עבור לתוכן

וינדוס 10 בהורדה חוקית

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט מאפשרת לעשות עותק של WIN 10  USB 

האם WIN 10 יהיה חינמי לכול החיים גם מעבר לתקופה בה הוא מחולק חינם.

נערך על-ידי sim

פורסם

כן.

ברגע שתשדרג במהלך המבצע ותתקין אותו פעם אחת מיקרוסופט מבצעת רישום של החומרה שלך + רישיון וכל פעם שתתקין את 10 במהדורה שקיבלת על אותו מחשב פיזי זה מאוקטב חוקית אוטומטית אפילו לא צריך קוד בהתקנה.

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר

מה יקרה אם אני ארצה להתקין את וינדוס במחשב אחר או חדש אחרי התקופה החינמית

פורסם

רשיון OEM  לא מאפשר שינוי גדול של חומרה , בדרך כלל הכי נתפסים על דגם הלוח אם .  מעבדים זכרונות הרדיסקים וכו'  אפשר לשדרג ללא בעיה . 

פורסם
  • מחבר

1.זאת אומרת שאם אני קונה מחשב חדש אני צריך לקנות אותו לפני יולי 2016

2. האם יהיה ניתן להתקין 64BIT WIN7   על מחשב חדש מבוסס מעבד I7 לוח אם H170 וכרטיס מסך GTX 970.

פורסם
ציטוט של sim

1.זאת אומרת שאם אני קונה מחשב חדש אני צריך לקנות אותו לפני יולי 2016

2. האם יהיה ניתן להתקין 64BIT WIN7   על מחשב חדש מבוסס מעבד I7 לוח אם H170 וכרטיס מסך GTX 970.

לא רוצה לבאס אותך 

אבל אני קניתי מחשב חדש עם לוח h170 וכבר יומיים שלמים שובר את הראש ולא מצליח להתקין win 7 דרך usb  

מסתבר שזה לא כזה פשוט

פורסם

זה ממש לא מסובך להתקין חלונות עם disk on key.

עשיתי את זה מספר פעמים על מחשב חדש עם לוח אם X99 ועל מחשב ישן (לפני סדרת ה- i למיניהם).

כל מה שנדרש הוא:

1. הכנות לפני התקנה:
    1. לחבר את dok (בגודל של לפחות 4GB) למחשב אחר שעובד ותקין.
    2. להוריד מהאתר של מיקרוסופט את כלי ההתקנה של image להתקנת חלונות על dok
      image לחלונות 10 נמצא בקישור הבא
      https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
      image לחלונות 7 או 8/8.1 נמצא בקישור הבא ונדרש להזין רשיון חוקי ע"מ להוריד עותק
      Download Windows 7 from Microsoft Product Recovery
    3. להפעיל את הכלי והוא מפרמט את ה- dok ומתקין עליו את קבצי ההתקנה הנדרשים (והופך אותו ל- bootable)
  2. התקנה על המחשב החדש:
    1. להכנס לביוס ולסדר את סדר ההפעלה של ההתקנים כך ש- USB עולה ראשון
    2. לחבר את ה- dok ולהתקין את מע' ההפעלה
פורסם
ציטוט של א.ב. גימל

זה ממש לא מסובך להתקין חלונות עם disk on key.

עשיתי את זה מספר פעמים על מחשב חדש עם לוח אם X99 ועל מחשב ישן (לפני סדרת ה- i למיניהם).

כל מה שנדרש הוא:

1. הכנות לפני התקנה:
    1. לחבר את dok (בגודל של לפחות 4GB) למחשב אחר שעובד ותקין.
    2. להוריד מהאתר של מיקרוסופט את כלי ההתקנה של image להתקנת חלונות על dok
      image לחלונות 10 נמצא בקישור הבא
      https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
      image לחלונות 7 או 8/8.1 נמצא בקישור הבא ונדרש להזין רשיון חוקי ע"מ להוריד עותק
      Download Windows 7 from Microsoft Product Recovery
    3. להפעיל את הכלי והוא מפרמט את ה- dok ומתקין עליו את קבצי ההתקנה הנדרשים (והופך אותו ל- bootable)
  2. התקנה על המחשב החדש:
    1. להכנס לביוס ולסדר את סדר ההפעלה של ההתקנים כך ש- USB עולה ראשון
    2. לחבר את ה- dok ולהתקין את מע' ההפעלה

בסוף מסתבר שהבעיה אצלי הייתה שהעותק של הוינדוס 7 שהיה לי הוא מאוד ישן ואין בו תמיכה בUSB3

(מסתבר שבלוחות החדשים של INTEL הורידו את התמיכה בבקרים/דרייברים של USB2)

בסוף פשוט התקנתי WINDOWS10 חדש וזה עבד.

פורסם
  • מחבר

nono77 כתב בפוסט אחד 

ציטוט :  ההתקנה של Win7 לא יודעת לעבוד עם בקר USB3. היא אף פעם לא ידעה. מיקרוסופט פשוט לא חשבו על זה בזמנו.

ואני שואל האם במחשבים חדשים עם USB3 לא ניתן להתקין את win7 ?

פורסם

למען הדיוק ציטטתי מישהו אחר. ניתן להתקין עם ערכת השבבים 1151, התקנתי לפני שבוע וניתקלתי באותם בעיות, הפתרון הטוב ביותר לדעתי שאישית לא הייתי צריך אותו זה להוסיף להתקנה המקורית את הדרייברים, אני מעריך שזה פותר את כל הבעיות. מה שעשיתי זה התקנתי מגירסא שבאה עם דרייברים עבור ההתקנה עצמה ואחרי זה יכולה להיות בעיה בזמן שצריך לרשום שם משתמש כי העכבר והמקלדת מתפקדים דרך usb, ניתן לחבר מקלדת ps2 ולפתור את הבעיה אני השתמשתי באמולטור שיש בלוחות של אסרוק אולי יש בלוחות אחרים, הבעיה הבאה אחרי שחלונות עולה זה להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת כי אם אין תמיכה בusb אי אפשר להתקין מדוק, ובשביל להתקין מדוק צריך את הדרייבר, אני בעזרת האמולטור התקנתי מדיסק ואז את הדרייבר של הusb. למי שאין דיסק ניתן להתקין דרייברים דרך הביוס לפי מה שראיתי יש באסרוק ואסוס מעריך שבכולם, אני מעריך שהפתרון של הוספת דרייברים להתקנה עצמה פותר הכל, אני הייתי צריך להתאמץ יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים