עבור לתוכן

התייעצות לגבי מחשב גיימינג (5500~ ש"ח)

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15"

* רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?  אין

* משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI

* Bluetooth? עדיף

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שלא יהיה מפלצתי מדי בעיצוב שלו

אחרי בדיקה קטנה האופציה הכי ריאלית שראיתי היא הIdeaPad Y700, מה שמוביל אותי לכמה שאלות:

זו האופציה הכי משתלמת או שיש משהו אחר בטווח המחירים של 5000-6000 ש"ח שיותר מתאים לי?

איך הוא מבחינת גודל ומראה חיצוני? בתמונות הוא נראה כמו מפלצת לעומת המחשב הנייד הסטנדרטי, אני מתכנן להשתמש בו גם לצורכי למידה וחשוב לי הניידות.

לגבי שטח אחסון, יש מגוון רחב של דגמים של הY700, אני מחפש מקום אמין עם מחירים טובים שמציע את את המחשב גם עם 512GB/1TB ובנוסף 128GB או יותר SSD.

תודה מראש ^^

פורסם
  • מחבר

הקפצה?

מישהו יכול לפחות להביא לי קצת נתונים? איכות מסך? ביקורות?

פורסם

לפי מה שראיתי הלנובו לא מציע מגוון של חיבורים במיוחד אין לו חיבור רשת שעוזר במשחקים (אונליין) וגם הכרטיס מסך שלו לא הכי טוב מבחינת זיכרון אבל המפרט שלו מאוד מושך ונראה מתאים למשחקים בתקציב הנתון.

תחשוב גם על האופציות הבאות:

Asus GL552VW-CN536T האופציה היקרה יותר אבל כולל 2TB ו  ויותר זיכרון בכרטיס מסךSSD

Asus GL552VW-CN311T מפרט כמעט זהה ללנובו רק חיבורים טיפה שונים

המסכים אמורים להיות זהים בכולם ובהתאם לתקציב ולמפרט הרצוי לא מאמין שתמצא מחשב בטווח מחירים הזה עם מסך יותר טוב בלי לוותר על חומרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים