פורסם 2016 באפריל 49 שנים התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ? נערך 2016 באפריל 49 שנים על-ידי m_g
פורסם 2016 באפריל 49 שנים יש לך HOT או Yes בבית? יש להם מכשיר שמאפשר לך להעביר את האינטרנט על גבי הציוד שלהם מחדר לחדר. יש לך HOT או Yes בבית? יש להם מכשיר שמאפשר לך להעביר את האינטרנט על גבי הציוד שלהם מחדר לחדר.
פורסם 2016 באפריל 49 שנים מחבר ציטוט של Googleness יש לך HOT או Yes בבית? יש להם מכשיר שמאפשר לך להעביר את האינטרנט על גבי הציוד שלהם מחדר לחדר. יש לך HOT או Yes בבית? יש להם מכשיר שמאפשר לך להעביר את האינטרנט על גבי הציוד שלהם מחדר לחדר. יש לי הוט אבל אין לי ממיר טלוויזיה ליד המחשב
פורסם 2016 באפריל 49 שנים לא צריך ממיר. הם שמים לך מכשיר שנקרא MOCA. אתה שם אחד ליד המכשיר של האינטרנט והשני איפה שאתה רוצה כל עוד יש שקע של הוט.
פורסם 2016 באפריל 59 שנים פשוט הם מציעים לך אם אתה לוקח FiberBox אז זה יהיה ללא עלות. או משהו ככזה.. קצת מיקוח דרוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.