עבור לתוכן

** זו שעולה (HOT) וזו שיורדת (בזק)

Featured Replies

פורסם

זה לא הערכה באוויר אלא מה הצרכים שלך.

אם אתה צריך אפלואד סביר אז כנראה שבזק יתנו תוצאה יותר טובה, אלא אם אתה לוקח חבילת 200 מגה בהוט ואז יש לך אפלואד של 5 מגה (כאילו 5 מגה זה איזה משהו מיוחד)

אם מה שחשוב לך זה מהירות הורדה, גם אין שאלה, הוט נותנים מהירות יותר גבוהה על הנייר.

אם אתה צריך פינגים טובים, גם אין כ"כ שאלה, הכבל התת-ימי של בזק נותן פינגים טובים לאירופה.

בקיצור, תדע מה אתה צריך ומשם הכל יותר פשוט.

פורסם

לא הבנתי את השאלה. מה זאת אומרת איך אפשר? כל פעם שאני מעלה משהו לאינטרנט (העלאת תמונות/וידאו לפייסבוק, שליחת קובץ כלשהו באימייל וכו) ההעלאה מזדחלת וכל אחוז שיפור הוא משמעותי, אז בוודאי שיפור של 50 אחוז. 

לעומת הורדה שגם בקצב של 50 מגה מעולם לא הרגשתי שזה מעכב אותי. 

פורסם

אבל אפשר לטעון בדיוק ההפך, שגם להעלאה מזדמנת של כמה תמונות/וידאו ה2M של הוט מספקים בהחלט בשביל הפרש זניח בזמן העלאה, לעומת ה"100M" שאתה מקבל על הנייר בלבד מבזק.

פורסם

נו, אז אפשר לטעון.

אפשר גם לטעון ששישים מגה זה קצב הורדה הרבה יותר מתאים לחיים המודרנים מאשר מאה מגה בו אין צורך בכלל אם אתה לא אוהב להזרים סרטוני 4K מיוטיוב כל היום.

בקיצור, מה אתה מחפש? הורדה טובה, העלאה סבירה (מינוס) או פינגים טובים לחו"ל?

פורסם

כל התשובות נכונות. ;)

טוב בסדר, זה אמנם סובייקטיבי משהו אבל רק מבחינת איזון יחס DL/UL הצדק איתכם. האמת שאני לא מבין למה הוט באמת לא נותנים את האקסטרה מגה הזה רק כדי לתת לבזק בעיטה רצינית בביצים.

נערך על-ידי IlyaN

פורסם

אני מעריך שזה קורה כי (כמו כל שאר הספקים) הרבה יותר משתלם להם לחלוב את בתי העסק עם החיבורים העסקיים שדורשים אפלואד גבוה יותר.

פורסם

ניסיתי להתחיל עם בזק במהירות 100 כי אמרו לי שיעבוד

בפועל נתן 40 ולכן ירדתי לחבילה של 40

עבדתי 40 וזה החזיק בערך חודש ואז השתבש

במפורש אובחן כרעש בקו ולא משהו אצלי בציוד

בזק לא באמת התאמצו לתקן את התקלה כי אני לקוח שוק סטונאי

עברתי להוט, חסכחתי כסף ויש לי 100

אני אחד שירד מבזק ועלה אצל הוט

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב, גם להתנתק סופית מהוט בלתי אפשרי.

אני כבר כ-3 חודשים ב-UNLIMITED ובכל התקופה הזו מחכה לטלפון לתיאום איסוף המודם. יצרתי עימם קשר 3 פעמים ובפעמים האחרונות הבטיחו "מחר". בינתיים רשום במערכות המשוגעות שלהם שאני חייב להם כספים, שלדברי זו שהבטיחה שיחזרו אלי לתיאום איסוף ולא חזרו, ימחקו אוטומטית ברגע שירשם שהמודם חזר אליהם. נראה בקשר לזה.

כמה לדרוש על דמי שכירות לאחסון מודם לחודש לדעתכם?

השירות ב-UNLIMITED? שמים וארץ, אך כנראה זה בגלל שהם עדיין קטנים ויורע כשיגדלו.

פורסם

לא ככה מתנתקים מהוט....

לניתוק פשוט מהוט ב-3 שלבים:

1. שליחת פקס ניתוק דרך אתר "נתק".

2. איסוף כל הציוד שלהם (מודמים, ממירים, שלטים וכו') לתוך שקית זבל שחורה גדולה.

3. הגעה עצמאית לסניף הוט-מובייל (אני לא מתבלבל) הקרוב לביתך. החזרת כל הציוד וקבלת אישור כתוב לכל הציוד שהוחזר.

זה הכל.

כל הסניפים של הוט מובייל הם גם נקודות איסוף לציוד של הוט. אם תחכה ל"שליח" שיבוא לאסוף את הציוד הוא א. לא יגיע; ב. בכלל לא שליח אלא נציג שימור לקוחות.

פורסם

התקשרו כבר 3 נציגי שימור לקוחות, עד שאיימתי בתביעה על הטרדה.

הם מחויבים להגיע בעצמם לקחת את זה. לא רוצה לתת להם פרס על התנהגות רעה.

וברצינות, מה הזמן הסביר שעליהם להגיע ולאחריו הגיוני שאדרוש דמי אכסנה? משתעשע ברעיון

נערך על-ידי Roger That

פורסם

אתה רוצה לשחק משחקים של דווקא, תשחק..

הם פשוט לא ינתקו אותך וימשיכו לגבות ממך דמי מנוי. אתה רוצה אח"כ לריב איתם על זה בבית משפט? בהצלחה.

אתה תנצח אבל הזמן והכסף שתשקיע בזה יעלו לך יותר.

פורסם

יש לי הקלטת השיחות, לא חושש מכלום

פורסם

לכן משתעשע ברעיון... כמה חברות שילוח לקוחות פר חודש על החסנת חבילה קטנה, כמה המכס לוקח?

אם זה תלוי בהם, זה יקח שנים. יכול להיות שיצא סכום נכבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים