עבור לתוכן

מפרט להרצת gta v אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי: geforce gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם,h110 זיכרון ראם אני ישים 16GB DDR3 על איזה הגדרות ירוץ לי gta,5? ואני מתכוון לשחק ברזוולוציית 1024 על 768.

פורסם

medium-high, שקול להחליף את הכרטיס ל-gtx 950 (קצת יותר יקר, הרבה יותר טוב).

פורסם

למה לא פשוט לקנות מסך פשוט של 1920 1080 להוסיף כרטיס 970 ותוכל להנות בהרבה יותר. יש לך מפרט שזועק לגיימינג. חבל ..

פורסם

הנה הוא מכה שוב :)

אני לא הייתי טורח לענות כי מחר הוא יפתח עוד נושא למשחק אחר, או למערכת אחרת או לכרטיס אחר... 

אם אני לא טועה הוא כבר שאל לגבי gta 5 כבר בשרשור נוסף.

נערך על-ידי OvO

פורסם

איש צעיר - תסתכל פה:

https://hwzone.co.il/community/profile/82665-yyy123/

יש לך רק 27 הודעות (עד עכשיו) ובפורומים האלה כבר מכירים אותך עד כדי כך שמבקשים ממך להפסיק עם השטויות.

לפני שבועיים התחדשת ב-4460 ועכשיו יש לך כבר 6400? (אולי החלפת)?

במקום אחר:

ציטוט של yyy123

המחשב מיועד לגיימינג כבד.

ובעצם יש לך 750Ti (לפחות זה כבר ברור) שזה ממש לא כרטיס "כבד".

אני יוצא מנקודת הנחה שבאמת יש לך שאלות ולא באת לצחוק עלינו פה (כי אם כן בסוף יחסמו אותך ולא תוכל לכתוב פה יותר)...

אז בוא תעשה את זה פעם אחת (רק אחת!) כמו שצריך. אני מצרף לך שאלון, קח 10 דקות ותענה על *כל* השאלות. או שפשוט תפסיק לשאול סתם. 

הנה השאלון - תעשה ציטוט ותענה בבקשה. על הכל. תשובות הכי קצרות שאפשר. בסעיף 6 תכתוב מה שכבר יש לך ואתה לא רוצה להחליף (למשל מעבד).

זה קל...

ציטוט

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה.

נערך על-ידי E71

פורסם

מדובר בסוג מאוד מוזר של טרול, הבחנתי בכך עוד בשרשור השני או השלישי שלו..

מעציב אותי שאנשים ממש משקיעים בתשובות שנותנים לו, והוא פשוט מתעלם ופותח שרשור אחר לאחר כמה ימים..

נערך על-ידי OvO

פורסם

אם אני לא טועה בהקשר לעניין הזה.. נתקלתי פעם באחד שהסתלבט על אנשים ביודעין! בפורום (אחר) היה שואל אותם איפה אפשר למצוא לינק להורדה לכרטיס מסך.

או מאיפה אפשר להוריד כרטיס קול

ומאיפה אפשר להוריד את האוזניות הכי טובות..

זה ממש מזכיר לי את הקטע הזה. רק שהפעם השאלה נראת  יותר בקטע של תמימות.. לפחות ככה אני מקווה.

רק עכשיו אני רואה את כל הספאמים ממש בדיחה גרועה!

נערך על-ידי netanel38121

פורסם

יש פה עוד כמה "קשים" כאלה ששואלים שאלות מפגרות, מתעלמים מהתשובות המושקעות ובסופו של דבר מייצרים ת'רד שהוא שווה ערך לזבל ורבלי.

אין מה לעשות כ"כ עד שהם לא מזוהים ככאלה - רוב האנשים פה רוצים לחלוק ידע ולעזור וזו נקודת תורפה שקיימת בכל פורום מקצועי.

הכי מסכן זה smalul שעונה לכל אחד מהליצנים האלה באריכות ופירוט מעוררי הערצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים