עבור לתוכן

המצלצות לגבי כרטיס מסך מתאים למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי.

אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור.

ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי.

אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי.

התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו שכן יריץ גרפיקה סבבה.

לא יודע כלכך מה חוקי הפורום אני חדש בזה האמת אבל אני אפרסם את המפרט שלי בתמונות ומקווה שזה בסדר.

אשמח לעזרה.

תודה רבה לכל העוזרים מראש!

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

פורסם

אתה בטוח שאתה מחפש כרטיס מסך חדש ללפטופ?

איך בדיוק אתה מתכוון לחבר אותו למחשב שלך?

פורסם

פוסט כפול

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם
  • מחבר

למה אי אפשר להתקין כרטיס מסך ללפטופ? ידוע לי שאפשר גם חיצוני לכן שואל פה מה כן אפשר מה לא ומה כדאי ומה לא...

נערך על-ידי marcos1991 lerner

פורסם

כמו ברוב המחשבים הניידים גם בשלך אי אפשר לשדרג כרטיס מסך, פשוט אין לאן להכניס אותו ואין איפה לחבר אותו וגם כרטיס מסך חיצוני לא באמת יעזור לך

נערך על-ידי etal

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם.

פורסם

1. כי בתוך לפטופ אין מקום להוסיף כלום.

2. כי אתה לא תתחיל להלחים צ'יפים ברמת מעבדה בתוך הלפטופ שלך.

3. כי ספק הכח של לפטופ לא קרוב אפילו להיות חזק מספיק לכל מעבד גרפי שלא מיועד לניידים והולחם עוד במפעל.

4. כי אין חיה כזו. מקסימום כרטיס מסך חיצוני פשוט שמתחבר בUSB ולא מיועד לגיימינג בשום צורה.

5. כי האחריות על הלפטופ תפקע בשניה שתפתח אותו לבד.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

פורסם

בשמחה.

אגב, השנה הוציאו קופסאות חיצוניות שמתחברות למחשב (נראה לי בUSB 3) ואפשר בתוכן לשים כרטיס מסך אבל זה נורא יקר כרגע + אני חושב שזה רק במחשבים חדשים שיועדו לכך.

http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade-stealth

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי כל מיני פתרונות כאלה אבל כן זה יקר מאוד ולא מה שאני צריך.

תודה בכל מקרה.

יש לי מחשב נייח שגם רציתי לברר לגביו איזה כרטיס מסך מתאים לו אז יעלה בהמשך תודה לכם!

עם מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הדיון אני אשמח חחח

נערך על-ידי marcos1991 lerner

פורסם

אתה לא מוחק את הדיון, אתה משאיר אותו כדי שמישהו עם אותה שאלה יתקל בו ולא יפתח דיון חדש :)

פורסם
ציטוט של אביב גפן

בשמחה.

אגב, השנה הוציאו קופסאות חיצוניות שמתחברות למחשב (נראה לי בUSB 3) ואפשר בתוכן לשים כרטיס מסך אבל זה נורא יקר כרגע + אני חושב שזה רק במחשבים חדשים שיועדו לכך.

http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade-stealth

רק הערה לגבי זה, החיבור שזה דורש הוא thunderbolt 3 אז כרגע יש אולי 2-3 מחשבים שיכולים להשתמש בזה

פורסם

נו, לפחות צדקתי עם הספרה 3 :lol:

פורסם

האמת שה-thunderbolt הזה עובר דרך אותו חיבור כמו ה-USB החדש (3.1 או משהו כזה) אז אני מצפה שיהיו עוד הרבה טעויות כאלה בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים