עבור לתוכן

מפרט לעריכת וידאו, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג- עד 15,000 ש''ח, צריך עזרה מהר!!1"

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש''ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,000 ש''ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכית וידאו כבדה, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, שימוש תדיר בפרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור ופוטושופ. 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטמן ארקהאם נייט, רוקט ליג, פר קריי 4, קול אוף דיוטיו בלק אופס 3, gta v, פולאווט 4.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' 4k. 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול אופיס 2016 (proffessionl plus)  ו-ווינדוס 10. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר. מקסימום שבועיים מהיום. 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה בחיבורי thunderbult, חיבורי אודיו מרובים. 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: בבקשה לעזור מהר!!!!!1  בנוסף יש לציין שאני משתמשים בשלושה מסכי 32 אינץ' 4k. 

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אם אתה רוצה גיימינג ב 4k תצטרך להעלות את התקציב אולי. וגם לא מובטח לך ביצועים מקסימלים. לא עדיף לך לרדת ל 2k יעלה לך קצת יותר זול.. ב 4k תיהיה חייב לעשות מערך sli. או cf בדרך כלל אלו שמשחקים ברזולוצייה כזאת לוקחים מינימום 2 כרטיסים של טיטאן שלא משתלמים בכלל כל 1 כזה עולה לפחות 5k. כשההשקה של הכרטיסים מהדור החדש ממש בפתח אולי שווה לך לחכות עוד קצת. לשיקולך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אני יחכה לדור חדש של הכרטיסים. אתה ממליץ לי לדעתך מעבד xenon או i7. אני יכול להעלות את התקציב ל18000 ש''ח זה יספיק?

פורסם

בכמות המסכים שלך ובדרישות ל4K תצטרך מערך שלא יצליח לתת לך מה שאתה רוצה.

אם תחכה לדור החדש של הכרטיסים, אתה רוצה לקנות את המפרט עכשיו ?

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לחכות קצת לדור החדש של הכרטיסים. אבל אני רוצה להיות סגור על שאר המפרט. אתה יכול להציע איזשהו מפרט של כולל את הכרטיסי מסך. 

פורסם

הכרטיסי מסך שתצטרך מתחילים לפחות מ  980TI ולפחות 2 כאלה כדי להנות בצורה סבירה על רזולוצייה כזאת במיוחד כשמדובר בכותרים חדשים.

זה גם אומר שתצטרך ספק כוח איכותי ומספיק חזק בשביל להכיל מערך של כרטיסים כאלה .

יש אנשים שמשתמשים לדוגמא ב 4 כרטיסי מסך אבל קח בחשבון ש 4 כרטיסים כאלה כמו TITAN או TI יכולים להגיע לתקציב לך די בקלות . אז את זה כבר שללנו רק לצורך העניין.

רוב האנשים עדיין לא מודעים מה ההשלכות של רזולוצייה כזאת כשמדובר בהשקעה של כרטיסי מסך.

בקשר למעבד לדעתי I7 יעשה עבודה טובה  (אתה יכול לבדוק השוואות) אבל במקרה שלך כשמדובר ב RENDER ותוכנות עריכה מהסוג שציינת, יש כאלה שיימליצו ללכת לכיוון  עם יותר ליבות, במקרה של עכשיו זה לפחות 5820K של X99 (ערכת שבבים) שכוללת 6 ליבות פיזיות אל תשכח כזה גם כולל טכנולוגית HT שיכולת העזרה שלה ברינדור לפעמים נמצאת במחלוקת תלוי באיזו השוואה אתה מסתכל -  לעומת Z170 או אולי גם H170 שפיזיקלית יהיה לך אפקטיבי עד ל 4 ליבות למעבדים של SKYLAKE לעומת X99 שהמעבד הכי חזק שלו לשוק הפרטי עומד על 12 ליבות אם אינני טועה וכמו הליבות שלו גם המחיר שלו בהתאם לפחות 5000 על סמך מה שבדקתי פעם אחרונה.

עם זאת הרשה לי לציין שבעתיד  (לא יודע בדיוק מתי) יצאו מעבדים מרובי ליבות גם ל ערכת השבבים Z170 ככה שיש כאן החלטה שצטרך לקבל אחרי הכל.

אתה הולך להשקיע לא מעט כסף אז כדאי שתקבל יעוץ מאוד מקצועי בנושא.

ואגיד לך שאם אני אבנה את המפרט אתה בקלות תגיע ל 20K

אני חושב שכדאי שתחכה לעוד תגובות.

מאחל לך בהצלחה. וחג שמח!

פורסם

הכרטיסי מסך שתצטרך מתחילים לפחות מ  980TI ולפחות 2 כאלה כדי להנות בצורה סבירה על רזולוצייה כזאת במיוחד כשמדובר בכותרים חדשים.

זה גם אומר שתצטרך ספק כוח איכותי ומספיק חזק בשביל להכיל מערך של כרטיסים כאלה .

יש אנשים שמשתמשים לדוגמא ב 4 כרטיסי מסך אבל קח בחשבון ש 4 כרטיסים כאלה כמו TITAN או TI יכולים להגיע לתקציב לך די בקלות . אז את זה כבר שללנו רק לצורך העניין.

רוב האנשים עדיין לא מודעים מה ההשלכות של רזולוצייה כזאת כשמדובר בהשקעה של כרטיסי מסך.

בקשר למעבד לדעתי I7 יעשה עבודה טובה  (אתה יכול לבדוק השוואות) אבל במקרה שלך כשמדובר ב RENDER ותוכנות עריכה מהסוג שציינת, יש כאלה שיימליצו ללכת לכיוון  עם יותר ליבות, במקרה של עכשיו זה לפחות 5820K של X99 (ערכת שבבים) שכוללת 6 ליבות פיזיות אל תשכח כזה גם כולל טכנולוגית HT שיכולת העזרה שלה ברינדור לפעמים נמצאת במחלוקת תלוי באיזו השוואה אתה מסתכל -  לעומת Z170 או אולי גם H170 שפיזיקלית יהיה לך אפקטיבי עד ל 4 ליבות למעבדים של SKYLAKE לעומת X99 שהמעבד הכי חזק שלו לשוק הפרטי עומד על 12 ליבות אם אינני טועה וכמו הליבות שלו גם המחיר שלו בהתאם לפחות 5000 על סמך מה שבדקתי פעם אחרונה.

עם זאת הרשה לי לציין שבעתיד  (לא יודע בדיוק מתי) יצאו מעבדים מרובי ליבות גם ל ערכת השבבים Z170 ככה שיש כאן החלטה שצטרך לקבל אחרי הכל.

אתה הולך להשקיע לא מעט כסף אז כדאי שתקבל יעוץ מאוד מקצועי בנושא.

ואגיד לך שאם אני אבנה את המפרט אתה בקלות תגיע ל 20K

אני חושב שכדאי שתחכה לעוד תגובות.

מאחל לך בהצלחה. וחג שמח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים