עבור לתוכן

שאלה מעבד / כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו  " מאמץ " .

למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ?

נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ?

==========================================================

שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות 

שיחקתי על שני מחשבים עם  E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-80 אחוז איך זה הגיוני ?  ה 5700 חלש ב 30 אחוז .

יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה ? 64 32 ?

===========================================================

נערך על-ידי iveco

פורסם

לדעתי המאמץ של המעבד במחשב השני היה יותר גדול כי צוואר הבקבוק מכרטיס המסך היה  קטן יותר.

ז"א בגלל שהכרטיס במחשב עם המעבד החלש יותר היה ממש חלש, המעבד עבד לפי מה שהכרטיס יכל לתת. ובמחשב השני, הכרטיס יכל לתת קצת יותר ולכן המעבד התאמץ קצת יותר.

אגב, סליחה על הבורות אבל מה זה WOT? איזה משחק זה?

בנוסף, אני לא חושב שאתה צריך לקפוץ כ"כ גבוה ולקנות I7 רק בשביל משחק אחד או בכלל בשביל גיימינג נורמלי.

מה גם שלצוות I7 עם אחד מהכרטיסים האלה זה ממש עצוב :D 

נערך על-ידי OvO

פורסם

WOT אני מנחש שזה World Of Tanks

לא הבנתי מה הבעיה עם זה שאתה מנצל את היכולת של המעבד, כל עוד הוא לא מתקרב ל-100% המעבד הוא לא מה שמגביל אותך. אם תקנה מעבד i7 והוא יראה 25% מאמץ זה סימן שבזבזת 75% מהכסף ששילמת עליו.

פורסם
  • מחבר

במשחק WOT המעבד מגיע קבוע בין 65-80 אחוז

ב YNET פתיחה של דף קופץ ל 2-3 שניות 100% ואז נשאר 25% קבוע 

ב MSE אנטי וירוס בסריקה המעבד קופץ ל 65-75% 

הבעיה שאני לא עושה פעולה אחת במחשב אני עובד עם מלא כרטיסיות ברקע , VLC , משחק WOT אני אוהב להשתמש בהרבה משימות במקביל , OFFICE  , המעבד ממש סובל

עכשיו בלי המשחק WOT יש פריזים כאלה מעצבנים שהמעבד קופץ מדי פעם ל 100 ויורד ל 0 אחוז מאמץ כל דבר קטן גורם למעבד לקפוץ כל אתר עם פלאשים המעבד סובל .

ב YNET בלי לעשות כלום רק להיות באתר המעבד על 25 אחוז וגם מגיע ל 30 בגלילה המעבד קופץ למאמץ יותר גבוה לכמה שניות .

אם WOT משתמש בליבה אחת אז I3 הכי מתאים יש לו את הליבה הכי חזקה מבין שלוש המעבדים G I3 I5 תסתכלו :

לכידה7.png

אני מתלבט בין I3 ל I5

יש לי אפשרות לקנות I3 4170 אבל אני גם לא רוצה מעבד שכל דבר גורם לו להיות ב 50- 100 אחוז מאמץ אני רוצה מעבד שלא עובר את ה 30-40 אחוז מאמץ .

נערך על-ידי iveco

פורסם

לצערך הגדול, אין לך אפשרות לקנות את מה שאתה חושב שאתה יכול לקנות - תושבת (Socket) המעבד שיש לך בלוח האם הוא מסוג LGA1155

תוכל לשדרג רק עם מעבדים המיועדים לו בלבד. בדוק באתר יצרן הלוח לאילו מעבדים תוכל לשדרג.

פורסם
  • מחבר

אבל אני יכול לקנות 3770 ב AMAZON EBAY שההבדל בינו לבין 1150 1151 ממש קטן 

ראה תמונה :

לכידה8.png

ההבדל בין הטכנולוגיות 1155 - 1150 - 1151 כמעט אפסי לא מורגש .

או שאני יכול לקנות לוח פשוט H81 או B85 ולצרף לו מעבד 4790 I7 גם אפשרות לא רעה .

נערך על-ידי iveco

פורסם

אתה קופץ בין שידרוג למעבד ללוח קיים ולבין שידרוג לוח+ מעבד.

חבל שלא טרחת לציין עד כה באיזה לוח מדובר - אולי לא ניתן לשדרג גם למעבד i7-3770 בלוח שלך - צריך לבדוק.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי הוא : GigaByte H61M-S1 עכשיו בדקתי שני דברים :

1. הוא תומך עד מעבד 3770K I7

2. הזכרונות שלו תומכים עד DDR3 2500 למרות שהוא עד 1333 הוא פשוט מנמיך את התדר .

לכידה9.png

אני יכול גם לחפש מעבד משומש I3 2100 הבעיה שהשידרוג יהיה ממש מזערי למרות שיש לו HT

במשחק WOT המשחק עובד עם ליבה אחת זה כאילו נשארתי עם אותו מעבד ההבדל בינהם בליבה אחת בביצועים זה 2% אחוז 

לכידה10.png

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

כמה דברים :

1. צריך מעבד שהליבה שלו תהיה חזקה מהליבה שלי G2020 ב 30 אחוז לפחות 

2. הליבה I3 3240 חזקה מהליבה שלי ב 17% לא מספיק בכלל , אני לא ארגיש שום הבדל במשחק WOT .

3.אם זה שידרוג שלא קשור למשחק WOT שבו יש אפשרות לכל הליבות לעבוד אז ה I5 2300 הבחירה הכי טובה יש לו 4 ליבות אמיתיות .

4. אחרי חיפוש מדוקדק הליבה הכי נורמלית לתושבת שלי זה של I7 3770 כל השאר זאת בדיחה אם אני רוצה לשחק בטנקים WOT 

5. לא תהיה לי ברירה ואני אצטרך לבחור בין ה I3 שעולה 400 שקל ל I5 שעולה 300 שקל ב EBAY , ה 3240 קריר יותר ב 40W אבל חלש יותר מה I5 .

6. למעבד " החדש " G3260 1150 יש אותה ליבה בדיוק כמו I3 3240 אבל צריך לוח חדש בשבילו סתם השקעה מיותרת 

7. אני פוחד לקנות מעבד מזוייף יש הרבה קומבינות ברשת :(

לכידה11.png

נערך על-ידי iveco

פורסם

חיטטתי קצת באינטרנט וראיתי שאתה לא היחיד שסובל מהבעיה הזאת.

לפי הקישור הבא, אפשר לגרום למשחק לעבוד על יותר מליבה אחת, זה עשוי לפתור לך את הבעיה בלי לשדרג:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/397378-how-to-make-your-wot-defeat-1-core-problem-for-old-4-core-cpu-users/

ראיתי גם בפורום אחר שהתכנה הבאה עושה דבר דומה למוצע למעלה ועוזרת מאוד :

http://www.koma-code.de/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93

בנוסף, שמתי לב שהרבה אנשים גם ממליצים על כלי שנקרא Wot tweaker, שאמור לתת לך שליטה על הגדרות נסתרות שמסרסות את המשחקיות.

תנסה ותעדכן.

נערך על-ידי OvO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים