עבור לתוכן

מתלבט בין 950gtx ל r9 270 תקציב עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא נעול על הדור הנוכחי, אבל מספיק שציא כרטיס באותו מחיר עם ביצועים בכמה רמות יותר הייתי מחכה.

עוד שאלה, עם ה960gtx אני אוכל להריץ far cry 4 ו bf4 על ultra כולל AA אם יש לי מסך ברזולוציה 1680 על 1050?

• תגובות 46
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי השאלה שלך, כן.

לי יש 7970,  שהוא בערך ברמה של ה960 והכרטיס הזה אוכל בלי מלח את שניהם בFHD.

ואם התכוונת לfar cry primal , אין לי מושג כי לא רכשתי אותו אבל אני מאמין שהכרטיס יתמודד גם אתו בכבוד רב.

פורסם
ציטוט של natan805

לא נעול על הדור הנוכחי, אבל מספיק שציא כרטיס באותו מחיר עם ביצועים בכמה רמות יותר הייתי מחכה.

עוד שאלה, עם ה960gtx אני אוכל להריץ far cry 4 ו bf4 על ultra כולל AA אם יש לי מסך ברזולוציה 1680 על 1050?

ה-960 מוגדר ככרטיס ל-FHD, אתה יכול לחפש מבחני ביצועים על FHD ולהוסיף לכל המספרים שתראה שם עוד כמה FPS.

הנה אחד ל-BF4:

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2015/01/22/nvidia-geforce-gtx-960-review-feat-asus/5

ובמילים אחרות, כן.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הכרטיס

960gtx oc ואני מעט מאוכזב, אומנם הכרטיס חזק אבל הוא לא מתמודד יפה עם 4 far cry בהגדרות ultra כולל aa גבוה ו v-sync

כמו שרשמתי המסך שלי ברזולוציה 1680 על 1050

יש מצב שהמעבד הוא צוואר הבקבוק?

פורסם

רק מוסיף משהו קטן

ככל שהרזולוציה יורדת המעבד מתאמץ יותר מהכרטיס מסך

אתה חייב לבדוק בזמן משחק על כמה אחוזי ניצול המעבד והכרטיס מסך נמצאים (וכמה FPS)

הדרך הכי נוחה כמו שאמרו פה היא 

MSI Afterburner שיש לה אפשרות להציג בזמן משחק overlay על המסך עצמו של כל הנתונים הרלוונטיים 

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז לא נראה שיש צוואר בקבוק

1.JPG

2.JPG

פורסם

כמה גבוה הAA שאתה שם, כרטיסים חזקים פי 2 יכולים ליפול על התחת מול AA גבוה מידי.

פורסם

כפול.

פורסם

שים לב שהמעבד שלך נושק את ה100%

בנוסף תבדוק במאמץ טמפרטורות של המעבד+כרטיס מסך

עריכה:

תסתכל טוב על שני הגרפים

בהתחלה הכל תקין עד לרגע שיש לך ירידות חדות בניצול של הכרטיס (כנראה נפילות FPS ) ועליות חדות של ניצול המעבד

משהו לא מסתדר (האם היית בזמן משחק?)

בגלל זה המלצתי לראות את זה בלייב ולא בלוגים ... תשתמש בoverlay ותציג על המסך את כמות ה FPS, ניצול כרטיס מסך/מעבד, טמפרטורות מעבד/כרטיס מסך, מהירות מאוורר כרטיס מסך/מעבד, ניצול כמות ה RAM

ותעקוב אחרי זה עד שאתה מרגיש שמשהו לא תקין ותראה מה הנתונים אומרים לך

פורסם
  • מחבר

guylederer0 הירידות החדות זה היה בזמן שנפסלתי, פשוט בהתחלה הייתי בשלב שכל 10 שניות אני נפססל ואז שוב מתחיל הטעינה של המשחק, שים לב בגרף ששלחתי עכשיו אחרי כמה נפילות חדות השתדלתי לא להיפסך אז תראה קו רצוף ואליו צריך להתייחס

אז הנה, העליתי שוב תמונה של הביצועים כולל הטמפ'

וכן הגדרות של המשחק

3.JPG

4.JPG

פורסם

לפי הנתונים יש לך בעיית התחממות של המעבד

1. תבטל כל אוברקלוק שעשית

2. תוריד ותתקין את התוכנה OCCT

3. תנטר טמפרטורת של המעבד במנוחה

4. תפעיל בדיקת מאמץ בתוכנה למעבד ותבדוק האם נכשלת בבדיקה או לא ובנוסף תנטר טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

בדיקות למעבד ביצעתי הרבה בעבר בזערת OCCT, כל עוד זה לא עובר את ה-80 במאמץ זה בסדר

לפני האוברקלוק עם המאוורר סתוק של החברה, הייתי מגיע גם ל90% במאמץ

אני רוצה לציין שמחוברים 2 מסכים לכרטיס מסך (19 אינץ' ו 21 אינץ') אך המשחק עובד על מסך אחד, האם זה מכביד על הכרטיס?

6.JPG

אגב הורדתי את ה shadow ל high וכבר הfps עלה ל 30-40

פורסם

בדיקות למעבד עשית בעבר... אבל כמו שרשמת שבעבר הכל עבד לך טוב ועכשיו לא

שוב ... עשה בדיקת מאמץ

ותודיע מה הטמפרטורות במנוחה/מאמץ

פורסם
  • מחבר

אני רק אקדים ואגיד תודה רבה לכל מי שהגיב כאן ועזר לי 

גיא לא אמרתי שבעבר היה יותר טוב ועכשיו לא, לפני כן היה לי את הכרטיס Hd6850 והוא לא מתקרב לביצועים שאני מקבל עכשיו

התכוונתי שציפיתי להוציא מהכרטיס 960gtx עוד יותר כולל aa גבוה

בכל אופן עם aa smaa אני גם מגיע ל 50-60 fps וכל השאר על ultra אולי זה בסדר?

כמה  זמן לאמץ את המעבד?, אתמול נתתי לו 10 דקות והוא הגיע במאמץ ל75 ובמנוחה בערך ל30

לתת לו יותר זמן?, אם כן אני אעשה את זה בלילה

פורסם

היי נתן, קודם כל תתחדש.

תראה את כותרת השרשור - דיברנו על 270, 370 או 950... מזל שלא קנית אותם כי אם 960 לא לגמרי מספק אותך מה היה אז. כבר הרווחת.

דבר שני, סיפרת שאתה עושה OC מ-2.8 ל-4, זה OC די רציני, אז הגיוני שהמעבד יתחמם...

אולי אוורור נוסף למארז (להוציא חום) יעזור? מאוורר מארז עולה כמה עשרות שקלים, אולי כדאי לך.

דבר אחרון - אם אתה על 1680 ולא FHD ועדיין לא מוציא FPS גבוהים, אז ברור שההגדרות שלך במשחק טיפה תובעניות מדי. אמרת ש-SMAA מעלה אותך ל-50-60 שזה מצויין, אבל אתה זה שרואה בעיניים את התוצאה על המסך.

מספיק לך? אם כן, אל תשנה כלום... אתה זה שמשחק ונהנה בסוף, לא?

אם לא, אולי צריך להוריד משהו ל-high ואז זה יעבוד.

בכל אופן - בהצלחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים