עבור לתוכן

התקנת WIN 7 נתקעת ממש בהתחלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה להתקין WIN 7 על לפטופ חדש שכרגע יש לו WIN 10. 

המחשב הוא dell inspiron 13 - 7352.

אחרי משחקים בביוס עם הבוט, הצלחתי בסוף לעשות בוט מהUSB, אבל ההתקנה נתקעת ממש ממש בהתחלה אפילו לפני המסכים הכחולים של ההתקנה.

הISO שבו אני משתמש עובד בטוח, מניסיון על מחשבים אחרים.

אני אובד עצות

תודה מראש

פורסם

מיקרוסופט ואינטל עשו קומבינה גועלית במעבדי skylake שבהתקנת 7 העכבר והמקלדת לא עובדים, החיבור ps2 עובד, סביר שאין אותו, יש דרכים לעקוף את זה, תבדוק אם זה קשור.

פורסם
ציטוט של none77

מיקרוסופט ואינטל עשו קומבינה גועלית במעבדי skylake שבהתקנת 7 העכבר והמקלדת לא עובדים, החיבור ps2 עובד, סביר שאין אותו, יש דרכים לעקוף את זה, תבדוק אם זה קשור.

תוכל בבקשה להביא סימוכין לעניין

פורסם

עובדות הבסיס נכונות. הטיעון שזו "קומבינה גועלית" הוא בולשיט.

פורסם
עובדות הבסיס נכונות. הטיעון שזו "קומבינה גועלית" הוא בולשיט.

אז מה זה?

פורסם

זה שילוב של שני דברים:

1) אינטל העיפו את בקר הUSB2 הענתיקה מהצי'פים החדשים. מתישהו זה היה קורה, מישהו באינטל החליט שזה יהיה עכשיו (לא יודע מי ולמה).

2) ההתקנה של Win7 לא יודעת לעבוד עם בקר USB3. היא אף פעם לא ידעה. מיקרוסופט פשוט לא חשבו על זה בזמנו.

זו לא "קומבינה" כי זה לא משהו שמישהו עשה בכוונה כדי להרוס. פשוט לאף אחד לא התחשק לעשות מאמץ מיוחד כדי לאפשר את זה.

פורסם
זה שילוב של שני דברים:

1) אינטל העיפו את בקר הUSB2 הענתיקה מהצי'פים החדשים. מתישהו זה היה קורה, מישהו באינטל החליט שזה יהיה עכשיו (לא יודע מי ולמה).

2) ההתקנה של Win7 לא יודעת לעבוד עם בקר USB3. היא אף פעם לא ידעה. מיקרוסופט פשוט לא חשבו על זה בזמנו.

זו לא "קומבינה" כי זה לא משהו שמישהו עשה בכוונה כדי להרוס. פשוט לאף אחד לא התחשק לעשות מאמץ מיוחד כדי לאפשר את זה.

יש מצב שבגלל זה הדונגל של העידן פלוס אצלי לא עובד מאז ששדרגתי ל6600k +z170. ???

פורסם

לא סביר, לusb3 יש תאימות אחורה.

התקנת דרייברים?

פורסם
ציטוט של HelpSupport

נראה לי שיש פתרון גם ל"בעיה" זו ->

http://codeabitwiser.com/2014/03/how-to-install-windows-7-with-only-usb-3-0-ports/

גילוי נאות - לא בדקתי.

זה ידוע שיש פתרונות עובדים - כמו זה שציינת או דומים מאוד. זה לא שונה מהותית מהמצב שהיה פעם שבו אי-אפשר היה להתקין 2000 או XP כי לא היו להם דרייברים לבקרי SATA, אבל יכולת להוסיף דרייבר כזה ידנית ואז זה היה עובד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

כמו שכתבתי, זה לפטופ, אז לא אמורה להיות בעיה עם עכבר או מקלדת. הבעיה היא שעוד לפני הכניסה להתקנה זה נתקע.

במסך הזה:

הנקודה האדומה זה של הצבעוניים האלה של הווינדווס שבאים, אז הם לא באים, זה נתקע.

DSC_0465.jpg

פורסם
לא סביר, לusb3 יש תאימות אחורה.

התקנת דרייברים?

התקנתי דרייברים! אממה לא עובד ויותר גרוע גורם לקריסת המחשב.

מוזר כי במחשב הישן הוא עבד עם אותו דרייבר ואותה מערכת הפעלה(וינדוס10)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים