עבור לתוכן

נתב לא מצליח להסתנכרן לאחר שידרוג מהירות הגלישה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון לגבי הבעיה שלי: שידרוג למהירות 100 מגה פתר את הבעיה מיד (לאחר שבתמיכה נאמר לי שאין מה לעשות כי התשתית שלי לא תומכת ביותר מ-20Mb/s...)

• תגובות 34
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הללויה.

פורסם
ציטוט של Ohad Gefen

דיברתי עם בזק אתמול, הם איפסו לי את המודם (הישן יותר, שלהם) מרחוק ועכשיו הוא עובד.
אבל המודם החדש של TP LINK עדיין לא מצליח להתחבר... הייתי שמח אם מישהו מכיר איך להגדיר אותו... פשוט לא מובן לי למה הוא לא משתף פעולה...

יש לו הגדרה אוטומטית מלאה שמזהה את הקווים של בזק גם ADSL וגם VDSL אוטומטית.

אפס אותו להגדרות יצרן אחר כך תנסה לחבר אותו לחיבור הקיים שלך.

אם זה לא יעבוד תעלה צילום מסך של המודם.

פורסם

אכשהו בערך מליון נסיונות, שינויים מינוריים בהגדרות, מבטל איזה X פה איזה V שם... אכשהו הוא הצליח להתחבר בADSL.
התקשרתי לבזק וניסיתי שוב לבקש שיחזירו ל100MBIT וניסיתי להעביר לVDSL, לאחר מכן בקשתי שיחזיר בחזרה ל15MBIT, שום פעם לא הצלחתי להתחבר בADSL, וחזרתי למודם הקודם.

הוא כן מתחבר לספק, הוא כן מצליח להתחבר למחשב, יש גישה לראוטר, אני כן מצליח להכנס להגדרות ולשנות דברים וכו'... פשוט הוא לא נותן לי לגלוש. כאילו ברגע הזה שאני לוחץ על הדפדפן ונותן פקודה למודם "תוריד מידע!" הוא לא משתף פעולה... 

status.jpg

test1.jpg

Test2.jpg

Test3.jpg

פורסם

1. תבטל את ההגדרות של IPV6.

2. בתמונות אתה מסונכרן על 16M המודם מזהה לבד מעבר לVDSL ויתסתנכרן לך לבד לא צריל לשנות בו שום הגדרה אם השתמשת בהגדרות האוטומטיות.

האם אתה משתמש בהן ובחרת בבזק בהגדרות האוטומטיות?

פורסם

לא יודע מה הקשר ל-IPV6. הראוטר אכן אמור לזהות בצורה אוטומטית חיבור VDSL ופשוט להסתנכרן.
לפי כל הנתונים שמופיעים אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.

דבר נוסף שאתה יכול לבדוק:

להתחבר ל-1@1 (בשם משתמש, ססמא לא חשוב)

לנסות להכנס לכתובת 147.235.246.92, זה אמור להקפיץ אותך לבדיקת מהירות של בזק (לא תהיה גלישה רגילה). אם אתה מצליח להגיע לאתר הזה אבל לא מצליח לגלוש עם השם משתמש שלך הבעיה שלך אצל נטוויז'ן.

אחרת, תנסה לעשות לנתב ריסט ולהתחיל מחדש.

פורסם

לפי התמונה האחרונה  אין בכלל הגדרה ל VDSL בנתב שלך.

פורסם

זה אחרי שהחזרתי את הראוטר לADSL... 

פורסם

בפעם האחרונה: הראוטר הזה יודע אוטומטית להסתנכרן גם ל ADSL וגם לVDSL ללא שינוי הגדרות.

בזק הם אלו שצריכים להעביר אותך מADSL לVDSL

פורסם

לא תמיד הקו יכול לתמוך במהירות 40 גם אם בזק לא יגידו את זה ברור

אצלי בבית ניסיתי להתחיל עם 100 כי אמרו לי שיעבוד, בפועל נתן 40 ולכן ירדתי לחבילה של 40

עבדתי 40 וזה החזיק בערך חודש ואז השתבש

בזק לא באמת התאמצו לתקן את התקלה כי אני לקוח שוק סטונאי

עברתי להוט, חסכחתי כסף ויש לי 100

תחשוב על זה

פורסם
ציטוט של borsood

בפעם האחרונה: הראוטר הזה יודע אוטומטית להסתנכרן גם ל ADSL וגם לVDSL ללא שינוי הגדרות.

בזק הם אלו שצריכים להעביר אותך מADSL לVDSL

אם היית קורא את מה שכתבתי קודם... בזק העבירו אותי לVDSL, הראוטר לא הצליח להסתנכרן אוטומטית, ניסיתי אלף ואחת הגדרות ועדיין לא הצליח, ביקשתי מבזק שיחזירו אותי לADSL - ועדיין הוא לא הצליח אוטומטית, בסוף אכשהו שחקתי אם אחת ההגדרות אני כבר לא זוכר מה ואיך, והוא התחבר לADSL... התלהבתי, התקשרתי לבזק, ביקשתי שינסו לחבר אותי שוב לVDSL וימתינו איתי על הקו... לא הצליח.
לאחר מכן ביקשתי שוב שיחזירו לADSL, ושוב המודם לא הצליח להתחבר, וחזרתי לגלוש עם המודם הישן.

פורסם

אז למה שלא תעשה ריסט לראוטר ותנסה להגדיר אותו מחדש.

בנוסף אל תשחק סתם עם ההגדרות אלא תגדיר אותו נכון, ואז לא תהיה בעיה.

אפשרות נוספת שקיימת בעיית תאימות כלשהי, או אפילו שגיאה בשם\ססמא ואז אתה לא מצליח לגלוש. לפי הסטטוס בצילומי מסך שפרסמת אתה מחובר לנטוויז'ן, אבל אין גלישה.

פורסם

אם היית קורא את מה שכתבתי קודם... 

לא תמיד הקו יכול לתמוך במהירות 40 גם אם בזק לא יגידו את זה ברור

התנאי לעבודה תקינה איננו רק הגדרה נכונה בציוד הביתי ואצל הספק אלא גם חיבור פיזי שיכול לתמוך במהירות בינהם

פורסם

המודם עושה בעיות גם ב15 MBIT... בכל מקרה, אני אצטרך לפתור את זה מול התמיכה של היבואן

פורסם

אוקי עדכון סופי...
התקשרתי לתמיכה של היבואן... הוא אמר לי לא להגדיר דרך הQUICK SETUP, אלא לפתוח בNETWORK הגדרה ידנית של WAN CONNECTION, בADSL להגדיר VCI ל48 במקום 35 ברגיל.
ובVDSL, לא לשנות כלום בהגדרות אבל לפתוח את החיבור משם, ולא דרך הQUICK SETUP.

הADSL עבד, ולאחר עדכון של המהירות מול בזק לVDSL גם הVDSL עבד.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים