עבור לתוכן

בעיה קשה עם Windows 7 Update

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס 7 PRO SP1 מקורי ויש לו בעיה קשה :

1. ה Windows update לא עובד ושמפעילים אותו ה svchost מגיע ל 50 אחוז מינימום

2. יש מדד חווית ווינודוס WINSAT שמדרג את המעבד זיכרון וכו' וגם הוא גורם למעבד להתאמץ !

3. ביטלתי ב Services.msc את ה windows update ו winsat והמעבד ירד ל 0 מאמץ 

אבל איך אפשר לעבוד ככה ? זה לא נורמלי

4. התקנתי WinFix וקובץ KB וזה סידר את העידכונים והחווית דירוג בדיוק לכמה ימים ואז התקלה חזרה שוב פעם הווינדוס update  לא מעדכן ה Svchost.exe חוזר ל 50% ושוב נאלצתי להיכנס ל Services.msc ולהתחיל הכול מהתחלה.

5. מה אפשר עוד לעשות ? התייאשתי ! התייאשתי עד כדי כך שחשבתי להתקין לינוקס

אבל לינוקס זה מערכת הפעלה של טכניון צריך להיות מהנדס חלל כדי להבין מה קורה שם

6. יש למישהו עצה ? פיתרון ? 

7. התקלה המוזרה הזאת התחילה רק בחצי שנה האחרונה , 

פורסם

זה "נורמלי" שהמעבד עסוק מאד בזמן העדכונים.

זה גם נורמלי שכשאתה סוגר את העידכון, חלונות ממשיכה בחיפוש. מבלי שתראה זאת.

מה שא נורמלי זה זה שבדיקהלעדכונים בחודשים האחרונים נמשכת יותר מדי זמן. הרבנ יותר מדי זמן. ולכן

שמת לב לזה.

אני התלוננתי במיקרוסופט - ונאדה בינתיים.

תתלונן מחר גם אתה בתמיכה שלהם ועד שיטופל אם בכלל תריץ עדכון ידני בזמן שהמחשב פנוי.

פורסם

@iveco לא בטוח שתאהב את התשובה שלי, אבל אם אתה שוקל להתקין מע' הפעלה אחרת כפתרון,

אז עדיף שתשדרג לחלונות 10, התהליך קל וניתן לבצע אותו תוך שמירת כל התוכנות שמותקנות במחשב.

חלופה שנייה, היא להמתין ולראות אם משהו מומחה יותר יוכל לתת לך פתרון בתוך חלונות 7.

התופעה שאתה מתאר מוכרת גם לי גם בחלונות 7 וב- 8.1, לעיתים יש עדכונים של מייקרוסופט אשר "דופקים" את מערכת העידכונים שלהם. בדר"כ הם מתקנים זאת לאחר מס' שבועות.

פורסם

עזוב את העבודה שאם הבחור יתקין מחדש את W7 יקח לו כנראה יומיים רק שמערכת ההפעלה תמצא עדכונים... (זה באמת מדהים, אפשר להסתכל על מסך ה-Update שעות, בלי שימצא עידכון אחד...)

פורסם

אולי זו דרכה של מייקרוסופט לגרום למשתמשים לשדרג לחלונות 10 דרך הערמת קשיים בעבודה השוטפת >:(

פורסם
  • מחבר

אם אני מתקין מערכת הפעלה נקיה ומהיום הראשון חוסם את העידכונים , מה יקרה ?

זה קריטי העידכונים ?

פורסם

אם אתה לא רוצה להיות פתוח לוירוסים מלפני חמש שנים אז כן. 

פורסם
  • מחבר

לא האנטי וירוס מונע וירוסים ?

מה ההבדל בין האנטי וירוס לעידכוני האבטחה של MS ?

פורסם

עדכוני חלונות סותמים חורים ופרצות  שנמצאו בחלונות, שהמזיקים מנצלים לטובתם ולכן חשובים מאד.

פורסם
ציטוט של iveco

לא האנטי וירוס מונע וירוסים ?

מה ההבדל בין האנטי וירוס לעידכוני האבטחה של MS ?

אנטיוירוס באופן פעיל בודק את הקבצים שעוברים לך במחשב לרוגלות פרצות אבטחה שונות, עידכונים של וינדוס סוגרים חורים ידועים במערכת ההפעלה כדי למזער את הסיכוי שוירוס יפגע בך ובמערכת ההפעלה עצמה. 

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני עושה לא עוזר פשוט הווינדוס UPDATE לא עובד

אולי זה בגלל שאני מוריד גם את ה OPTIONAL יש עידכונים של ווינדוס 7 לא הקריטי

אולי זה תוקע ?

פורסם

DSCF1122.JPG

DSCF1123.JPG

פורסם

אני ממליץ להריץ את הסקריפט הזה שמסיר את כל העידכוני זבל של וינדוס 10 על וינדוס 7.

לי אין את הבעיה שציינתם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון וממשיך אותו מאיפה שפותח הדיון הפסיק, אך אני גם הרצתי את הסקריפט הזה, כי גם לי יש את הבעייה של פותח הדיון (צריכת משאבי מעבד גבוהה וכן חיפוש אינסופי), ולצערי הוא מוחק וחוסם גם את העדכונים של IE, שהם חשובים ולא מזיקים/מרגלים וכדומה, והעדרם מאפשרים לוירוסים לנצל פרצות אבטחה ב-IE. איך אני מבטל שינויים אלו, ומאפשר עדכונים ל-IE?

בנוסף, אני מריץ עכשיו Windows Update, ועדיין לוקח לו לחפש עדכונים לנצח, אך נכון לעכשיו נפתרה בעיית צריכת משאבי המעבד.

עדכון: הסקריפט הזה דפק לחלוטין את Windows Update עם שגיאה 8007000e, ושום פיתרון לא פתר את הבעייה, כך שנאלצתי לשחזר את המערכת לנקודת השחזור שהסקריפט הזה יצר לפני הפעלתו.

עדכון: מדובר בבאג בסקריפט שמסיר גם את כל העדכונים עבור לקוח Windows Update (יעני: מחזירים אותו לגרסאה המקורית שבה הותקן), וזה מה שגורם לשגיאה הנ"ל. הסרה ידנית של העדכון האחרון עבור לקוח Windows Update (kb3138612, יחד עם כל העדכונים הזדוניים שמופיעים ברשימה שבקישור ש-Distortion נתן), שחזרה את הבעייה, והתקנה מחדש של kb3138612 לבד, פתרה את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים