עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט ב5.5K~ למחשב גיימינג + עבודה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אין לי העדפה מיוחדת במקרה זה, גם לא רצון במסך גדול או רזולוציות מרשימות מדי.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני מעוניין שהמחשב ירוץ חלק ועצמים לא יראו כמו מלבנים, אז בינוני ככה"נ.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן היות ואין לי ידע בנושא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, עדיף להרכיב בחנות אבל לא קריטי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - חיפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בימים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כדאי לשמור על אופק שדרוג אם כי לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - יש צורך במסך

זה המפרט שהרכבתי.בעצם לקחתי מפרט של KSP, הורדתי קצת את המאיץ הגרפי, העלאתי קצת את ספק הכח והוספתי SSD ומסך.

lrg15940.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 6700 3.4Ghz - GMR ADVANCED

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray
  מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2
  לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI
  זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
  דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III  
      כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB SSD Sata III MLC Retail 1
  צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB DVD±RW x24 Sata - צבע שחור
  כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio
  ציוד רשתות: On Board 10/100/1000
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 700W VP700P 1
  מארזים: מארז ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX - צבע שחור
      מסכים: מסך מחשב Samsung S22D300HY 21.5'' LED 1
  הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 5462 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

אני אשמח להיעזר בניסיון של חברי הפורום ולשמוע עצות.

תודה,
איל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים