פורסם 2002 באפריל 323 שנים יצא לך להביט בזה? חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים!
פורסם 2002 באפריל 423 שנים נסה את Pow, היא עובדת לפי מילות מפתח בשורת הכותרת של החלונות שנפתחים.או שפשוט תעבור למוזילה, יש שם אפשרות להגדיר ששום Pop-up לא יפתח, אלא אם כן המשתמש יזם אותו. הרבה יותר הגיוני מהגישה המטומטמת של IE6.Prog.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים כן, הוא בחינם. התמיכה העברית טובה למדי, גם על מחשבים שונים מ-WinTel. אפילו תחת BeOS אפשר לגלוש עם מוזילה באתרים עבריים: אגב, הגירסה הסופית 1.0 אמורה להשתחרר בימים הקרובים, שווה להוריד ולהתקין. Prog.
פורסם 2002 באפריל 823 שנים נסה את pop up killerהכי פשוטה שאני ראיתי....www.popup-killer.comכל הכבוד !!הורדתי ניסיתי - פצצה !!הנה עמוד המבחן שלהם - מקפיץ כמה חלונות...שווה !
פורסם 2002 באפריל 823 שנים או שפשוט תעבור למוזילה, יש שם אפשרות להגדיר ששום Pop-up לא יפתח, אלא אם כן המשתמש יזם אותו. הרבה יותר הגיוני מהגישה המטומטמת של IE6.Prog.איפה בדיוק בדיוק בדיוק מסמנים ? למה אני אף פעם לא מוצאת כלום ?
פורסם 2002 באפריל 823 שנים נסה את pop up killerהכי פשוטה שאני ראיתי....www.popup-killer.comאו את POPUPCOP, פשוטה ויעילה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.