עבור לתוכן

לא מצליח להוריד את נגן VLC למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה.

במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות.

מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

פורסם
  • מחבר

עדכון: בפיירפוקס מופיעה לי ההודעה הבאה בעת הורדת VLC:

VLC.jpg

באינטרנט אקספלורר הוא מוריד את הקובץ, אך לאחר מכן רושם: "החתימה של vlc-2.2.2-win32.exe פגומה או לא חוקית", או "לא הייתה אפשרות להוריד את vlc-2.2.2-win32.exe" או "הורדת vlc-2.2.2-win32.exe אינה מתבצעת לעיתים קרובות, ופריט זה עשוי להזיק למחשב שלך".

הבעייה לא קורית במחשב של אבא שלי.

מה הסיבה לבעייה?

נערך על-ידי dor123

פורסם

אני הורדתי הרבה פעמים דרך כרום ולא היה לי בעיה, קודם כל תנסה דרך כרום,

אם לא ניתן,

אל תריץ את ההפעלה של הקובץ (RAN) אלא קודם תוריד (save) ואז תפעיל, במידה שהוא חוסם את ההפעלה או אין לך הרשאה, (תכנס עם משתמש מנהל), או תוריד את רמת החסימה בווינדוס החדשים יותר,

תוודא את גרסת מע' ההפעלה שלך אולי אתה מוריד את קובץ ההתקנה הלא נכונה (32ביט 64 ביט) 

שים לב שאתה מוריד מהאתר הרשמי של התוכנה, שלא יצרפו לך כל מיני אתרים רוגלות ושטויות על זה,

נערך על-ידי elchanan

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי מקודם, הבעייה לא קורית במחשב של אבא שלי, אלא רק אצלי במחשב.

באתר הרשמי של התוכנה, הסיכויים לתוכנות צד ג' קלושים יותר מאשר באתרי הורדות, במיוחד כאשר VLC היא תוכנה בקוד פתוח.

המשתמש הזה נראה לי כמו איזה ילד FXP כלשהו, לא עונה לי לעניין.

פורסם

סליחה שניסיתי לעזור

פורסם

לא מבין מה הבעיה שלך. הבנאדם הסביר לך בצורה חד משמעית ממה הבעיה יכולה לנבוע ואתה עוד יורד עליו?! לא מגיע לך עזרה לדעתי לך תשאל באתרים שיש שם אנשים שהשפה שלהם ברמה ירודה כמו שלך שלא יודעים להעריך ולהתנהג בכבוד אנשים אחרים שמנסים לעזור ומשקיעים מזמנם האישי. אתה פשוט מתסכל..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים