עבור לתוכן

שאלה בנוגע למודם צד שלישי (Q1000 VS C1000A)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים!

חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק.

תודה!

נערך על-ידי amornik

פורסם
  • מחבר
ציטוט של amornik

תודה!

1. האם יש כאלו שכן יתמכו בוקטורינג?

2. מהו וקטורינג (או יותר נכון איך משפיע אם בכלל על המהירות שלי?)

3. האם וקטורינג נתמך ע"י כלל המודמים שבזק נותנים ?

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

רוצה לעבור לשוק הסיטונאי (ב109 לבאנדל!) אך חייב מודם...מחכה לתשובה כאן לפני שארכוש את הC1000A.

האם האמור בכתבה נכון? האם בזק יכולים פתאום לשנות את הסטנדרט שלהם ופתאום הנתב כבר לא יעבוד (וכמובן שהתשובה שכולנו נקבל היא לרכוש מהם את הנתב?).

אשמח לתשובה לפני שאתקדם.

תודה

פורסם

כל נושא הוקטורינג אינו ברור אבל אם אתה רוצה להיות בטוח לחלוטין שאתה מוכן גם לנושא הזה, תרכוש את ה-9970 של TP-LINK.

פורסם
  • מחבר

תודה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מעדכן!

מצב קיים: R7000 מחובר למודם של בזק Dlink DSL225 - לא בסיטונאי. בחבילה של 100 (בזק+בנלאומי)מקבל 53-54 קבוע. 

קניתי את ה C1000A מתוך כוונה לעבור לסיטונאי. כשאני מחבר אותו המהירות יורדת פלאים לאיזור 44 מגה, וגם זה לא קבוע (פעם 34 פעם 20, לרוב (לרוב..) איזור 40+ לא מעל 44. 

הC1000A משודרג לגרסת קושחא הכי עדכנית (86) ומוגדר הכל אוטומטי VDSL2,17,untagged... 

מה נסגר??? 

האם זה עניין של הגדרות שפספסתי (לא מבין מה פספסתי אבל אולי.), או שמא מופעל אצלי vectoring ? 

אשמח לרעיונות !!!

נערך על-ידי amornik
תיקון

פורסם
  • מחבר

מאד מאד מקווה שמישהו כאן ידע ויתייחס. כל הנושא של מודמים שאינם של בזק די לוטה בערפל.

בזק ענו לי שאני לא מחובר לוקטורינג.

אז מה? יש איכויות לנתב? אחד "תקין" או איכותי יכול להסתנכרן מהר יותר ואחד פחות? זה לא מדע זה הימור.

נערך על-ידי amornik

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים