פורסם 2004 באפריל 1021 שנים אם רשום PMPO אין טעם להעביר לRMS, כל חברה שמכבדת את עצמה ואת המוצר שלה רושמת רק RMS. אולי זה בגלל שהיא יודעת שאנשים שבאמת מבינים לא כל כך מסתכלים על זה, אולי בגלל שהיא לא צריכה מספרים גדולים בשביל למכור...אבל כל מי שרושם PMPO לא שווה את המאמץ
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר זה הגיוני מה שאתה אומר ואני בהחלט מקבל את בתור המלצה לעתידאבל בכל זאת בשביל השכלה כללית כמה זה היחס בין POPM ל-RMS ?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אכן אין קשר בין השניים... כשהייתי טירון צ'ונג, ההוכחה החותכת היחידה שהייתה לי לכך, היא ההבדל בין שתי מערכות מיני: האחת של פיוניר שהוציאה 33 וואט RMS לערוץ מ-700 וואט PMPO ומערכת אחרת של AIWA שהוציאה 25 וואט RMS לערוץ מ-1000 וואט PMPO.מאחר ויצרנים "מכובדים" של מערכות מיני מצהירים על RMS אבל לא על יכולת המגבר, התנגדות ונצילות הרמקולים, אפשר לומר שנתון ה-RMS חסר תועלת. אם הוא לא מלווה בנתונים נוספים אלו, אין שום דרך להגיע למסקנה איזו מערכת יותר "חזקה", "עוצמתית" ושאר תיאורים שכאלו.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים לא לקנות מערכות שמצהירות על PMPO רק RMSיש לי רמקולים ב 18 שקל שרשום עליהם 300 ואט יש להם אולי 1 RMS וגם זה בספק
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אל תשכחו שזה תלוי במספק גורמים כמו ההתנגדות של הרמקולים, כך שקשה להעביר אך אפשר למצוא דרך שתהייה נכונה בקירוב.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים לא לקנות מערכות שמצהירות על PMPO רק RMS יש לי רמקולים ב 18 שקל שרשום עליהם 300 ואט יש להם אולי 1 RMS וגם זה בספק המפרטים שלך אומרים אחרת Altec Lansing Speakers- Sub + 2 satalite ATP3 ועוד אחד שממש לא עולה 18 שקל. וכל מוצר שנמדד ב pmpo של 3000W וכדומה הם זבל ולא כדאי להשקיע את הכסף בהם אלה אם הם זולים
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים יש לי מערכת מיני של aiwa של 200 דולר מהדיוטי פרי מלפני 5 שנים1000w pmpo50+50W RMSזה מחשב בסדר(אני יודע שהמערכת עצמה חרא)
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים המפרטים שלך אומרים אחרת Altec Lansing Speakers- Sub + 2 satalite ATP3 ועוד אחד שממש לא עולה 18 שקל. וכל מוצר שנמדד ב pmpo של 3000W וכדומה הם זבל ולא כדאי להשקיע את הכסף בהם אלה אם הם זולים לא שמעתי אותו אומר שזה הרמקולים היחידים שיש לו : ואני מאמין שאנשים קלטו בפעם הראשונה שמוצרים שמוצהרים עליהם הוואטים ב-PMPO הם זבל, זה שכל אחד יוסיף את זה לא יעזור לאף אחד.
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים לא שמעתי אותו אומר שזה הרמקולים היחידים שיש לו : ואני מאמין שאנשים קלטו בפעם הראשונה שמוצרים שמוצהרים עליהם הוואטים ב-PMPO הם זבל, זה שכל אחד יוסיף את זה לא יעזור לאף אחד. הבנת שלא טרחתי להוסיף אותם למפרט שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.