עבור לתוכן

מחשב לצלמים - 3.5K - כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?  3500 ש"ח
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעת הצורך 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי , ועריכת דו מימד בפוטושופ + לייטרום . (עבודה גם עם פנורמה + HDRׂ בפוטושופ)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחביב . צילום . אני גם עורך תמונות ומוכר אותם אח"כ.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא , אולי אשחק בקטנה אבל לא להתאים את המחשב לזה.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD , 23/24 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך DELL 23' , P2314H . או מסך אחר בהמלצתכם. 
וצריך סט עכבר ומקלדת סטנדרטי. 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק רגיל . מאמין שאשתמש בעיקר בהראד דיסק חיצוני וכונן SSD במחשב עצמו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם המחשב יקרטע עוד כמה שנים אז אולי ..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . תלוי כמה זה יחסוך לי לבנות את המחשב לבד? אני מאמין שאני יכול לעשות את זה. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. צפון (כרמיאל, טבריה) חוץ מאיבורי KSP אני לא מכיר משהו מומלץ באזור

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור 2 מסכים בו זמנית!

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? ככןןן! התקציב אינו גבוהה , קו המחשבה כרגע הוא לקנות את המינימום שאפשר לעבוד איתו ובעתיד לשדרג .

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
אז אני צלם חובב וקצת מתחיל פה ושם להיכנס לתחום המקצועי .
אני יודע שהתקציב הוא נמוך. ולכן התפיסה היא להשקיע בלוח אם ומעבד טוב ולשדרג בהמשך את שאר החלקים .זה כבר יהיה יותר קל.

המפרט שאני הרכבתי לעצמי:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec One Mid Tower Gaming Black 1
      מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Antec F19 120mm Led Silent 1
      מקלדות: סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail 1
      מסכים: מסך מחשב Dell P2314H 23'' LED IPS 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 3549 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

כמו שרואים אין HHD וכרטיס מסך. אותם אוכל להכניס בהמשך וגם עוד תסופת RAM .

כמה שאלות
1. מה ההבדל בין DP ל HDMI ? האם אני צריך HDMI ?
2. האם הכרטיס מסך מובנה INTEL 530  מספיק לי בתור התחלה?
3. לגביי הלוח אם, זה אחד הרכיבים שאני הכי לא מבין בו . האם הוא טוב? יאפשר לי שדרוג בעתיד ? 
4. האם זה אפשרי לעבוד ישירות על HD חיצוני? האם זה נוח?

מממש ממש תודה! אשמח לעזרה..

נערך על-ידי dvirdahan42

פורסם

טוב, קודם כל... המחשב שהרכבת לא כ"כ יעבוד. ז"א, אולי יעבוד, אבל המסך ישאר שחור כל הזמן.

פשוט... אין לו ספק כח. וצריך להיות.

למזלך לוח האם שבחרת הרבה יותר מדי יקר בשביל הצרכים שלך... אז אפשר להחליף. למשל בזה: 

http://ksp.co.il/?uin=28641

חסכת איזה 300 ש"ח, קנה בהם ספק טוב, למשל...:

http://ksp.co.il/?uin=21584

האמת שאין לי זמן להרכיב ממש עכשיו מפרט שלם, באופן עקרוני מה שהרכבת יעבוד לא רע.

רק מה - בשביל מה מאוורר נוסף למארז? תחסוך אותו מעצמך, למארז שבחרת יש כבר 2 מאווררים ולא צריך יותר.

לשאלותיך האחרות:

1. שני סוגי חיבורים למסכים. DP הוא חיבור קצת יותר מתקדם, HDMI הרבה יותר נפוץ (הוא גם לטלויזיות). כדאי שיהיה בלוח גם DP למקרה שתרצה מסך ברזולוציה גבוהה יותר, בזה שהצעתי יש.

2. בתור התחלה כן, אם תראה שהגרפיקה מקרטעת תוסיף כרטיס (אבל שכח ממשחקים!).

3. כבר החלפתי לך... :)

4. כן. אפשרי ונוח, בתנאי שהחיבורים טובים והכונן במקום יציב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

טוב, קודם כל... המחשב שהרכבת לא כ"כ יעבוד. ז"א, אולי יעבוד, אבל המסך ישאר שחור כל הזמן.

פשוט... אין לו ספק כח. וצריך להיות.

למזלך לוח האם שבחרת הרבה יותר מדי יקר בשביל הצרכים שלך... אז אפשר להחליף. למשל בזה: 

http://ksp.co.il/?uin=28641

חסכת איזה 300 ש"ח, קנה בהם ספק טוב, למשל...:

http://ksp.co.il/?uin=21584

האמת שאין לי זמן להרכיב ממש עכשיו מפרט שלם, באופן עקרוני מה שהרכבת יעבוד לא רע.

רק מה - בשביל מה מאוורר נוסף למארז? תחסוך אותו מעצמך, למארז שבחרת יש כבר 2 מאווררים ולא צריך יותר.

לשאלותיך האחרות:

1. שני סוגי חיבורים למסכים. DP הוא חיבור קצת יותר מתקדם, HDMI הרבה יותר נפוץ (הוא גם לטלויזיות). כדאי שיהיה בלוח גם DP למקרה שתרצה מסך ברזולוציה גבוהה יותר, בזה שהצעתי יש.

2. בתור התחלה כן, אם תראה שהגרפיקה מקרטעת תוסיף כרטיס (אבל שכח ממשחקים!).

3. כבר החלפתי לך... :)

4. כן. אפשרי ונוח, בתנאי שהחיבורים טובים והכונן במקום יציב.

כן האמת ששמתי לב לזה אח"כ .
אם יהיה לך זמן להרכיב אז אשמח!

I3 6100 יוריד לי משמעותית את הביצועים? שניהם עם אותה ליבה גרפית ..
זה מה שבניתי בינתיים אשמח לחוות דעת:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 450W 80+ Gold S12G-450 1
      מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide 88R MicroATX Mid-Tower 1
      מקלדות: סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail 1
      מסכים: מסך מחשב Dell P2314H 23'' LED IPS 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 3835 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

i3 6100 הוא מעבד יחסית חזק כי השעון שלו מהיר, אבל אל תלך עליו אם אתה מתכנן לעבוד בפוטושופ. יש לו 2 ליבות ולא 4 כמו ב- i5. אם יש לך כסף ל-6500 אגב הוא עדיף וההפרש לא כ"כ גדול.

ואתה לא צריך שארכיב לך מפרט, כבר הרכבת בעצמך... אין גם טעם לחפש בפלונטר או start וכד' כי אתה גר בצפון ולא יזיק אם החנות תהיה בסביבה. 

אני אומר - לך על זה...

רק לגבי המסך, אם אתה יכול להרשות לעצמך "24 ולא 23 כשהמטרה היא צילום - מומלץ (הייתי ממליץ אפילו על QHD 25, אבל הבנתי שהתקציב לוחץ).

נערך על-ידי E71

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים