פורסם 2016 באפריל 129 שנים מחבר שילמדו לעשות אתר אינטרנט נורמלי אולי אקנה מהם משהו... חח מה זה האתר הזה שלהם ציטוט של E71 ה-strix 960, ה-970 וה-980 מכבים מאווררים... לא בדקתי לגבי 950, לא רואה סיבה שזה יהיה שונה. ובכלל, אסוס עושים כרטיסים טובים. אז אולי אני קצת משוחד בקשר אליהם. (למרות שלי בבית יש בכלל MSI...) מחיפוש בגוגל הבנתי שכל הכרטיסים החדשים מכבים את המאווררים עד שמגיעים לטמפרטורה מסוימת. זה קורה גם ב-EVGA וגם בשאר החברות תודה אבל
פורסם 2016 באפריל 139 שנים אל תזלזל בחנות בגלל שהאתר שלהם לא נראה לך.. הכרטיס שהוצע לך מעולה ובכלום כסף וכדאי לשקול אותו ברצינות.
פורסם 2016 באפריל 139 שנים מחבר ציטוט של E71 ציטוט של OvO אל תזלזל בחנות בגלל שהאתר שלהם לא נראה לך.. הכרטיס שהוצע לך מעולה ובכלום כסף וכדאי לשקול אותו ברצינות. צודק, טעות שלי. חשבתי שהאתר נקרא StarPc ולא Start PC תודה
פורסם 2016 באפריל 159 שנים אם אתה מעוניין אני חייל כרגע ואין לי זמן לשחק במחשב אז החלטתי למכור את הכרטיס מסך שלי: Nvidia Geforce Gtx 760 Windforce x3 2GB OC כרטיס מסך חזק מריץ את כל המשחקים החדשים GTV V, Assassin's creed Creed Unity, Call Of Duty, Battlefield. כמו כן אני יכול להגיד לך שזה כרטיס מסך שקט ולא מתחמם גם במאמץ הוא לא עושה רעש, לא עבר כרייה של ביטקוינס למיניהם. כרטיס מסך נקי. עדיין באחריות לעוד 9 חודשים. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.