עבור לתוכן

עזרה בהמהרה

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לדעת?

יש דרכים בין אם זה סימן היכר או הגומיות שיש בתוך המעבד. אני אומר לך מניסיון שזה מבטל אחריות( יש יתרון בלעבוד בחנות מחשבים).

סמוך על היבואנים ועל אינטל שהם ימצאו איך למצוא כל סיבה לא לתת אחריות. יותר מזה אם אני מקבל מהיבואן מוצר שהיה פתוח והוא בעצמו סגר אותו אני יודע שזה מוצר משומש אז בטח שחברות ענק ידעו אם אדם התעסק עם המוצרים שלה...

אל תתעסק עם זה אם אתה רוצה לשמור על האחריות שלך. הסיבה שאנשים עושים את זה היא כדי להשיג עוד כמה מעלות קרירות יותר אבל מהסקיילייק הכל מינורי....

פורסם

איך אפשר לדעת?

יש דרכים בין אם זה סימן היכר או הגומיות שיש בתוך המעבד. אני אומר לך מניסיון שזה מבטל אחריות( יש יתרון בלעבוד בחנות מחשבים).

סמוך על היבואנים ועל אינטל שהם ימצאו איך למצוא כל סיבה לא לתת אחריות. יותר מזה אם אני מקבל מהיבואן מוצר שהיה פתוח והוא בעצמו סגר אותו אני יודע שזה מוצר משומש אז בטח שחברות ענק ידעו אם אדם התעסק עם המוצרים שלה...

אל תתעסק עם זה אם אתה רוצה לשמור על האחריות שלך. הסיבה שאנשים עושים את זה היא כדי להשיג עוד כמה מעלות קרירות יותר אבל מהסקיילייק הכל מינורי....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה ז"א איך אפשר לדעת? הIHS מנותק מהPCB של המעבד, תדביק עם סיליקון ותקווה שלא ישימו לב? בהצלחה.

DELIDDING זו ממש האופציה האחרונה והיא לא לבעלי לב חלש. יצא לי לחסל ככה שני מעבדים (מתוך עשרות), מספיק שהסכין מחליקה ונוגעת בסיליקון או גורמת לנזק לסביבתו והלך המעבד. יש היום כלי שעושה את זה די בקלות, אגב. 
רוב המעבדים שבדקתי עבדו ב4.8 עם מתח של 1.38 - 1.42 ללא בעיה (כולל הRING). בהשוואה לדור הקודם צריכת הזרם נמוכה יותר אגב.

הH60 לא הכי מומלץ לתדרים ולמתחים האלו אבל אתה תמיד יכול לנסות.

נערך על-ידי Xvertigo

פורסם

אני אישית לפני שנתיים עשיתי DELIDDING למעבד 3770K (בפעם הראשונה שלי) והרסתי את המעבד , סגרתי אותו עם סיליקון שחור ברמה שלא ניתן לדעת אם הוא נפתח, שלחתי אותו לחנות בגרמניה והחליפו לי בחדש. כמובן שאת החדש פתחתי ביתר זהירות .

אני חייב לציין שמנסיוני זה כן עוזר לאוברקלוק גדול יותר , לדוגמא : 4790K לפני הפתיחה נתן לי 4.82ghz עם מתח 1.36V מעבר לזה לא יציב(טמפ'-93 מעלות עם D14) , אחרי הפתיחה הגעתי ל-5ghz עם מתח 1.42V (אותו קירור 81 מעלות). זה בהאסוול.

בסקיילייק פתחתי את ה-i3 6320 וזה השיפור שקיבלתי : 4750mhz מתח 1.41V עם H110 

1551782.jpg

ולאחר החלפה : 4920mhz מתח 1.44V עם אותו קירור 

1552668.jpg

נבדק עם cinebench r11.5 ו- r15 , מבחן  geekbench , wprime ועוד.

פורסם

מה היו ההבדלים בטמפ'?

פורסם

ירידה של 26 מעלות במאמץ עם אותו תדר ואותו מתח וקירור, אחרת כל זה באמת לא היה שווה. עניין המשחה מאוד חשוב, המשחה שציינתי הכי טובה אבל צריך לעבוד איתה בזהירות

מפני שהיא מוליכה. בפעם הראשונה שהחלפתי משחה שמתי MX4 ההבדל היה 7 מעלות - הבדל שלא שווה את כל המאמץ והסיכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים