עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך שיריץ Assasins Creed Unity

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב אנשים...

ברשותי מחשב , כרגע ללא כרטיס מסך חיצוני , המחשב יועד להקלטות גיטרה ותופים , כעת מעוניין לשחק גם ...

המעבד הינו מדור 4 I7 4790 ספק FSP HEXA+ 450 bulk ולוח אם Gigabyte GA-H87-D3H , מעוניין להוסיף כרטיס מסך על מנת לשחק ב Assasins Creed Unity

ברזולוציה 1680*1050 .

אשמח לתגובות , מאמין שארכוש ב TMS.

תודה מראש.

שבוע טוב.

פורסם

ממליץ לדלג על המשחק הזה ולקנות במקום את סינדיקט. יוניטי מלא בבאגים וגם עם מפרט חזק לא יעבוד כמו שצריך.

בכל מקרה, מה התקציב לכרטיס?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד עד 1000 ש"ח

פורסם

קח את ה- R9 290 שלי... :) 

מריץ את המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות בלי בעיה וישאר לך עודף

פורסם
  • מחבר

האמת שמעדיף חדש , חוץ מזה אם אני זוכר נכון הוא מאוד מתחמם (יכול להיות שאני טועה) , בנוסף לא ידוע אם הספק מתאים לו.

תודה על ההצעה.

פורסם
ציטוט של ~BaRaK~

ממליץ לדלג על המשחק הזה ולקנות במקום את סינדיקט. יוניטי מלא בבאגים וגם עם מפרט חזק לא יעבוד כמו שצריך.

הגזמת מאוד.. אז בסדר המשחק לא יעבוד על 150FPS או אפילו על 60FPS לצורך העניין אבל עדיין שחיק לחלוטין עם כרטיסים יחסית חלשים, וגם לא נתקלתי בשום באג כזה או אחר ב2 playthroughs שונים..

המחשב הבינוני שלי (i5 3470 עם 7970) מריץ את המשחק ללא שום בעיות בהגדרות גבוהות מאוד (בלי השטויות של nvidia) ובFHD סביב ה35-40FPS שזה מעולה מבחינתי.. כך שברזולוציה שלו בכלל לא תהיה בעיה.

בנוסף, המשחק מרהיב ביופיו וגם העלילה לא רעה, מה שאני לא יכול לומר על syndicate שלא אהבתי בכלל.

אבל זה עניין של טעם.

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיס מומלץ ?

פורסם

מאחר והספק שברשותך פוסל פחות או יותר כל כרטיס AMD חזק, ישן או חדש, ומאחר ומדובר ברזולוציה די נמוכה, נשאר להמליץ לך על gtx950 או 960 ואם בא לך להתפרע (ואולי גם להבטיח ביצועים אם תקנה מסך FHD טוב בעתיד הקרוב)  אז gtx970.

פורסם
  • מחבר

ואם אני יורד נגיד עד לתחום של 600-700 , עד כמה יהיה הפרש בביצועים ?

פורסם

יש את ה7870XT בstart pc ב599 שקל שהוא מצויין ובקו אחד פחות או יותר עם הgtx950, אבל ספק הכוח שלך הוא די גבולי עבורו. יש סיכוי טוב שיהיה בסדר אבל אני לא מתחייב.

בטענה זאת נשענתי על הreview הבא שבו מערכת הבדיקה היא די extreme, ועם OC.

http://www.tweaktown.com/reviews/5158/sapphire_radeon_hd_7870_xt_tahiti_le_2gb_with_boost_overclocked_video_card_review/index19.html

לפי הבדיקה שלהם המערכת שאבה כ400W, מה שמשאיר לך קצת מרווח. סביר להניח שהמערכת שלך תזלול אפילו פחות אנרגיה.

פורסם

בקשר למשחק עצמו, אכן שחיק, אבל סינדיקייט עולה עליו בכל תחום... למרות שגם הוא נמאס מהר כי המשימות דומות מאוד

פורסם

לדעתי unity משחק יותר מהנה.

עניין של טעם.

פורסם
  • מחבר

אז אתם ממליצים ללכת על GTX950/960 ?

פורסם

אם זה מה שהתקציב מאפשר וכדי להימנע מסיבוכים מיותרים, כן.

פורסם

הכי חשוב, גם כשלקחת מה שהכי טוב במסגרת התקציב שלך... תראה מבחני ביצועים, שים לב טוב שאתה יודע מה אתה הולך לקבל כדי שלא יהיה הפתעות מבחינת ביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים