עבור לתוכן

win 10 פרוטוקולים חסרים ועוד..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי אמרו לי שמעבדי skylake עובדים הכי טוב בווינדוס 10 אז הכנתי usb פלאש התקנתי והכל טוב.

וכרגע יש לי שתיי בעיות מרכזיות איתו.

הראשונה הבאתי סידי-רום נייד שמתחבר ביו אס בי הכנסתי את הדיסק של הדריברים של אסוס ומשום מה המחשב טוען שהקבצים בדיסק לא מתאימים לגירסת הווינדוס גם אחרי שניסתי להפעיל אותם במצב תאימות לווינ 7-8 אז שוב חיברתי את המחשב הישן והורדתי את הדריברים לusb והעברתי והתקנתי.

הבעיה השנייה היא האינטרנט ווינדוס עשר טוען שחסר לו פרוטוקולים הבעיה נקראת ככה :one or two protocols are missing וגוגל מפוצץ בבעיה הזאת שמין הסתם הבנתי שזה באג הבעיה היחידה שלי היא ששום דבר ממה שניסיתי מהפיתרונות שם לא עובד. מעל 10-15 פתרונות נסיתי ונאדה כלום לא עובד.

התייאשתי כבר נמאס לי להעביר תכבלים מהמחשב הזה למחשב הזה בגלל זה אני פונה אליכם כאן האם לוותר ופשוט להתקין וויינדוס 7 או שמישהו יודע איך פותרים תשיט הזה.

נ.ב יש לי עותק מקורי של ווינדוס 7 ככה שהורדתי ווינדוס 10 ישר לusb ממיקרוסופט וההתקנה נקייה.

אם מישהו מוכן לעזור לי בטלפון אני אשמח למה יצאו לי כבר קרניים מזה

פורסם

תצלם את ההודעה על הפרוטוקולים.  מה שרשמת לא נראה מדויק.

כמו כן צלם את הפרוטוקולים שקיימים.

אין שום בעיה להוסיף את מה שחסר.

Untitled.jpg

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אני אומר, לך על המערכת החוקית.

(לפי מה שרשמת אני מניח שה7 שלך חוקית)

או שתתקין את ה7 ותעדכן ל10.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם
  • מחבר

הוספתי פרוטוקולים ועדיין כלום לא עובד ואני לא יכול לצלם אין אינטרנט להעלות את זה זה קישור לתמונה של הבעיה מהאינטרנט

https://www.google.co.il/search?q=windows+10+one+or+more+network+protocols+are+missing+on+this+computer&biw=1920&bih=965&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRpd2yxpfMAhUDWBQKHfv9BiQQ_AUIBygC#imgrc=ywJ_pFF8fcCZGM%3A

זאת הבעיה @Ivan

אני בידיוק עכשיו מכין usb ל7 התייאשתי כבר כלום לא עובד.

נערך על-ידי 12ewe

פורסם

תמיד כדאי לדייק בציטוט של הודעות.

אז איך אתה גולש בפורום הזה בלי אינטרנט ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

מחובר מהמחשב השני החלפתי תכבל של המקדלת מסך ועכבר ואינטרנט כמובן..

@Ivan

עברתי לוינ 10 עכשיו שאני רוצה להתקין מנהל התקן חדש דרך הוספת התקן וללכת לפרוטוקולים אני מסמן לו הוסף פרוטוקל מהדיסק נכנס לעיון בוחר c:/windows/nsi ובוחר משם להוסיף פרוטוקלים זה אומר שאין לי הרשאות נכנס לריגסטרי לפי מדריך שמצאתי להוסיף הרשאות ועדיין אין לי הרשאה הוא לא נותן לי להוסיף נשבר לי הזין מהווינדוס 10 הזה אלוהים איזו צרה זה הווינדוס הזה

נערך על-ידי 12ewe

פורסם

נו ? אז אתה לא יכול גם להעביר את צילום המסך למחשב השני דרך דוק למשל וךהעלות אותו לפורום?

פורסם
  • מחבר

עידכון: ככה דיברתי עם מייקרוסופט ואסוס ביחד אך אחד מהם לא יודע לפתור תבעיה מיקרוסופט מכירים את הבעיה ולא יודעים לפתור אותה הטיפ היחידי שקיבלתי זה לנסות לא להתקין את גירסת הפרו אלא את גירסת הום אידיטשיון

פשוט בושה שככה משחריים ווינדוס עם באג כזה חמור שאאפשר לתקן.

החלפתי קיבצי winsock עשיתי רענון החלפתי דריברים הוספתי פרוטוקולים שינתי ערכים בריגסטרי כלום לא עובד אני יושב על זה מאתמול ב4 בצהריים עד עכשיו פשוט ביזיון אני כרגע ינסה להתקין הום אידיטשיון אם זה לא הולך ווינדוס 7 ונגמר הסיפור פשוט ביזיון למייקרוסופט

פורסם
  • מחבר

@Ivan עידכון על עידכון גם ווינדוס 7 אני לא מצליח להתקין ההתקנה מבקשת מנהל התקן של DVD או של ה-USB ושם אני נתקע במחשב עצמו אין סידי רום הכל מusb.

בקיצור אני אובד עצות בחיים לא נתקלתי בדבר כזה כולה להתקין ווינדוס אדוני ישמור אם יש כאן איזה גאון או לא יודע מה אני אשמח לדבר איתו בטלפון שידריך אותי או בהודעות מה שבא לו אני פשוט התייאשתי אחרי יומים וחצי כולה להתקין ווינדוס.

פורסם

נסה להשתמש בדוק שהוא USB2 כשהוא מחובר לשקע USB2 במחשב.

פורסם
  • מחבר

הוחלף לוח אם לבסוף והכל עובד כנראה היה תקול או משהו מהחברה מה שגם הדיסק מהחברה שהגיע ביחד עם הלוח אם היה פגום ולא היה ניתן להפעילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים