבד ועשיר יותר בתכונות וחיבורים, כמו GA-B150M-DS3H או משהו כמו ASRock H170M-Pro4.

אם תרד ל Core i5 אתה לא תיצור חוסר איזון, להפך - אני חושב ש Core i7 הוא פחות משתלם ותמורתי לכסף שאתה משלם, כיוון שברוב המקרים הבדלי הביצועים ביניהם הוא מינימלי ולא מורגש. 

לגבי הזיכרון, ה HyperX Fury עובד בתזמונים נמוכים יותר ומגיע עם מפזר חום, ועל כך אתה משלם בעצם 23 שקלים יותר. אני אישית הייתי משקיע בו וקונה את הזיכרון הזה, אבל כמובן שגם עם ה Kingston אין שום בעיה. 

בנוסף, לגבי כרטיס מסך, לא נראה לי שמי שלוקח AMD הוא "חוסך", כיוון שבסה"כ הביצועים הם אותם ביצועים, ואפילו אפשר לראות ש-390 מראה יתרון ברור במשחקי DX12 (וכנראה גם ברזולוציות גבוהות יותר מאחר ויש לו נפח זיכרון נדיב), אולם GTX 970 לדעתי כרטיס טוב יותר בגלל יחס הביצועים-חשמל ובגלל הארכיטקטורה המתקדמת שעליה הוא מבוסס. הוא אוברקלוקר טוב יותר, צורך הרבה פחות חשמל ויותר קריר (ומכאן שגם יותר שקט). על כל מקרה, משני הכרטיסים אתה תרוויח, מכאן זה שיקול שלך. 

פורסם

אין לי כרטיס AMD מתקדם וחדש אבל ה7950 ששמתי זמנית במחשב החדש שלי. הוא גם יושב על תדר גבוה ב300Mhz מהסטוק שלו ויכלתי למשוך יותר פשוט הגעתי למספר עגול ועצרתי חחח

והוא לא עובר לי את ה65 מעלות אחרי 4 שעות בGTA V. אז לגבי OC וחום לדעתי אין בעיה איתם.

אני לא פאן בוי של שום חברה, אני מציג עובדות. עכשיו אני יודע שה970 הוא גם אובקלוקר מדהים ונותן ביצועים מעולים למחיר, פשוט שתראו שהוא לא האופציה היחידה בשוק.

לדעתי זו באמת האופצייה הכי טובה כרגע - להמתין עם הרכישה של הכרטיס מסך עד יציאת הדור הבא, כי זה גם אומר ירידה במחירים לדורות הישנים יותר, ולאנשים כמוני דור חדש של כרטיסים לשחק איתם :)

וגם אני בניתי מחשב עם חשיבה לעתיד אז כן שמתי i7 ולא התפשרתי על לוח אם (אני גם אוברקלוקר אז לוח אם טוב חשוב)

מוזמן להציץ בפרופיל שלי - יש שם את המפרט המלא שתקבל השראה xD

נ"ב - בגלל שאני ממש בהייפ מהמחשב ומהשירות שקיבלתי עד שהגיע אליי הייתי ממליץ לך לשקול לקנות דרך TMS. גם עשו לי הצעת מחיר מאוד נחמד, הנחה של כ600 שקל מהמחיר הכי נמוך שנמצא בארץ (כמובן בלי אילת)

נערך על-ידי Epidem

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Epidem

אין לי כרטיס AMD מתקדם וחדש אבל ה7950 ששמתי זמנית במחשב החדש שלי. הוא גם יושב על תדר גבוה ב300Mhz מהסטוק שלו ויכלתי למשוך יותר פשוט הגעתי למספר עגול ועצרתי חחח

והוא לא עובר לי את ה65 מעלות אחרי 4 שעות בGTA V. אז לגבי OC וחום לדעתי אין בעיה איתם.

אני לא פאן בוי של שום חברה, אני מציג עובדות. עכשיו אני יודע שה970 הוא גם אובקלוקר מדהים ונותן ביצועים מעולים למחיר, פשוט שתראו שהוא לא האופציה היחידה בשוק.

לדעתי זו באמת האופצייה הכי טובה כרגע - להמתין עם הרכישה של הכרטיס מסך עד יציאת הדור הבא, כי זה גם אומר ירידה במחירים לדורות הישנים יותר, ולאנשים כמוני דור חדש של כרטיסים לשחק איתם :)

וגם אני בניתי מחשב עם חשיבה לעתיד אז כן שמתי i7 ולא התפשרתי על לוח אם (אני גם אוברקלוקר אז לוח אם טוב חשוב)

מוזמן להציץ בפרופיל שלי - יש שם את המפרט המלא שתקבל השראה xD

נ"ב - בגלל שאני ממש בהייפ מהמחשב ומהשירות שקיבלתי עד שהגיע אליי הייתי ממליץ לך לשקול לקנות דרך TMS. גם עשו לי הצעת מחיר מאוד נחמד, הנחה של כ600 שקל מהמחיר הכי נמוך שנמצא בארץ (כמובן בלי אילת)

לחכות שיצאו כרטיסים חדשים זה בזבוז זמן, קח בחשבון שהמחרים לא ירדו תוך רגע אלה עם הזמן 

אתה תראה שינויים אחרי חצי שנה,

הלכתי בסוף עם הI5, מסיבות לא ברורות המתכנתים של המעבדים לא מחדשים בזמן האחרון,

והdx12 יביא לך ניצול גבוהה למעבדים ככה ש i5 יספיק לכמה שנים טובות.

וכן הביצועיים בi5 לi7 לא כל כך משמעותיים.

נערך על-ידי Eli Levi

פורסם

היי, לא יצא לי כ"כ להיות פה ביומיים האחרונים..

אז אני מבין שהחלפת ל-i5 ולקחת לוח יותר טוב - זה בערך מה שאני הייתי עושה.

לא שה-i7 לא שווה את הכסף שלו, פשוט - משחקים היו ויהיו יותר תלויים בכרטיס המסך. ולא נראה שזה ישתנה גם עם הדור הבא.

וההפרש ל- i7 לא כ"כ משתלם (אלא אם אתה לא באמת מוגבל בתקציב).

תהנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים