פורסם 2016 במרץ 309 שנים שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אין לי העדפה מיוחדת במקרה זה, גם לא רצון במסך גדול או רזולוציות מרשימות מדי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני מעוניין שהמחשב ירוץ חלק ועצמים לא יראו כמו מלבנים, אז בינוני ככה"נ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן היות ואין לי ידע בנושא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, עדיף להרכיב בחנות אבל לא קריטי. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - חיפה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בימים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כדאי לשמור על אופק שדרוג אם כי לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - יש צורך במסך זה המפרט שהרכבתי.בעצם לקחתי מפרט של KSP, הורדתי קצת את המאיץ הגרפי, העלאתי קצת את ספק הכח והוספתי SSD ומסך. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 6700 3.4Ghz - GMR ADVANCED מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB SSD Sata III MLC Retail 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 700W VP700P 1 מארזים: מארז ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX - צבע שחור מסכים: מסך מחשב Samsung S22D300HY 21.5'' LED 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 5462 שקלעמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו. אני אשמח להיעזר בניסיון של חברי הפורום ולשמוע עצות. תודה, איל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.