עבור לתוכן

נתב לא מצליח להסתנכרן לאחר שידרוג מהירות הגלישה

Featured Replies

פורסם

שידרגתי היום את מהירות הגלישה מ-15Mb/s ל-40Mb/s (תשתית בזק) אבל הנתב שלי (TP-Link TD W9980) לא מצליח להסתנכרן ל-VDSL2 בעוד שאין בעיה לסנכרן ל- +ADSL2. האם יכול להיות שלא הגדרתי נכון את הנתב או שלא באמת שידרגו לי את המהירות עדיין? האם הבעיה קשורה לכך שהנתב הזה לא תומך ב-Vectoring?

• תגובות 34
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא מסתכרו ל ADSL סימן שלא שודרגת עדיין.

פורסם
  • מחבר

מזה חששתי. תודה!

פורסם

טכנאי צריך להגיע לארון התקשורת השכונתי כדי לשדרג.

אם הנתב מוגדר נכון הוא יסתנכרן אוטומטית ל VDSL  כאשר הוא יחובר.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם התמיכה והם אומרים שכבר החליפו כרטיס בארון השכונתי ושיש תאימות לאחור ב-ADSL כי הנתב כנראה לא מוגדר טוב. מישהו הצליח לחבר נתב TP-Link W9980 ל-VDSL ויכול לכתוב פה את הגדרות החיבור שלו?

פורסם

תתקשר לספק שלך ותבקש עזרה בהגדרת הראוטר.

מקווה שיעזרו לך

תתקשר לספק שלך ותבקש עזרה בהגדרת הראוטר.

מקווה שיעזרו לך

פורסם

תעלה תמונה של NETWORK  מהנתב.

Untitled.jpg

פורסם
  • מחבר

THE-BIG - זה מה שעשיתי אבל הם לא הצליחו לעזור לי להגדיר את הנתב והפנו אותי לתמיכה של היבואן.

Ivan - תודה! אצלי מוגדר בדיוק ככה רק שב-Status כתוב לי DSL Disconnected. אתה יכול לכתוב פה איזו Firmware version יש לך? זה כתוב ב-Status.

פורסם

ערכת את החבור המסומן עם שם המשתמש והסיסמה שלך של ספק האינטרנט ?

ככל הדוע לי ומנסיוני אם מוגדר VDSL חיבור ה ADSL לא יכול להיות פעיל.

לא מאמין שבזק שינו את זה בחודש האחרון.

תתקשר שוב לתמיכה של בזק ותקבל תומך אחר.

פורסם
  • מחבר

כשאני מגדיר VDSL בנתב באמת ה-ADSL מבוטל, אחרת הוא מתחבר דרך ה-ADSL. התומך אמר שזה קורה כי יש תאימות לאחור. שם משתמש וסיסמה מוגדר נכון, אפילו הגדרתי את זה כמה פעמים. אולי הבעיה היא כי עשיתי שידרוג קושחה לגירסה 0.6.0 1.12 v0021.0 Build 150507?

פורסם

תברר שוב !  אין תאימות לאחור בבזק.

פורסם

אהלן, אני כרגע עם אותה בעיה בדיוק ועם אותו המודם!!!

שדרגנו ל40MB, קנינו הביתה TP LINK W9970, הגדרתי את המודם מליון פעם, איפסתי, דיברתי שעה עם נטוויז'ן, דיברתי עם בזק... לא מצליח לחבר אותו לרשת!!!
נכון לעכשיו התקשרתי למוקד של בזק והנציג החזיר לי את האינטרנט ל15MB כדי שאני אוכל להתחבר עם הראוטר הישן ולעבוד.

אז גם לאחר השינוי ניסיתי להתחבר איתו, לפחות לדעת שהמודם מתפקד... אבל לא.

ממש מתסכל, מישהו פה במקרה משתמש בראוטר הזה ויודע איך מחברים אותו ?

בבזק אמרו לי שבגלל שהוא לא שלהם, אין להם תמיכה בו והם לא יכולים לעזור לי להגדיר אותו, כנ"ל נטויז'ן.

שרפתי כבר שעות על העניין הזה :-/

פורסם

הבעיה אצלך שונה. לא חיברת נכון ? הנתב תקול ? בעיה בבזק ? יש עליו נוריות ויש

בו לוג פנימי כדי לאתר בעיות. תשתמש בהם.

פורסם
  • מחבר

אוהד - אז יש לך 2 נתבים שלא מסוגלים להתחבר? אם כן, בדוק שלא חיברת את שניהם על קווים שונים בו-זמנית. נסה גם לנתק את כל שאר המכשירים שמחוברים לקו של בזק בבית ואז להתחבר שוב. אגב, לי פעם היתה בעיה של חוסר סינכרון בגלל שבארון תקשורת מחוץ לבית היה מחובר חוסם שיחות טלפון.

אחרי זה, נסה שוב לאפס את הנתב ולהגדיר ב-Quick Setup חיבור ADSL (לא VDSL כי שנמכו לך את המהירות).

פורסם

דיברתי עם בזק אתמול, הם איפסו לי את המודם (הישן יותר, שלהם) מרחוק ועכשיו הוא עובד.
אבל המודם החדש של TP LINK עדיין לא מצליח להתחבר... הייתי שמח אם מישהו מכיר איך להגדיר אותו... פשוט לא מובן לי למה הוא לא משתף פעולה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים