עבור לתוכן

המלצה על מודם ראוטר 200 מגה +

Featured Replies

פורסם

היי,

כרגע יש לי 100 מגה בבזק ו בזק בינלאומי עם ראוטר מודם של בזק DSL-6850U שאני משלם עליו שכירות חודשית,

אני רוצה להחזיר אותו ולקנות ראוטר מודם שיוכל לעמוד ב200+ מגה כי אני גם שוקל לעבור לתוכנית של אנלימיטיד ספק תשתית 200 מגה שזה יותר זול.

תקציב בסביבות 300 שקל+- אפשר לחרוג איזה דגם אתם יכולים להמליץ וגם אם כדאי להתעסק עם קניה מחול בלי בעיות של החרמה וזה.

בנוסף אם מישהו מכיר משהו לגבי אנלימיטיד ויכול להביא חוות דעת לגביהם עדיין לא דיברתי איתם ראיתי שיש כמה חברות שעובדות איתם שנותנות תשתית וספק בין 100-120 שקל ל 200 מגה.

פורסם

אין היום בשוק החופשי בישראל מודם המיועד לתשתית האינטרנט של בזק התומך ב-200M.  מוצרים כאלה קיימים היום רק בבזק והם נמסרים בהשאלה או בשכירות רק ללקוחות הבוחרים בחבילת ה-100M.  נתבים עצמאים התומכים במהירות של 200M יש בשפע.  בשורה התחתונה - במקרה שלך אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.  בשלב הזה אני ממליץ לך להשאר עם המודם של בזק וכשתגיע לנקודת המעבר לאנלימיטד תרכוש את הנתב שהם יציעו לך באותו שלב - כיום מדובר ב-825 של DLINK שנסקר כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה צ'יף.

מה לגבי מודם לאנלימיטיד? וכיוון שאתה מכיר את הראוטר שהם מציעים מה לגבי איכות האינטרנט פינג לחול אם אתה נמצא בחברה או לפי מישהו שאתה מכיר שמחובר אליהם?

פורסם

ב_UNLIMITED לא נדרש מודם - אתה מקבל הביתה קצה של כבל RJ45 ואותו אתה מחבר ישירות לנתב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים