עבור לתוכן

עזרה: רמקולים או מערכת סטריאו?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיו מחוברים למחשב לצורך שמיעת מוזיקה,אבל שיהיו מספיק חזקים לשמוע בסלון (40 מ"ר בערך)

חשוב האיכות והאמינות.

התקציב נע בין 500-1000

יש עדיפות שלא יתפסו הרבה מקום,בטח לא על הרצפה (בלי סאב, 2.1 לא בא בחשבון)

האם עדיף ללכת על רמקולים מוגברים כמו microlab solo 6c או ללכת לכיוון מערכת סטריאו?

מה ההבדל בין הבחירות מבחינת איכות,אמינות ועוצמה? (ראיתי שבמערכות ההספק הרבה יותר גבוה)

תודה

פורסם

לדעתי בתקציב הזה רמקולים של מחשב כמו ה-microlab הם אופציה עדיפה, מערכות הסטריאו שאפשר למצוא במחיר הזה הן די גרועות גם מבחינת איכות הקול וגם מבחינת אמינות מה שכן במערכות יש CD, רדיו, חיבורי bluetooth וכאלה אבל אם אתה יכול להסתדר בלי זה אז הרמקולים הם ברמה יותר גבוהה.

הווליום של הרמקולים לא תלוי רק בהספק אבל 50w x 2 כמו של המיקרולאב צריך להיות מספיק גם לסלון אם אתה לא מתכוון להשתמש בזה בעיקר למסיבות. כשאתה רואה מערכות זולות שכתוב עליהן הספקים של 1000w ומעלה תדע שזה סתם מספר מנופח שמודדים עקום, כשמסתכלים באותיות הקטנות רואים שה-1000w PMPO שכתוב שם זה אפילו לא 20w RMS אמיתיים.

פורסם
  • מחבר

כמה אמינים הרמקולים של מיקרולאב? ראיתי פה לא מעט מקרים של רעשים סטטיים ותקלות אחרי תקופה קצרה יחסית..

האם עדיף לקנות מגבר/רסיבר מebay בתקציב הזה ולהישאר עם הרמקולים הקודמים של המערכת?

פורסם
  • מחבר

המלצות נוספות..?

פורסם

אני גם בעד רמקולים אקטיבים.

אתה יכול לבדוק בלוחות ולמצוא ציוד יד שניה אבל בשביל לקבל תמורה טובה תצטרך לקנות וינטאג' שכנראה יזדקק לאהבה והשקעה כספית לפני שישמח אותך.

קח בחשבון שלרמקולים קטנים יהיה קצת קשה למלא את החלל אצלך, לא יודע לאיזה איכות אתה מכוון אבל הייתי שוקל להוסיף סאב בשלב כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים