עבור לתוכן

מיקרו היתנתקויות אחרי מעבר ל018 אקספון

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שבוע עברתי ל 018 אקספון ומאז כל שעה בערך יש לי מיקרו התנתקויות.

חשוב לציין שלא שיניתי את התשתית שלי והיא נשארה כרגע בבזק, בספק הייתי לפני זה בהוט נט ולא היו לי בעיות כלל.

דיברתי עם התמיכה כבר 3 פעמים והם ניסו:

1. לבטל NAT

2. להגדיר DNS סטטי

3. להעביר אותי ל IP POOL אחר

שום דבר לא עזר.

מה אני יכול לעשות חוץ מלעבור לחברה אחרת?

תודה :)

פורסם

אני בחברה הזו וסובל גם מהמון ניתוקים קטנים ומעצבנים... לדעתי זו בעיה שקשורה לספק כי כשהייתי אצל 012 זה לא קרה והתשתית נשארה אותו דבר במסגרת הבנדל (ולא ש-012 היו יותר מדי טובים גם....).

על זה נאמר- "מה שזול עולה ביוקר"... לפי מה ששמעתי בזק בינאלומי נחשבים לספק הכי מהיר ואיכותי, אבל הם גנבים. ל-NETVISION לא הייתי ממליץ לך ללכת גם בחינם. על HOT אין על מה לדבר -> החברה הזו היא  מקרה אבוד כבר שנים (ולא רק באינטרנט...). לצערי בארץ חברות התשתית של התקשורת גרועות, והסבירות מינוס שבינהם רוצות רווחים של 10000% על כל לקוח (לא סתם שונאים את היהודים בכל העולם-מחפשים להתעשר מכל דבר).

נערך על-ידי cha_had

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי את התגובה :)

דווקא בנוגע להוט נט לא היו לי איתם בעיות מבחינת האינטרנט.

למה לא ממליץ NetVision?

פורסם

זה סיפור מאוד מאוד מעצבן! זה לא היה כך, זה חדש מזה שבועיים שלושה.

כל כך מעצבן אותי שזו פעם ראשונה שאני חושב לחזור לבזק.

מקווה שיפתרו את הבעייה לפני שאתיאש ואתן לבזק את הכסף שלי..

פורסם

לי הספיק שבוע באקס-פון בכדי לבטל את ההתקשרות אתם, היו לי קשיי צפייה בyoutube ובמקורות מדיה אחרים, לא טרחתי לברר מולם אפילו מה הבעיה ויכול להיות ששיחת טלפון עם התמיכה שלהם הייתה עוזרת... במקום פשוט הרמתי טלפון לבזק ובקשתי מהם להעביר אותי מידית לבב"ל.

נכון להיום אני מרוצה מכל הבחינות.

אגב לגבי נטויז'ן (שהייתי אתם שנים לפני כן) אני חייב להודות שאף פעם לא היו לי בעיות משום סוג, עד שיום אחד הם עשו לי תרגיל מסריח (במכוון או שלא. זה לא עניין אותי בכלל).

הם נתקו אותי ללא רשות מבזק, זה המשיך בהכחשה שלהם למרות שלבזק היו הוכחות לכך (מספר פנייה וכו'). ואח"כ הגיעה סחבת של שבוע וחצי שבה בעקבות ההכחשה שלהם לא יכולתי להתחבר מחדש (טכנית)... ולא נתנו לי שום פתרון מיידי. לבסוף הסבלנות שלי פקעה ופשוט התנתקתי מהם לחלוטין (אפילו שהיה לי קו טלפון ביתי במחיר מגוחך שהיה לי ממש חבל לוותר עליו).

כנראה הם ציפו שאני אעבור למסלול משולב משלהם, זה לא קרה..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

היום התקשרתי וביטלתי את המנוי של 018, אעבור בחזרה להוט נט, הם היו סבבה לגמרי.

אגב,

1. אם ארצה לעשות ספק+תשתית ב 012 האם אני יכול קודם לבטל את בזק? (בתקווה שיורידו לי מחיר דרך שימור לקוחות...)

2. איך החברה 019?

פורסם

1.  אל תבטל אצל בזק - אתה תאבד את הקו שלך!!  תתקשר ל-012 ותבקש להתחבר - בעקרון זה עובד כמו ניידות של טלפונים סלולריים - אתה לא צריך להודיע כלום לחברה ממנה אתה מתנתק - החברה אליה אתה מתחבר דואגת לכוך הבירוקרטיה.

2.  לא מכיר את 019.

נערך על-ידי Cheif

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

1.  אל תבטל אצל בזק - אתה תאבד את הקו שלך!!  תתקשר ל-012 ותבקש להתחבר - בעקרון זה עובד כמו ניידות של טלפונים סלולריים - אתה לא צריך להודיע כלום לחברה ממנה אתה מתנתק - החברה אליה אתה מתחבר דואגת לכוך הבירוקרטיה.

2.  לא מכיר את 019.

אין לי טלפון של בזק ואני לא צריך את המספר שיש לי שם.

מה המשעמות של לאבד את הקו?

פורסם

שתצטרך לשלם על התקנת קו מחדש - חבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים