עבור לתוכן

NAT 3 ועוד כל מיני צרות עם Hotbox, זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אציין שהידע שלי בתחום הרשתות שואף לאפס.

הבעיה שלי היא כזאת: כרגע יש לי אינטרנט עם תשתית של הוט, ספקית הוטנט - אני נמצא בסידור הזה מעל לשנה ודי מרוצה.

יש ברשותי Hotbox שמשרת אותי גם כמודם וגם כראוטר, אני מחבר את המחשב וגם את הפלייסטיישן 4 דרך כבל.

בבדיקת רשת דרך הפלייסטיישן 4, אני מקבל הודעה שהחיבור שמתקבל הוא מסוג NAT 3. עברתי על מספר רב של מדריכים, הגדרתי כתובת אייפי סטטית למכשיר, פתחתי פורטים דרך הPort forwarding ואפילו הוספתי את הכתובת IP של הפלייסטיישן לDMZ של הHotbox. 

עדיין בבדיקת החיבור אני מקבל הודעה שהחיבור הוא מסוג NAT 3. 

דבר נוסף, אני משחק במספר משחקי רשת במחשב ולא נתקלתי באף בעיה חוץ מבמשחק אחד: Wildstar, אני מקבל שגיאה שאני לא מבין ממש את הסיבה לקיומה. לפי ההסבר שלהם, החסימה שלי נובעת מכך שהם מקבלים שתי כתובות אייפי כשאני מנסה להתחבר למשחק וחוסמים מחשש לפריצה. הגדרתי כתובת אייפי סטטית במחשב, אני לא משתמש בשום VPN ואני מחובר ישירות בכבל לHotbox - אני לא מבין למה אני מקבל את השגיאה ואיך אני יכול להיפטר ממנה. 

ההסבר שלהם לשגיאה נמצא כאן: Invalid Login Token

אני ממש מבולבל ולא יודע לאן להמשיך מכאן.

אציין דבר אחרון, היתה ביכולתי להתחבר לWildstar בעבר, למרות שלא ניסיתי להתחבר בחודשיים האחרונים.

לפני כשבועיים היתה בעיה באינטרנט שנגרמה על ידי טכנאי של הוט שהתקין משהו שכשל, בזמן השיחה עם התמיכה הטכנית הם ביקשו ממני לעשות reset לHotbox דרך הכפתור איתחול מאחורי המכשיר - לאחר מכן התחלתי לשים לב לבעיות האלו. אני חושב שאולי בעבר שיניתי משהו והצלחתי להתגבר על המכשול, רק שהמכשיר התאפס ואין לי מושג מה נעשה בעבר.

אשמח לכל עזרה שאקבל, 

תודה מראש.

עריכה: לאחר חיפוש זריז בפורום, נתקלתי בכמה תגובות שציינו שיכול להיות שבעצם הספקית שלי, Hotnet, היא הבעיה? שאני צריך ליצור איתם קשר ולבקש כתובת אייפי סטטית, יש אמת בדבר? 

פורסם

אין לי קונסולה ככה שאני לא יכול לעזור אבל משיטוט קצר מישהו כאן מציע פתרון לבעיה:

http://www.gamefaqs.com/ps3/927750-playstation-3/answers/243204-how-do-i-change-my-nat-type-from-3-to-2

אין לי קונסולה ככה שאני לא יכול לעזור אבל משיטוט קצר מישהו כאן מציע פתרון לבעיה:

http://www.gamefaqs.com/ps3/927750-playstation-3/answers/243204-how-do-i-change-my-nat-type-from-3-to-2

פורסם

אם המדריך הזה מדוייק אז צריך רק רק לפתוח פורטים של הקונסולה ולהגדיר את הכתובת IP (הפנימית, זו שהראוטר מקצה) שתהיה קבועה (סטטית) שלה ולקבע אותה לפי הכתובת MAC של הקונסולה (הכתובת הפיזית של הקונסולה). אין קשר לספק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובות!

אז, כמו שציינתי בהודעה הראשונה, כבר ניסיתי את הצעדים האלו והבעיות שלי לא נפטרו.

הגדרתי כתובות אייפי לקונסולה, פתחתי פורטים.

התקשרתי לHotnet והזמנתי כתובת אייפי סטטית, הבטיחו לי שזה יקח עד שלושה ימי עסקים - עבר שבוע ואני עוד מחכה. 

מקווה מאוד שזה יפתור את הבעיות שאני נתקל בהן, אעדכן.

עריכה: אוסיף שבמשחק נוסף שאני משחק בו, World of Warcraft, גם התחילו בעיות. אני מקבל שגיאות בזמנים רנדומליים של Connection timed out ולאחר שאני מקבל שגיאה כזאת, איני מסוגל להתחבר יותר עד שאני מבצע איתחול לHotbox. 

עריכה נוספת: אז לאחר שבוע, קיבלתי כתובת אייפי סטטית מהוטנט - ומאותו הרגע כל הבעיות שלי נעלמו, בכל המשחקים. אז כנראה שזאת באמת היתה הבעיה אחרי הכל.

תודה רבה לכולם! 

אפשר לנעול.

פורסם
ציטוט של HypnoDroid

שלום לכולם!

קודם כל אציין שהידע שלי בתחום הרשתות שואף לאפס.

הבעיה שלי היא כזאת: כרגע יש לי אינטרנט עם תשתית של הוט, ספקית הוטנט - אני נמצא בסידור הזה מעל לשנה ודי מרוצה.

יש ברשותי Hotbox שמשרת אותי גם כמודם וגם כראוטר, אני מחבר את המחשב וגם את הפלייסטיישן 4 דרך כבל.

בבדיקת רשת דרך הפלייסטיישן 4, אני מקבל הודעה שהחיבור שמתקבל הוא מסוג NAT 3. עברתי על מספר רב של מדריכים, הגדרתי כתובת אייפי סטטית למכשיר, פתחתי פורטים דרך הPort forwarding ואפילו הוספתי את הכתובת IP של הפלייסטיישן לDMZ של הHotbox. 

עדיין בבדיקת החיבור אני מקבל הודעה שהחיבור הוא מסוג NAT 3. 

דבר נוסף, אני משחק במספר משחקי רשת במחשב ולא נתקלתי באף בעיה חוץ מבמשחק אחד: Wildstar, אני מקבל שגיאה שאני לא מבין ממש את הסיבה לקיומה. לפי ההסבר שלהם, החסימה שלי נובעת מכך שהם מקבלים שתי כתובות אייפי כשאני מנסה להתחבר למשחק וחוסמים מחשש לפריצה. הגדרתי כתובת אייפי סטטית במחשב, אני לא משתמש בשום VPN ואני מחובר ישירות בכבל לHotbox - אני לא מבין למה אני מקבל את השגיאה ואיך אני יכול להיפטר ממנה. 

ההסבר שלהם לשגיאה נמצא כאן: Invalid Login Token

אני ממש מבולבל ולא יודע לאן להמשיך מכאן.

אציין דבר אחרון, היתה ביכולתי להתחבר לWildstar בעבר, למרות שלא ניסיתי להתחבר בחודשיים האחרונים.

לפני כשבועיים היתה בעיה באינטרנט שנגרמה על ידי טכנאי של הוט שהתקין משהו שכשל, בזמן השיחה עם התמיכה הטכנית הם ביקשו ממני לעשות reset לHotbox דרך הכפתור איתחול מאחורי המכשיר - לאחר מכן התחלתי לשים לב לבעיות האלו. אני חושב שאולי בעבר שיניתי משהו והצלחתי להתגבר על המכשול, רק שהמכשיר התאפס ואין לי מושג מה נעשה בעבר.

אשמח לכל עזרה שאקבל, 

תודה מראש.

עריכה: לאחר חיפוש זריז בפורום, נתקלתי בכמה תגובות שציינו שיכול להיות שבעצם הספקית שלי, Hotnet, היא הבעיה? שאני צריך ליצור איתם קשר ולבקש כתובת אייפי סטטית, יש אמת בדבר? 

וותר. כל זה שטויות. יש לי Black Ops 3 במחשב וב-PS4 (אותו משחק) שמחוברים לאותו Switch. במחשב אני מקבל NAT1 ובקונסולה NAT3.

אתה צריך להבין שקונסולה זה מכשיר זול עם כרטיס רשת עלוב ביותר. אתה רוצה משחק רשת ולהנות ממנו? שחק במחשב. אין פיתרון אחר. בקונסולה תמיד יהיו לך לאגים מוזרים, הורדות איטיות וכו.

ב-XBOX ONE זה טיפה יותר טוב. אבל אם אתה רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למשחק ולהנות ממשחק רשת - רק מחשב.

פורסם
ציטוט של HypnoDroid

עריכה נוספת: אז לאחר שבוע, קיבלתי כתובת אייפי סטטית מהוטנט - ומאותו הרגע כל הבעיות שלי נעלמו, בכל המשחקים. אז כנראה שזאת באמת היתה הבעיה אחרי הכל.

תודה רבה לכולם! 

אפשר לנעול.

אני בכל זאת לא חושב שהיית חייב לרכוש כתובת סטטית חיצונית, יכול מאוד להיות שרק דרישה לקבל כתובת IP ציבורית ייחודית (כלומר לא מאחורי NAT שזה מנגנון שמאחד הרבה משתמשים של ספק תחת אותה כתובת) היה פותר את העניין. אבל העיקר שזה עובד לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים