עבור לתוכן

מסך גיימינג 27

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לרכוש מסך למחשב שלי.

הכרטיס מסך שלי זה: Asus 980TI STRIX 6GB

אני רוצה מסך שהיה שווה את התמורה שלו.

ואני רוצה לשחק על 1440P...

ראיתי את המסך של דל על הנייר יש לו מפרט מעולה 1ms וכו.

https://pcpartpicker.com/part/dell-monitor-s2716dg

איך הוא? הוא שווה את המחיר?

אני אשמח גם להמלצות אחרות על מסכים..

בתודה,

ישי.

פורסם

שכחת לציין את המחיר המקסימלי שאתה מוכן להוציא על מסך.

ומה גם שאתה כנראה גם פתוח להזמין מחו"ל?

ואיזה משחקים אתה אוהב/מתכנן לשחק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

שכחת לציין את המחיר המקסימלי שאתה מוכן להוציא על מסך.

ומה גם שאתה כנראה גם פתוח להזמין מחו"ל?

ואיזה משחקים אתה אוהב/מתכנן לשחק.

מחיר עד 600$.

FPS בעיקר.

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

גם 980ti יתקשה לתת לך מקסימום ב 1440 במסכי גיימינג כשמדובר במסכים שרצים בתדר של 144 אם תתפשר על 60 Mhz אפשר לקחת את של dell u27u5 נחשב למסך מצויין עם פאנל ips איכותי. גם ל asus יש היצע גדול שווה לבדוק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

מה כדי??

אני רוצה משהו טוב..

ציטוט של netanel38121

גם 980ti יתקשה לתת לך מקסימום ב 1440 במסכי גיימינג כשמדובר במסכים שרצים בתדר של 144 אם תתפשר על 60 Mhz אפשר לקחת את של dell u27u5 נחשב למסך מצויין עם פאנל ips איכותי. גם ל asus יש היצע גדול שווה לבדוק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אתה מתכוון לזה?

http://www.amazon.com/Dell-UltraSharp-27-Inch-LED-Lit-Monitor/dp/B00P0EQD1Q/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1460367809&sr=8-1&keywords=Dell+U2715H&linkCode=sl1&tag=techsource02-20&linkId=b9954dcb7fe2e54889d578276418dfee

אבל יש לו זמן תגובה נמוך..

פורסם

כן זה .

אתה צריך להבין משהו, העין האנושית שלך לא תבדיל בין 1MS ל 8MS

הנושא הזה של הזמן תגובה כבר ממזמן לא רלוונטי (אולי על דקויות קטנות שעליהם אפשר להתווכח על הדף)

אם אתה רוצה בשביל "ההרגשה" אז תצטרך לבחור מסך אחר. 

אבל DELL בהחלט הייתי ממליץ לך לבחור בו ובאהבה רבה, גם אם התגובה שלו היא 8MS וגם אם הוא מוגבל ל 60MHZ

עדיין אתה תהנה. יש לו יתרונות מהשוק הגבוה כמו IPS איכותי חיבורי USB3 .

עוד עניין שחשוב לשקול לפני שתקנה,

באיזה משחקים אתה משחק FPS? RACING? RPG? מה הציפיות מהמסך בעיקר?.

אם FPS בהחלט תעלה את התקציב למסך 144 כדי שהכרטיס ינוצל במלואו. אבל עדיין לא בטוח שתגיע ברוב הכותרים החדשים ל כזאת כמות של FPS וגם אם תקבל 90 זה מצוין.  המסכים האיכותיים של ASUS מתחילים ממחירים מופקעים בארץ הקודש לדוגמא מסך כמו  PG279Q  שמציע את הכל! ונחשב לאחד המסכים הכי מתקדמים ל GAMERS כבדים  עולה לפחות 5K 

בשביל מסך כזה גם כרטיס מסך יחיד כמו שלך יספיק אבל....

לא תנצל את כמות ה FPS שהמסך מסוגל להציע לך מכיוון שב 1440P דרוש כוח עיבוד דיי מכובד תהיה צריך להוסיף עוד כרטיס כזה כדי להוסיף 50/40% כוח תלוי במשחקים שתשחק. + SLI זה דבר שמצריך מערכת מתאימה וגם תמיד מומלץ לבחור בכרטיס יחיד מאשר מערך. לא ניכנס לשאלה -למה

אז שוב. מה לבחור זה תלוי בצרכים שלך ובאפשרות התקציבית שלך.

ולא בהכרח שתהיה חייב לבחור כזה מסך יקר כשיש לך מסכים משתלמים אם כי ואני מדגיש אם כי לא כולם מציעים לך את כל האופציות כמו המסך הנ"ל

מציע לך לחשוב טוב כי מסך זה דבר שאמור להציע לך הנאה וגם להחזיק לך תקופה של כמה שנים.

27 Dell LED S2716DG

עוד דוגמא טובה למסך שיכול להציע לך גם הרבה למעט G-SYNC

לא מכיר אותו אישית וגם לא יותר מדי אתה יכול לבדוק ב טיוב,

(יש הרבה חילוקי דעות על העניין אם הכסף שווה את התוספת מכל מני סיבות ונימוקים שלא ניכנס לתכנם ברגע זה)  בכל אופן המחיר שלו הוא 1300-1500 ממוצע פחות מ של ה ASUS  אבל גם כולל פנל איכותי ושוב אני מדגיש לך -

יש הרבה חילוקי דעות כל אחד חושב אחרת -

אבל על דבר אחד הרוב צודק. שפאנל IPS הוא יקר בהתאם לתמורה שהוא נותן, מקווה שעזרתי.

שיהיה בהצלחה וחג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים