עבור לתוכן

בופרינג בצפיה ישירה

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ? 

פורסם

אני עם 014, וצופה בהרבה תכנים בהזרמה.

יוטיוב, נטפליקס וכל מני מקורות נוספים. רק לעיתים ממקורות מסויימים יש בעיות. לפעמים בזמן עומסים כבדים כמו שישי בערב יכולות להיות האטות, אבל לא משהו דרסטי.

אם קיימת אצלך בעיה גם עם שרתים בארץ, הייתי אומר שזאת בעיה נקודתית אצלך.

אם יש לך עוד מחשב בבית תבדוק איך זה עובד שם. ואולי הראוטר שלך זקוק לריבוט או אפילו ריסט.

כמובן תוודא שאם הרשת האלחוטית שלך פועלת שהיא מוצפנת ושאין לך כל מני עלוקות שמתחברות בWIFI.

נערך על-ידי The Coolest

פורסם
  • מחבר

ב YOUTUBE לא נתקע לי , רק בשידורים חיים ! בקושי זז החר_ הזה , כל שידור חי זה נתקע אז ברור שיהיו צופים בשידורים חיים , זה " שידור חי " אבל כל שידור חי נתקע לי וזה מעצבן , ערוץ 10 וערוץ 22 יחסית עובד סביר אבל שידורי ספורט פשוט 0 אני בספק אם אני אעבור ל 014 משהו ישתפר , ה WIFI שלי מוצפן אין לי עלוקות .

נערך על-ידי iveco

פורסם

תתקשר אליהם, הייתי לי בעיה דומה עם Twitch, ישבתי איתם בלי צחוק שעה בטלפון עד שסידרו לי את הבעיה.

נערך על-ידי DeadlySTRK

פורסם
  • מחבר

012 סמייל - תעלה כבר לארץ , אתה צוחק איתי ?

אולי 014 אבל 012 ? 

אני מוותר על החוויה הטלפונית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים