עבור לתוכן

מסך מחשב סביב 1500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מסך מחשב נוסף לאלו הקיימים.

כרגע יש לי lg flatron w2262tq כמסך ראשי ועוד טלוויזיה 40" כמסך לסרטים וסדרות.

אני משחק במחשב לעיתים ממש רחוקות (פעם בשנה-שנתיים יושב על איזה משחק. וגם הוא לא מהחדישים בדרך כלל) לכן דרישות לגיימינג הן לא קריטיות עבורי.

אני כן מבלה המון שעות מול המסך בכתיבת קוד ולכן איכות התמונה והרזולוציה חשובות לי.

אז מה הדרישה:

27 אינץ', FHD ושיראה טוב (בכל זאת, יותר קל להצדיק את הרכישה בפני בת הזוג עם "תראי איזה יפה" מאשר נתונים יבשים מרשימים ככל שיהיו).

חשבתי על הבא של סמסונג. ראיתי כבר מספר אנשים כאן בפורום שרכשו אותו ונשמעו מרוצים, אך בביקורות ביוטיוב די קטלו ואמרו שהוא גימיק ולא מעבר. מה דעתכם עליו?

ובכללי? יש משהו אחר מומלץ במחיר שכתבתי? (ניתן לחרוג ב100-200 רק אם יש משהו שממש ממש שווה את זה)

תודה רבה על העזרה

פורסם

curve מתאים למסכים רחבים. המסך הזה לא רחב, והcurve הוא בעצם גימיק. אין לו יתרון על מסכים שטוחים.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה שאין לו יתרון על מסכים שטוחים. השאלה היא אם המסך כשלעצמו טוב.

(וכמו כן, אל תתייחס למחיר).

אחדד את השאלה: בהינתן תקציב של 1500 ש"ח, האם יש מסך אחר שהוא משמעותית טוב יותר מזה של סמסונג ששאלתי לגביו.

אחדד אף יותר: תחת הדרישות של התקציב לעיל, העובדה שאני כמעט ולא משחק במחשב, ושהמסך האמור חייב להיראות טוב על פינת המחשב.

מזכיר לכם, סרטים וסדרות אני רואה בטלוויזיה שגם היא מחוברת למחשב.

אני צריך מסך גדול (27 אינץ') שיראה טוב בפינת המחשב ושיציג לי טקסט (קוד בסביבות פיתוח שונות) בצורה מיטבית

פורסם

מה סוג הפאנל שלו? לא ראיתי שמצויין ב-KSP.... אני מניח שזה בכל זאת MVA או משהו כזה, אם זה TN אז בלי קשר לשום דבר אחר.. תתרחק.

פה יש ביקורת שמדברת עליו, ומעלה טענה מוצדקת: הקיעור שלו די מינורי, בקושי שמים לב, כי הוא 16:9 - ואם זה המצב אז למה בכלל לייצר מסך קעור? סתם כדי להגיד שהוא קעור?

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/samsung-s27d590c-p23067/test.html

בכל אופן, אולי יש 27 אחרים שיהיו FHD וששווה יותר לקנות במחיר הזה. לי יש הצעה אחרת שאולי תתאים - המסך שיש לי בבית.. U2515H (מסך 25 אינצ').

הוא QHD, שזה עוד המון שטח לתכנות, והוא עולה כרגע 1575 בזאפ. IPS, ואני יכול להעיד שהתמונה מצויינת.

לגבי גודל האותיות - אפשר להתאים ספציפית ב-VS... ותוספת השטח שאתה מקבל לעבודה לעומת 2 האינצ'ים שאתה מפסיד מול "27 יותר משמעותית בעיני.

נערך על-ידי E71

פורסם

המסך כשלעצמו- טוב.

האם יש אופציות טובות יותר? יש לך 3 אופציות ואתה תצטרך להחליט מה אתה מעדיף.

המסך הקעור של סמסונג, זאת אומרת, 27 אינץ' FHD שלפי דעתי מתאים יותר לסרטים ומשחקים.

מסך טוב יותר לטעמי יהיה מה שE71 הציע, הu2515h. זאת אומרת, 25 אינץ' עם רזולוציית WQHD, מתאים להכל.

או שתיקח סיכון (שלדעתי כבר מיותר), ותזמין מחו"ל מסך קוריאני שיהיה 27 אינץ' עם רזולוציית WQHD. בסביבות מחיר ה1500 בלי לכלול משלוח/מיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים