עבור לתוכן

צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS:

1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003

ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה.

2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) .

כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive

A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.

פורסם

למה אתה רוצה לעשות boot לתוך nero?!

לגבי דיסק bootable עם ghost, אתה יכול פשוט ליצור דיסקט אתחול של דוס עם ghost ולהשתמש בו בתור boot sector (יש אפשרות כזאת ב-nero המלא - לא אקספרס).

אני ממליץ שתשתמש בתוכנה שיוצרת ramdrive ותריץ את ה-ghost משם, מפני שלפעמים הוא רוצה לכתוב שגיאה לקובץ, ואם הוא לא יוכל לכתוב אליו אתה לא תדע מה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלה הראשונה אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE עם MENU של שתי תוכנות שאני צורב

1.NORTON ANTIVIRUS 2003

2. NERO EXPRESS 5.5.9.9

לגבי השאלה השניה אני לא יודע איזה קבצים צריך לצרוב בדיסק כדי שיהיה לי דיסק

BOOTABLE של תוכנת ה-GHOST שתציג לי תפריט של קבצים שממנה אבחר את הקובץ בסיומת GHO שגיביתי.

נ.ב: אין לי ניסיון רב אז בבקשה אם אפשר תשובות טיפה מפורטות יותר.

תודה.

פורסם

אתה מתכוון ל-Autorun ל- Windows שיתן לך אפשרות להפעיל את שתי התוכנות האלה? כי אין שום סיבה ו/או דרך לעשות boot לתוך NERO...

לגבי ghost שעולה מדיסק, תכין דיסקט bootable של דוס (או תוריד אחד מ-www.bootdisk.com), תוסיף לו את ghost.exe ואיזה קבצים נוספים שאתה רוצה, רצוי שתוסיף לו גם ramdrive (יש כל מיני תוכנות חינמיות שעושות את זה, פשוט חפש ב-google או שתסתכל איך זה נעשה בדיסקט הפעלה של Windows 98), תוסיף ל-Autoexec שלך פקודה שמעתיקה את הקבצים של ghost ל-ramdrive ותפעיל אותו משם. כל זה לא נורא קשה, בתנאי שאתה מכיר את דוס ברמה סבירה. אם אתה לא מכיר, יש אלפי אתרים שיכולים ללמד אותך, ויש עוד הוצאות ספרים שמוכרות ספרים בנושא מאוד בזול.

לגבי לצמצם את ה-Image שלך כך שיתאים לדיסק... זה כבר נושא אחר. אתה יכול להשתמש ב-Ghost explorer כדי להוריד קבצים לא חשובים ולצמצם את הגודל כמה שניתן.

----------

לגבי כל הדברים האלה קיימים מדריכים באינטרנט. הם לא פשוטים לעשיה, אבל אין כמו ללמוד נושא שמעניין אותך ולהצליח להשיג את המטרה שלך בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים