עבור לתוכן

איזה גירסה של האימיול הכי מומלצת?

Featured Replies

פורסם

תרד למטה בעמודה וחפש download 1500 ושהאפלואד יהיה הכי קרוב ל 98 זו המהירות שלך תלך על הגירסא שהמלצתי לך ולא תתאכזב

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי אינטרנט 1.5 מה ההגדרות הכי ממולצות לשים בשביל הורדה מקסימלית (אבל שיהיה עדיין אפשר לגלוש)? ובגלל שעד עכשיו השתמשתי באימיול של lh ואני רוצה להחליף (בשביל שלא יהיה בעיות והכל יהיה לי סבבה, אני עדיין יוכל להוריד משתי האתרים אם אני לא ישתמש בגרסאות שלהם?) אז כדי לי להסיר אותו, לשים את התיקייה של הconfig בצד, להתקין אימיול חדש ואז להחזיר את התיקייה של הקונפיג לתיקייה של האי-מיול? (או להסיר למחוק הכל ולהתקין מחדש? התיקייה ההיא שוקלת אצלי כבר 25 מגה).

אה וכמובן איזה גירסא הכי מומלצת?

אנשים בקשה בקשה להתייחס לכל השאלות שלי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים באי מיול יותר ממני אז עם תוכלו לעזור.......

פורסם

כשאני מתחבר לאי מיול מופיע לי למטה

ed2k:connected

kat:not connected

מה זה?

פורסם

זה קדמילה זה עדיין בשלביי ניסויי אל תתרגש יותר מדיי

פורסם

אם תקרא מה רשמתי ותסתכל בתמונה אז תבין..... וקדמיליה זה חרא סליחה על הביטוי רשת ניסיונית שרק מאטה ולא מוסיפה כלום

פורסם

יש לי אינטרנט 1.5 מה ההגדרות הכי ממולצות לשים בשביל הורדה מקסימלית (אבל שיהיה עדיין אפשר לגלוש באניטרנט במהירות סבירה)? ובגלל שעד עכשיו השתמשתי באימיול של lh ואני רוצה להחליף (בשביל שלא יהיה בעיות והכל יהיה לי סבבה, אני עדיין יוכל להוריד משתי האתרים אם אני לא ישתמש בגרסאות שלהם?) אז כדי לי להסיר אותו, לשים את התיקייה של הconfig בצד, להתקין אימיול חדש ואז להחזיר את התיקייה של הקונפיג לתיקייה של האי-מיול? (או להסיר למחוק הכל ולהתקין מחדש? התיקייה ההיא שוקלת אצלי כבר 25 מגה).

אה וכמובן איזה גירסא הכי מומלצת?

אנשים בקשה בקשה להתייחס לכל השאלות שלי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים באי מיול יותר ממני אז עם תוכלו לעזור.......

שתי שאלות הכי חשובות לי הם:

1. זה איזה הגדרות הכי כדי להשתמש לחיבור שלי?

2. ואיזה גירסא הכי כדי?

אני מאמין שכל השאר יסתדר מעצמו עם הזמן...

תודה מראש אנשים בקשה לא להתעלם...

פורסם

אתה קורא מה שאני כותב או שאתה בוחר להתעלם ביקשת עזרה עוזרים לך אתה אפילו לא מקשיב....

פורסם

קדמליה דווקא רשת טובה, מורידה לי על 20-30K...

פורסם

אתה בכלל הסתכלת על התמונה ששמתי האימיול הגיע ל106 והשיא שלי היה 140 קילו בייט

פורסם

חגאי לא שמתי לב שפנית אליי עם ההודעה שלך, תודה על העזרה (לא צריך להתעצבן:)).

בתמונה ששמת רואים שאתה מוריד על 63kb כמה קבצים היו לך בהורדה באותו רגע? (ומהתמונה לא הבנתי כלום חוץ מזה שהורדת על 63 והעלת 0kb).

אני ינסה את הגירסא שאמרת ואת ההגדרות, לעוד מישהו יש המלצות?

ואם אתה יכול לתת לינק לגירסא המסויימת שלך (eMule 0.30c-LSD13c) כי לא מצאתי את זה בדיוק, ולא רציתי שאם יהיה לי מהירות קטנה משלך אז זה יהיה גורם...

פורסם

לא הבנתי כלום מכל התראד הזה :-\

אני צריך להוסיף את הסוגי מודים האלה שנתתם כאן על הגרסה הקיימת של האימיול מליונטוורק?

אני רוצה פשוט גרסה אחרת של אי מיול והיא לא מליונטורק....תודה

פורסם

חגאי לא שמתי לב שפנית אליי עם ההודעה שלך, תודה על העזרה (לא צריך להתעצבן:)).

בתמונה ששמת רואים שאתה מוריד על 63kb כמה קבצים היו לך בהורדה באותו רגע? (ומהתמונה לא הבנתי כלום חוץ מזה שהורדת על 63 והעלת 0kb).

אני ינסה את הגירסא שאמרת ואת ההגדרות, לעוד מישהו יש המלצות?

ואם אתה יכול לתת לינק לגירסא המסויימת שלך (eMule 0.30c-LSD13c) כי לא מצאתי את זה בדיוק, ולא רציתי שאם יהיה לי מהירות קטנה משלך אז זה יהיה גורם...

בסטיסטיקות רשום שהקצב הורדה הממוצע לא ירד מ 50 כרגע הוא 60 והפיק הגבוה ביותר היה על 106 זה מצויין לאימיול אין לך הרבה מה להגדיר האימיול הזה אפילו לא מצריך התקנה רק extract וישר לעבודה הוא טוען מקורות בתוך שניות מרגע הפעלת התוכנה ומוריד אחרי מס דקות שלח לי את המייל שלך ופנה בו 1.5 מגה אני ישלח לך את התוכנה פשוט הגירסא הכי מהירה שניתקלתי עד היום וניסיתי את כולם

פורסם

שלחתי לך למייל.

פורסם

בכל מקרה איזה גרסה שלא תהיה רק לא של lion ! יש לה מלא בעיות כמו שצינו כאן וגם מלא בעיות אחרות כמו זלילת זיכרון וכו'

אני ממליץ לך על המוד של LSD&KAD שתוכל להוריד אותו מהאתר http://emule-lsd.piranho.com

זה אחד מהמודים הכי פופולרים שיש ואני אישית מוריד איתו בלי בעיה על 80k+ - ,אבל כמובן שזה תלוי גם בהרבה משתנים אחרים

אתה יכול לרשום את הגירסה המדוייקת שאתה ממליץ עליה?

כי יש שם רשימה גדולה.

והאם אפשר להוריד את הגירסה דרך HTTP ולא דרך האימול?

פורסם

כל מי שירצה שיפנה מגה וחצי באימייל וישלח לי הודעה לפרטי ואני ישלח לו את התוכנה (ממש ממש טובה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים