עבור לתוכן

האם שווה לחכות לדור הבא של כרטיסי המסך?

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה אני לא משדרג ל4k עד שלא ראיתי משחק על הכרטיס הספציפי יחד עם המסך שאני אקנה בעתיד.. חושב שבכל מקרה זה יהיה מסך 27, 4k. חושב שאראה הבדל ממסך 24, 1080p

פורסם

אני משחק ב4096x2160 בגודל 31 אינץ זה נראה מדהים אני חושב שזו

חוויה מומלצת לכל מי שאוהב משחקי מחשב

פורסם

סבבה, ברור שיש ל-4K יתרונות. במיוחד כשאתה כבר עם 31 ולא 27.. ואם נעלה עוד ונגיע ל-40 אינצ' או פשוט לשחק על הטלויזיה בסלון אז ברור ש-4K לוקח בגדול.

השאלה היתה על מסכים קצת יותר "ממוצעים", למחשב שולחני "רגיל" - אם שווה או לא לשים תקציב של 5000 ש"ח בשביל לראות 4K.

וגם לזה כמובן שאין תשובה אחת, למי שיש לו כסף ולא אכפת לו לשים אותו על המחשב, זה יראה יותר יפה. עניין של תקציב.

פורסם

יש היום מסך 4k, גודל 30 אינץ' 144hz תומך gsync? 

פורסם

לא חושב שתמצא כזה. וגם אם כן, איזה שילוב של כרטיסי מסך יתן לך 144 ב-4K?

היום אנחנו עוד נלחמים עם צמד 980TI בשביל לגרד את ה-60...

פורסם

יש 27 asus pg27aq

פורסם

בשביל לנצל את כל ה 165 שהוא מציע צריך לפחות 2 כרטיסים וגם לא בכל משחק אפשר לגרד כזאת כמות של פריימים. מה שכן אני אוהב במסך הזה זאת האפשרות להגדיר את המסך למגבלה של 60. והופ אפשר להסתדר. במשחקים טובעניים במיוחד.

פורסם
ציטוט של OvO

כשיש בפניך תאריך יעד מסוים (ועוד אחד כזה קרוב) שבו עתיד לצאת כרטיס מסך מדור חדש, זאת הבחירה שלך כקונה האם להמתין או לא .

וזה לא שדור כרטיסי מסך מתחלף כל יומיים.. (או חודשיים לצורך העניין)

דור חדש של כרטיסים לא יוצא כל חודשיים, זה נכון, אבל מחשב זה חבילה. עד שחיכית לדור הכרטיסים החדש, פתאום יש דור חדש של מעבדים מעבר לפינה, עד שחיכית למעבד, יש דור חדש של SSD, עד שחיכית לSSD, יצאו מסכים חדשים ומשתלמים, וכבר הרענון הבא של כרטיסי מסך נראה באופק. אין לזה סוף.

ציטוט של OvO

ובכלל, אני נמנע מלהקשיב לכללי אצבע בכל הנוגע לצרכנות, כי מה שנכון לאחד לא בהכרח נכון לאחר.

זה נכון לגבי כל כלל אבצע בכל תחום. :)

פורסם

מניסיון , עשיתי השילוב של מסך 1440P/gtx980 ti acer xb271hu   , עם מעבד 6700K ותדעו לכן שרוב המשחקים הוא עדיין כן אוכל אותם אומנם לא על '144' אבל מגיע לי ל70-90 תלוי איזה משחקים. מן הסתם the witcher ו-gta נלחמים על ה60hz ברזולוציה כזאת. 

ונאקי צודק..  זאת בדיוק הדילמה שלי. אני מרגיש שאני צריך 'עוד קצת' , עוד כמה 20-35% אחוזים של כוח עיבוד גרפי וזה יהיה מושלם אני מבחינתי כרגע לא בונה על ה4K ואני חושב שאתם מגזימים חבר'ה חח הרזולוציה מהעיניים עלתה לכם למוח מהר מדי. זה פאקינג 4K זה פי 4 יותר כוח עיבוד רגיל. 1440P נראה, מדהים. 

אין אפילו סרטים שאני מוריד באיכות כזאת רק משחקים נותנים אופצייה ל1440P. אני האמת מחכה לכרטיס מסך הדור הבא לא אכפת לי שאני אמכור את הכרטיס שלי ואני אפסיד קצת כסף , זה שווה את זה בנתיים אני נהנה ושאני אראה בנ'צמרקים אני באמת אחליט אם שווה לי להשקיע אקסטרה בשביל הכרטיס החדש, חוץ מיזה ביזבזתי כל כך הרבה מה אני לא אבזבז עוד קצת בשביל חוויה כמו שצריך?.. 

בכל מקרה כמובן יש גם את האופציה של לעשות sli אבל אני אישית לא אוהב את זה.. פשוט לא חושב שזה חכם כל כך יותר חשמל , קירור יותר חזק , פלוס כרטיס מסך השקעה שבסוף עוד כמה זמן תרצה להחליף כרטיס תצטרך להחליף את שניהם? זה פרקטי לטווח הקצר לא העתיד הרחוק שאתה רוצה לשדרג את המחשב לא יודע זאת דעתי אבל כל אחד מה שנוח לו. 

עצה שלי , רוצה לשחק עכשיו? קנה את הכל תהנה. במקסימום תמכור את הכרטיס ביד 2 יש מלא אנשים שייקחו את זה בכיף. במיוחד שנקנה לא מזמן ועם אחריות. פשוט כמו שאמרתם זה שאלה אישית , האם אתה מוכן לקנות מחשב חדש בידיעה שתצטרך יכול להיות להחליף את הכרטיס מסך או שאתה מעדיף לחכות, אינדוודאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים