עבור לתוכן

הגדלת טווח קליטה ושמירה על מהירות קרובה למקור - רעיונות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כללי:

אני מחובר בתשתית בזק (100/3 בפועל 65/3) עם נתב DSL-6850U.

בסלון ממוקם Xbox-One שממנו אני צורך את רוב התכנים שבהם אני צופה (Netflix, Plex, etc.) בנוסף למשחקים כמובן שחלקם מאפשרים משחק ברשת.

בין הנתב לסלון יש קיר (של החדר שבו ממוקם הנתב) מסדרון ועוד קיר (כשלאחריו הסלון), ולסיכום בערך קו ישיר של 7 מטר עם שתי קירות בדרך.

מצב נוכחי:

ברשת של ה-5GHZ אין כמעט קליטה באף מכשיר שניסיתי כולל ה-Xbox.

ברשת של ה-2.4GHZ יש קליטה אבל במהירות נמוכה 2-5Mbps.

חיברתי שתי נקודות רשת על גבי חשמל Edimax HP-5103 בין הנתב ל-Xbox, כך שאני מקבל באזור ה-15Mbps.

מטרה:

אני מעוניין לקלוט בסלון בקרוב באותה מהירות שאני מקבל באותו חדר שממוקם הנתב.

עם כמות המכשירים שיש לנו בנוסף לרצון לצרוך תכנים באיכות יותר גבוהה ב-Netflix (כי בקרוב תהיה לנו טלוויזיה 4K), אני אשמח לעצתכם לגבי מה כדי לעשות כדי לקבל מהירות יותר גבוהה בסלון ולהגדיל את טווח הקליטה של ה-Wifi?

לצורך העניין אני מוכן להשקיע בפתרון באזור ה-1000 ש"ח.

תודה לכולם

נערך על-ידי GoldenACE

פורסם

על איזה דגמים של מכשירי plc אתה מדבר?

אם מדובר על הדגמים הפשוטים שלהם יכול להיוץ שקניית זוג חזק ומודרני יישפרו את המהירות וייקרבו אותך ליעד.

פיתרון נוסף הוא העברת המידע על גבי רשת הקואקס של חברות הכבלים אם קיימת תשתית כזאת בכלל לכל אחת מהחברות יש ציוד כזה וכשהוא עובד הוא עובד טוב.

האפשרות הטובה ביותר היא לבחון כבילה של כבל רשת בין אם דרך צנרת שקיימת בקירות לבין הנמכות תקרה או כל תוואי אחר.

בגדול כל ציוד כזה או אחר יגרע לך מרוחב הפס מכשירי המוקה (data over coax) פחות מופרעים כמו מכשירי ה plc שתלויים במרחק מוליכים וכו.

פורסם
  • מחבר

אין לנו תשתית Hot בבית.

ציינתי את הדגם של הצמד מכשירי Plc בהודעה הראשית, edimax hp-5103 שבפועל נותן לי ב-xbox מהירות של בערך 15Mbps.

אתה חושב ש-Plc יותר חזק באמת ישפר את המהירות הזו משמעותית? אני רוצה פתרון שיביא אותי לפחות ל-30Mbps.

תודה 

פורסם

תשמע אין דרך אחרת מלבד לנסות אבל במקרה שלך ניסיונות יעלו כסף.

תשתית הוט\יס לא קיימת - לא רלוונטי.

כבילה של כבל רשת מהחדר של הראוטר לאיזור ה-Xbox והטלויזיה רלוונטית?

המוצר הזה הוא AV500 קיימים מוצרים טובים ואיכותיים בהרבה עם טכנולוגיית Mimo ויכולת חדירה עדיפה.

PA8010 או 8030 של TPLINK קרא עליוביקורת או 2, זכה לשבחים לגבי מהירות העברת הנתונים ובתוספת פורט Gigabit מבורך (בכל מקרה לעולם לא תקבל 1200 ולא שום מהירות מוצהרת אחרת).

ממה שאתה מתאר מדובר על מרחק לא גדול ממליץ לברר האם 2 השקעים יושבים על אותה הפאזה.

http://www.hardwareheaven.com/2015/05/tp-link-av1200-review/

משבחים את התוספת של פורט 1GB חלק מדברים על הכפלת המהירות ויותר.

אחד הכלים החזקים בקטגוריה:

http://www.amazon.com/D-Link-Powerline-Adapter-Extender-DHP-701AV/dp/B00PVDJQHY

פורסם
  • מחבר

קראתי ביקורות על כל מיני דגמים של PLC והזמנתי לבסוף את מה שהצעת, נדע עוד כמה שבועות כמה זה באמת שיפר את המהירות.

אעדכן כשיגיע.

תודה על העזרה.

פורסם

TP-LINK 8010?

תתחדש אשמח לחוות דעת כשיגיע וכמובן אם פתר את הבעיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

D-Link AV2-2000

מבדיקות שעשיתי הוא לא יציב, המהירות משתנה בין 5Mbps ל-25Mbps (יכול להיות בגלל התכונה של השמירת אנרגיה שלו), אומנם במקסימום הוא יותר טוב מהמכשיר הקודם, אבל עדיין לא מה שציפיתי אליו.

כנראה אצטרך למצוא נתב יותר חזק מבחינת טווח קליטה לעומת מה שבזק נתנו לי 6850u...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים